{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Imbert Fulgsang 2000

6.966 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

» Line & Imbert < 3
Kvinde | 33 år | Oprettet: 30. maj 2005


Fjordhest Imbert Fulgsang

Fødselsår:
2000
Højde:
Han er 138 i stang.
^^ Ved ikke om det er med eller uden sko.
da han går med sko, har ikke lige målt ham.
Temperament
Han er super skøn, stille og rolig - han finder sig bare i alt.
Gangarter
Hans skridt er ganske normal, stille og rolig. og når man er på skovtur - så er han lidt mere frisk end på banen ;)

Hans trav er også normal, dog lidt stiv på banen - ellers er han frisk i hans trav. så det er godt.

Hans galop er godt nok stiv på banen, men en ganske fin galop til skovtur ;) der er han frisk og vil gerne frem, men ikke så meget at man skal holde igen på ham.
Stævner
Gamle ejer har redet stævner på ham,
Dressur og jagter. Vist også spring - til fjordheste stævner.
Stamtavle
Ja fuld stamtavle.


Far: Citrus Klattrup
FF: Pikant Halsnæs
FM: Sascha
FFF: Knast Halsnæs
FFM: Koket Halsnæs
MFF: Husar Halsnæs
MFM: Venus
FFFF: Gnist
FFFM: Lotte
FFMF: Plutonikk
FFMM: Angelique Halsnæs
FMFF: Trajan
FMFM: Amulet Halsnæs
FMMF: Reidulf
FMMM: Julle


Mor: Emma Fuglsang
MF: Orion Halsnæs
MM: Svalegårdens Farusa
MFF: Knast Halsnæs
MFM: Julie Halsnæs
MMF: Hovdaren
MMM: Rubina
MFFF: Gnist
MFFM: Lotte
MFMF: Baron Halsnæs
MFMM: Lisa
MMFF: Jærmann
MMFM: Diana
MMMF: Alf Nøddebo
MMMM: Tina
Køn
En super vallek.
Bemærkninger
Den 8 april 2010 - jeg har idag købt Imbert
og han ankom klokken to, og bakkede pænt ud af traileren.
Jeg har købt ham af en dame fra Sydfyn, så han havde haft en laang køre tur til det midt jyske.

Den 18 april 2010.
- Jeg har nu haft Imbert i 10 dage og han er bare en super dejlig hypper, jeg er blevet super glad for ham. han er bare så stille og rolig og finder selv i alt.
Men hvad angår det ridning, så er han godt nok ikke den bedste til det dressur, han er meget mere til en skovtur, hvilket jeg faktisk også er, så det passer vi jo super godt sammen. Har ikke prøvet at springe på ham endnu, men vil se om jeg ikke kan komme til det her i løbet af den kommende uge, :)
Han er godt nok noget stiv i hans galop, da han kun har travet og skridet, så den er sku lidt stiv. Men det skal nok blive bedre.

Den 31. Maj 2010:
- Jeg starter lige med at sige, at igår var han bare en engel! han gik bare som en drøm, godt nok skal galoppen stadig arbejdes på. men hans trav, var så fantastisk :) og han gik ned med hovedet og alt muligt :D jaa som I nok kan høre, så var mor vildt stolt af hendes lille dreng :D
- men idag (den 31. Maj) har Imbert fået ordnet hove og fået nye sko på alle fire :D så det var bare en stille og rolig skridt tur i skoven med Armani og Anne - det var ganske hyggeligt :D

Den 17 Juni 2010.
- Så er vi så småt startet med træning med rebgrime, han var lidt forvirret, meen han gik faktisk rigtig fint, selvom vi kun travede en lille smule :) men øvede en masse volter. Og så stoppede vi mens legen var god :)
Imbert skal på sommergræs (døgnfold) sammen med Amadaus fra på mandag, det bliver spændende om han så bliver mere fed end han er nu xD Ellers må jeg jo lukke ham på luftindsfold i nogle timer om dagen - så han i hvert fald der holder maven og munden lidt i ro.

Den 18. juni 2010.
- Jeg har idag købt nyt foder til Imbert, som han starter på efter sommerfold :) da jeg købte ham fik han kun roepiller med vitaminer og mineraler. og nu får han rideskolens korn, og det er han godt nok blevet fed af, så nu skal han på roepiller igen, når han er færdig med sommergræs, tror bare jeg skal have fundet et billigere sted at købe roepiller :)

Den 26. Juni 2010.
- Her til aften har jeg været nede ved Imbert, da jeg har været i dårligt humør hele dagen, så hjælper det altid at være i hans selvskab, tog lige min fars kamara med derned, og fik da også lige tager 159 billeder af ham :D han gik bare og hyggede sig på folden med Amadeus. Så det er blevet nogle super gode billeder.

