{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Connemara | Pickwick *gl. part :'(* [Tidl. part] 1994

4.622 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

* Soffy og Amy    *
Kvinde | 27 år | Oprettet: 30. apr 2008


Connemara | Pickwick *gl. part :'(*

Fødselsår:
1994
Højde:
ca. 150 cm... lille hest (`;
Temperament
Dejlig rolig og tillidsfuld. Super skøn og smuk. Total hyggelig :-)

Han har en skøn personlighed man kan mærke at han virkelig nyder selskab fra mennesker. Men man kommer jo også altid langt med en godbid ?(:

Beskriv ham med 5 ord: Godmodig, energisk, special, dejlig, kærlig
Gangarter
De er alle super skønne og friske.

Skridt: dejlig frisk og rolig

Trav: glidende og fremadgående og dejlig let i både letridning og nedsidning.

Galop: Frisk men stadig nem at holde tilbage. Bare så blød og dejlig. Der er dog dage hvor man skal drive lidt...

Han har dog en dårlig vane med at stoppe op og klø sig. Men det kan vi da rette op på<3
Stævner
RIDELEJR:

Dressur
151 - 68,64%
4 plads mener jeg xD

Spring
Stil 60 cm
58 point
uplaceret
Stamtavle
F: Tootle U
FF: Rory Ruadh
FM: Øxenholm Tresmeralda
FFF: Finney Master
FFM: Fort Irene
FMF: Øxenholm Godot
FMM: Ardnasillagh Treasure

M: June
MM: Ann's Treasure
MF: Munkholm Cobbergate
MMM: Beauty Face
MMF: Øxenholm Godot
MFM: Øxenholm Cora
MFF: Ardnasillagh O'Flaherty
Køn
Ja self. !!
Super dejlig vallak :-)
Bemærkninger
Pickwick er en super dejlig vallak der gør hvad du vil havde. Han er rideskole hest og står på stutsborg rideskole. Så jeg har kun part...
Han er pensionet springhest og sprang vidst nok MB med tidligere ejere. Lidt springhest er der også stadig i ham, og han har en super teknik ;b

Hans fulde navn er Pederborgs Pickwick :-) Han har helt sikkert Connemara i blodet men er ikke helt sikker på hvor meget??
*har lige kigget hele hans stamtavle igen - Og han er 100% Connemara*

Jeg elsker at ride og hygge med ham og han er ogs lidt af en hyggehest. Han kan helt sikkert bedst li spring og det er han os bedst til <3 :´)
Jeg har først lige fået part på ham med har redet ham meget førhen. Glæder mig til forhåbning mange dejlige år med dig smukke xD
Har desværre ikke så mange ridebilleder endnu, men det kommer <3
Han har en uregelmæssig blis og lav sok på venstre bagben. Så smuk <3 Elsker dig skønne Pickwick.

Pickwick kan lidt af det hele, men har ham jo ikke privat(rideskolepony) så vi træner jo efter hvad ridelæren siger xD:

Dressur: Går pænt og roligt, men fremadgående tempo. Han er nogenlunde til volter, men det kan dog forbedres. Han er rigtig god til forpartsvendinger og schenkelvigning, og reagere på de mindste signaler.

Spring: Rigtig dygtig... Ikke rigtigt noget at ændre. Tager dog tit meget store afsæt og kan godt finde på at spurte rundt, men når man får han ind på en volte er han god igen (:
Har sprunget 80 på ham tror jeg - som enkelspring og 70 på bane..(rideskolehest)

Skoven: Dejlig frisk, men styrbar(for det meste xD) Han eelsker skovture og løber afsted... SÅ skøønt <3

Kælenavne: Picke, putte(dyr), Mickey, smukke drengenxD

Vores historie <3:

Kort tid efter jeg startede på stutsborg fik jeg dig som månedshest, blev helt forelsket i dig. Havde aldrig redet en pony der gik så dejligt frem og havde de bedste gangarter (: Vi fungerede rigtig godt og jeg var rigtig glad for dig. Men så skulle vi have nye månedsheste og jeg fik Lille John, som jeg ikk helt fungerede med ? Jeg lidt nede over ikke at skulle ride dig, men blev ved med at ønske dig som månedshest. Og så der, efter et halvt års tid fik jeg dig endelig igen (: På det tidspunkt havde jeg lidt glemt hvordan det var at ride dig, men det var jo som en drøm xD Jeg vidste at jeg ikke kunne holde ud ikke at skulle ride ham i et langt stykke tid efter de måneder var ovre. Så jeg spurgte min mor om jeg måtte for kvartpart. Men hun sagde at vi ikke havde råd ? ): Fik dig heldigvis 2 måneder senere igen og der var jeg helt sikker på at jeg måtte få part! Så vi lavede en deal mig, min far og min mor med at vi betalte 1/3 hver( jeg havde lige fået et job der) Og sådan fungere det stadig. Er så glad for at det blev på denne måde og at jeg langt om længe fik part (:
Love U Mickey xD

P
Pi
Pic
Pick
Pickw
Pickwi
Pickwic
Pickwick <´33
Pickwic
Pickwi
Pickw
Pick
Pic
Pi
p

XDXDXDXDXDXDXD !Q!Q :´)

P - erfekt
I - interssant
C - uttie
K - ærlig
W - arm <3
I - vrig
C - harmerende
K - ilden

M - odig
I - mportant to me xD
C - Chokolade gris (gas ?)
K - an jeg blive mere skøn?
E - lsker dig
Y - yderst smuk !!

Fredag 15. Januar 2010
Jeg tog ud på rideskolen efter skole, bare for sjov og fandt ud af at Pickwick slet ikke skulle ride rideskole i dag, så hele dagen stod vi og hyggede og striglede og han vrinkede efter mig og kiggede efter mig da jeg gik ned af staldgangen. Han er bare såååå sød!! Love u Pickwick <3

Mandag d. 25 januar 2010
Vi sprang 80 på enkelspring i dag.. For første gang!! Også også bane på 70. Han var bare dejlig og løb ikke rundt med migxD(faldt af sidste springdag (; Han tog lidt for stort afsæt og hoved ned bagefter... Bang så lå jeg der xD)

9. marts 2010
Jaah!! Skal på ridelejr med putten <3 Ihh er så glad. Kan slet ikke vente til sommer !! (; Tror det bliver den fedeste ridelejr ever! I<3U baby xD

18. marts 2010

Feeed springtime i dag! Nøj hvor var det sjovt. Dyret var totalt forårskulleret og tog et buk efter spring i opvarmningsbanen og på det rigtige bane gik han helt agurk(på det gode måde) og var så glad og bukkede og bukkede - var stadig glad! haha Best time ever! <3

Da jeg skulle have mine egen, måtte jeg stoppe på stutsborg, og på ham. Vi havde en perfekt ridelejr sammen som slut på vores lille år som part :)

13/8 - 10
Efter kun et halv år som part, besluttede jeg at rideskolen ikke var mig. Du var en skøøn hest, og kunne jeg have taget dig med, havde jeg gjort det. Men efter hver en ridetime, var jeg nødt til at undskylde for at pine ham igennem den(min mening! ö) Jeg elskede denne rideskole og alle var så ualmindelig søde for ikke at glemme dig, Mickey. Vi havde den bedste ridelejr sammen og jeg lærte en masse inden jeg måtte videre. Det var en god måde at slutte forholdet på, og da min mor kørte ned at indkørslen for at hente mig, havde jeg slet ikke lyst til at tage af sted. Jeg var lige ved at skrifte mening på det tidspunkt, men alligevel vidste jeg at det ikke var mig. Jeg nåede at lærer dig at smile, hvilket var super fedt, og det endte med et kys, da vi skulle sige farvel :s Hårdt -ja! Men jeg vidste jo godt at jeg selv havde valgt at få min egen, og træne den med helt andre metoder end jeg havde lært de sidste 4 år .
Jeg håber på snart at se dig igen min skatte-dreng . Det kan ikke beskrives hvor meget jeg savner dig! :D
Kommentér på:
Connemara | Pickwick *gl. part :'(*
Annonce