{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Tana fra Herthadalen [Tidl. hest] 2001

7.056 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Islænder Tana fra Herthadalen

Fødselsår:
2001
Højde:
Lille Tana er 1,32 cm.
Temperament
Tana er en enormt temperament fuld lille sort hoppe, jeg kommer aldrig til at have en hest som hende igen, hun er så sjov og en lille "bandutspringer". Hun har en kæmpe personlighed sjælden stor, men hun skal holdes i ørene da hun tit bedst kan lide sin egen mening ;)
Gangarter
Tana er ren 4 gænger, med 4 adskilte gangarter.

Højeste Karaktere i Fipo klasser

ArbTölt: '
6,5


Trav:
6,0

Skridt:
6,0

Galop:
6,5

Hurtig Tölt: 6,0





Stævner
Tana har gået 2 små stævner med Isabelle hvor hun næsten lige havde lært at Tölte, Det ene var Firmakeppni hvor de vandt det andet et drive-in hvor hun klarede det rigtig flot!

stævner jeg har redet på hende
Firmakeppni i Holbæk den 27 dec: Vi red let klasse og blev nr 1 ud af 27, vi vandt en masse dejlige præmier

Firmakeppni på Barthahus, gik fint, men tror den ene af dommerne ikke kunne lide hende så vi blev bare sendt ud efter 2 runde :(.

Firmakeppni i sverige, Gik ud over alle forventinger, hun var så fin, trods jeg næsten havde regnet med at blive nr sidst da jeg havde set de heste jeg skulle ride imod. men vi red finale og blev nr 5, det stævne vil jeg virkelig aldrig glemme det var så fedt at ride der inde med alle de der sindsygt gode heste og overfor et publikum på 2000 mennesker!

Drive-in på fogedgården den 21 april, Det gik ikke sådan super godt, og fik desværre nogle rigtig øv karaktere, men fik da både 6 for galop og trav.

DSU 2010: 4.2 gik rigtig rigtig fint, det var som om at det hele havde været hjemme hvis den frie tølt havde siddet lige i skabet, fik et snit på 5,30. bl.a 5,7 og 5,8 i snit af to dommere!!
Tölt klassen kiksede!!

Drive-in den 12 maj: Aflyst!

Pinsestævnet/sjællandsmesterskaberne:
Gik virkelig fantastisk i 4.1, fik afvide at det var enormt smukt og det følte jeg virkelig også, desværre ville hun ikke tage rigtig galop på trods af jeg prøvede at rette det 5 gange, ellers var vi ret sikre på vores DM point for vi fik højt i de andre gangarter :/
Tölt klassen gik ikke så godt, hun er bare ikke stærk nok i øgninger og fri tölt endnu, men det kommer (:



Tana gik vejledende kåring i 2007 også, men kun med få ugers træning!
Hun opnåede bl.a 8,5 for arb tølt (:
Stamtavle
Far: Andvari Fra Thorsvighus "Madsen"
Mor: Hertha Fra Herthadalen
Køn
Hoppe med stort H
Bemærkninger
Tana er en rigtig dejlig lille kulsort hoppe med stjerne, som jeg har fået lov at låne af min gudmor, og det er jeg bare vildt glad for hun er totalt sjov og meget speciel, jeg skal stadig lære hende og kende har ikke helt styr på hende endnu. Hun har gået med føl i 2 år, og har derfor ikke været redet ret meget, og er derfor heller ikke særlig erfaren med at komme ud. Jeg håber at vi kan nå meget sammen, ser ihvertfald frem til en dejlig stævnessæsson med hende. jeg holder allerede rigtig meget af hende! Jeg har lært hende meget bedre at kende nu, og jeg elsker virkelig den hest på mange punkter, hun er så lille og let og bevæger sig så let smider bare benene rundt og det er virkelig sjovt at ride på :D hun er en hest der sagtens kan nå langt med den rigtige træning, føler allerede at vi er meget godt på vej med de karaktere vi er oppe på nu (:

Frida elsker Tana Bandana<3 (ogs Birger)
Mere beskrivelse kommer senere(:

Jeg red Tana hele år 2010 i stævnesæssonen, vi fik nogle oplevelser med på vejen og det har været lærerigt for os begge, desværre gik det ikke helt som forventet, men Tana er en af de heste der har lært mig aller aller mest og givet mig en masse glade dage når jeg var nede, hun er en hest jeg altid vil huske tilbage på med glæde, jeg finder aldrig en som hende igen for hun er virkelig en éner. Jeg er glad for det vi nåede sammen!! Vil savne hende...
Tana betød mere for mig end jeg egentlig gik og troede, håber på den bedste fremtid for den lille pige <3


Fra din julle:
Birger min fantastiske veninde, min skøre, tossede, mærkelige, skønne birv.
Du kæmper, du falder, du rejser dig op, sparker igen og kæmper den endeløse kamp videre.
Når man er nede, viser du evig og altid at man kan komme op lige gyldig hvordan ens situation er...
Du støtter en gennem tykt og tyndt, du er der altid når man har brug for dig, giver altid en hjælpende hånd.
Fra 1. dag du satte dig op på dejlige bandana (sommerferien 2009 - remember? ;) da jeg trak dig rundt på en MEGET fed tana), allerede der ønskede jeg mig af hele hjertet at i skulle nå hele vejen.
Når jeg sidder og kigger på jer, bliver jeg så stolt af dig birv. at du kæmper og kæmper og kæmper og aldrig giver op.
Du har opnået så fandens meget, og forskellen fra hvad tana og dig startede med, til nu er imponerende og næsten direkte skræmmende.
Alle elsker jer to, og alle ser op til jer to ;) jer som et par Birv!

Jeg elsker Birv & Bandana<3 og jeg tror på dig af hele mit hjerte min bedsteveninde <3
Kommentér på:
Islænder Tana fra Herthadalen
Annonce