Den 6 august 2010.
- Har idag sprunget på Imbert for første gang, det var godt nok ikke så højt, men lidt har også ret :) det var sjovt - meen jeg bliver nok aldrig rigtig spring-rytter :) Han var faktisk god til det, men han har også sprunget og redet jagter med den gamle ejer, så han kan jo godt. :D

Den 24 august 2010.
- Synes det er lidt sjovt at have en pony som ellers normalt æder ALT, som lige pludselig ikke æder sin mad. og nej der er ikke noget galt med ham, han gider bare ikke rigtig de opblødte roepiller. Tror virkelig han er blevet for godt vant med det korn :) Men det var da væk da jeg kom derned for at lukke ham ud, så han har da spist det i løbet af natten, men synes det er lidt sjovt. han fisker bare lige alt det gode og så går han i gang med høet.

Den 24. september 2010.
- Så har vi haft Imbert for vogn, og igår var 3. gang. og det går bare så godt, han er virkelig bare så god til det. Jeg er helt vildt stolt af ham! Så det har han bare talent for, så vi glæder os allerede til sommer næste år, så vi kan komme ud og kører :D

Den 17. januar 2011.
- Ja, det er ved at være længe siden den lille Imbert har været ude og lave noget sådan for alvor. da jeg har haft lidt problemer psykisk og ikke har haft overskuddet til at ride, så det er a og til blevet til en skridt tur. Men der er nu kun 14 dage til jeg starter på skole og så skulle jeg gerne få overskud igen :) og så skal ponyen rigtig trænes op igen, og så vi kan komme ud med vognen til sommer ;) det er så fedt han har lært det :) og så skal han lige have ordnet hove idag og have et tynder dækken da, da drengen er begyndt at fælde rigtig meget :)

Den 14. maj 2012.
Det er længe siden jeg sidst har skrevet noget herinde omkring dejlige Imbert. Men det går bare rigtig godt med ham, igår var vi på en jordetur i skoven, og det var virkelig godt, vi var nede ved søen, og han har ikke helt glemt at man godt kan gå ud i den :D han stoppede lige foran den, og så lagde jeg lige ben til, og så gik han lige ud i den :D glæder mig sådan til sommer, tror virkelig det bliver fedt, skal prøve at bade med ham, det har jeg ikke prøvet før :D men ellers var det en rigtig god tur i skoven, han kondi er blevet meget bedre :D takket være Camilla som har hjulpet så meget med at ride ham, mens jeg ikke selv har haft overskudet til det. Imorgen har han fødselsdag og bliver 12, så skal han forkæles lidt :D

Den 26. marts 2013.
Imbert har det sidste halve år stået på rind ridecenter mens jeg har boet i Aarhus hvor jeg studere til jordbrugsteknolog, så derfor har jeg haft en part til ham; Camilla, som har passet og redet ham :) De to er kommet rigtig langt og det er virkelig fedt at se, de har startet stævner sammen og udviklet sig rigtig meget :) Fantastisk! Imorgen bliver han flyttet hjem til mine forældre, hvilket jeg glæder mig til da jeg har savnet ham, og så bliver det rigtig godt at spare de penge når man nu er på SU ;)

Den 27. marts 2013.
Imbert er idag blevet flyttet hjem til mine forældre hvor han skal gå i løsdrift, og bare rigtig hygge :) vi kørte ned på rideskolen klokken halv et, hvor vi pakkede alle mit og Imberts udstyr i bilen og på trailer, og så sadlede min søster Imbert op og red ham hjem, hvor han kom på fold. Så kan han lige vænne sig til folden og omgivelserne, når der på fredag kommer en traver hoppe, som jeg har fået lov til at låne til selskab :) Imbert har taget det rigtig pænt, og det er rigtig dejlig at have ham tæt på, han har været meget savnet, og så bliver det dejligt at spare de penge. Regner med at han skal stå ved mine forældre i hvert fald til at jeg er færdig med min uddannelse :)
Kommentér på:
Fjordhest Imbert Fulgsang
Annonce