{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Ljúfur frá VakurstöðumRIP 2003

8.413 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Islænder Ljúfur frá VakurstöðumRIP

Fødselsår:
2003
Højde:
ca. 140 cm.
Temperament
Ljúfur har vilje over middel. Han har ikke altid været styrbar, hvilket har grundet i forkert fodring. Vi prøvede at give ham mindre dosis kraftfoder med mindst sukker og stivelse i. Det resulterede bare i at han blev aaaalt for tynd. Men nu har vi fundet noget, hvor han både holder sin form, men samtidig heller ikke går helt grasat.
Gangarter
Ljúfur selv er en meget spændende 4 gænger.
Tølt:
Hans tølt er af meget høj kvalitet. Han har altid højt makeret løft, er altid utrolig taktfast, er meget nem at samle og sætter sig naturligt på bagparten - og har allerede flere tempi i tølten. Han har nemt ved at komme op i tempo og at tage ned igen - og laver allerede flotte tempo overgange. Han bliver en spændende T.1 hest.
Trav:
Hans trav er stor og flot - meget højt løft - flot form og god afskub.
Galop:
Han har god og springende galop - med stor bevægelse.
Skridt:
Ljúfurs skridt er kronen på værket - han har en skridt som man ikke tit møder. Han træder langt over - dvæler godt - og bruger hele kroppen. Hans skridt gør ham til en meget spændende 4.1 hest
Stævner
2010:

Birkegårdens DRL stævne:
T.3: 4.50 i snit.
4.2: 5.73 i snit (Yeah DM point, til vores første stævne sammen, og blev bedste junior i denne klasse.)
Dommerne var super hårde til dette stævne..


Elite-A:
4.1: 6.23 i snit :) bla. 8 for skridt. Og blev Elite rytter :) naaaaaajs!
T.1: 5.67 DM point til mig :)
gik videre i begge A-finaler på en 1 plads, men trak mig.

DM SPORT 2010:
T.1:
4.1

Pas championsship i Tyskland på Basselthof:
4.1:
T.1

Ljúfurs højest opnåede karaktere:

Arb. tölt: 7.0
Trav: 7.0
Skridt: 8.0
Galop: 6.5
Fri tölt: 7.0
Stamtavle
Far:
IS1989165520
Óður frá Brún

Mor:
Lyfting frá Ysta-Mó
IS1988258049

Ljufur er HEL søster List fra Vakurstöðum, som er islands højst kårede hoppe med bla. 10 for tølt.
Han er samtidig hal bror til Leiknir fra Vakurstöðum.

Køn
Utrolig dejlig Vallak
Bemærkninger
Ljúfur er min nye konkurrance hest, da min tidligere konkurrance hest(Askja) pludselig fik et føl.

Ljúfur er en rigtig spændene vallak!
Han er meget ligetil, og rigtig let i omgang. Han er utrolig samarbejdsvillig og prøver altid at yde sit bedste. Han er en hest der kun behøver én ejer at knytte sig til.
Vi prøver at variere vores træning, så han hele tiden er glad og synes det er sjovt.
Ljúfur er en fornøjelse at ride på, og jeg nyder hver dag med ham. Jeg ved at han vi kan komme rigtig langt sammen, og jeg tror rigtig meget på ham.
Vores underviser er Julie Christiansen. Hvilket fungere rigtig godt for os. Hun er super dygtig. Hun har undervist mig siden jeg var 9-10 år, så hun ved lige præcis hvad der er mine svagheder og styrker. Samtidig har hun også fundet Ljúfur til mig, så hun kender også ham rigtig godt.

Ljúfur betyder glad dreng.

D. 20 December 2010 måtte min redning, det bedste der er sket for mig, ham som gjorde min drøm til virkelighed, forlade min side.
Efter 2-3 uger på Nørrelund hestehospital, uden nogen rigtig ændringer, valgte lægerne at operere min lille elskede FIt. Ingen vidste grunden til at han var syg, andet end bughule betændelse, men ingen vidste præcis hvad det var. Lægerne åbnede ham op, med håbet om at finde en infektion i tarmsystemet, som de havde "overset". Men det var endnu værre .. Hele tarmsystemet var "vokset sammen" pga. infektion ud over det hele. Dyrelægen sagde at han var helt forbavset over at han stadig var i live pga. den store infektion. Ingen ved hvor længe han har haft det. (muligvis siden Pinsestævnet) og ingen ved årsagen til dette.

Hvor er du nu?
Jeg kigger op,
kan du se mig nu?
er du der ude har du minderne med,
er du der ude har du fået fred?
kan du mærke når savner dig?
et det det du troede, ser du solen gå ned?
et det det du troede, har du evig fred?

Fit,
Tak frodi du gjorde min drøm til virkelighed og gav mig muligheden for at vise det frem.
Hvis der var noget jeg ville gøre om, var det at nyde den meget korte tid vi havde sammen noget ekstra, ikke at jeg tog dig forgivet overhoved! men det er helt ufatteligt for mig, at det skulle komme til at gå så vidt, og at noget så fint, kunne forsvinde så hurtigt!. Det er mig så uforståeligt at det skulle ske for dig, det er så uretfærdigt!
Jeg håber sådan du ved hvor højt jeg egentlig elsker dig, helt op til skyerne, der hvor du er, og tilbage igen. Kig ned på mit bryst, også lidt til venstre, dér vil du ALTID være!
Vi ses på den anden side, jeg ved du venter dér! <3

Luffe og jeg havde vært vores sprog, og kunne ikke forstå hinanden, men én ting vi delte var vores kærlighed. Jeg ved at han aller helst ville ønske at jeg lærte andre omkring den kærlighed vi delte og havde for hinanden.. at finde sin soulmate.
Du var virkelig min "once in a lifetime" - noget der kun sker en gang i livet, og bare vent en dag vil jeg gå over regnbuen, hvor jeg ved du er, og når det sker, vil vi være uadskillige og sammen forevigt.
Kommentér på:
Islænder Ljúfur frá VakurstöðumRIP
Annonce