{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Sofie 1999

14.660 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sophia Tonnisen
Kvinde | 25 år | Oprettet: 21. mar 2010


Haflinger Sofie

Fødselsår:
1999
Højde:
Hun er målt til at være 138:-).
Temperament
Hendes temperament er roligt, men nogle gange frækt. Hun er lidt af en klodsmajor, men alligevel den dejligste!?

Gangarter
3, og nogle dejlige nogle af slagsen:-).
Stævner
Mig og soffe er ikke en af de ekvipager der har været mest aktive, men det kommer.

KORK VENSKABS STÆVNE 2010

1. LD1 : ca 60% (89 point), kom på en tredie plads.

2. LD1 : ca 55% (84 point) og kom på tredie plads-

Soffe har sikkert også redet menge elevstævner på BØRK, hvor hun tidligere har været elevpony!:-)..
Stamtavle
Haflinger
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Sofie er en dejlig frisk pony med sine egne meninger nogen gange. Hun er skøn som dagen er lang, men et par buk kan hun godt finde på at lave. På folden er der ingen tvivl om hvem der bestemmer, nemlig Sofie. Hun er en meget bestemt hest som man først lige skal lære at kende og for mig er hun min soulmate. Jeg har haft hende med til undervisning nogle forskellige steder, og hun er bare super sød at have med i byen. Sommeren efter jeg fik Soffe, fik hun en stor skade, der var betændelse i koden, fordi hun var vredet om på folden. Det tog dyrlægerne et par måneder for finde ud af det. Og i mellem tiden overvejde de også om hun skulle aflives, da de ikke var sikre på om hun nogensinde blev rask igen. Efter 8 måneder, da hun ikke haltede mere, og var rentgående, begyndte jeg lige så stille at ride hende igen. Dette var bare et meget lille uddrag af en meget lang historie.
Sofie er en dygtig springhest, som har en fin teknik og et godt tempo. Det eneste men er, at hun tit river ned med hendes bagben, grundet at hun simpelthen "glemmer" dem. Jeg har sprunget 110 cm. på hende, og uden rytter har hun sprunget 115 cm ( d. 27/5-12. ). For mig tæller det ikke om at springe højest, men om at have den korrekte opstilling, om at tænke på ikke mindst rytterens men også hestens sikkerhed, og om at tænke på om heste overhovedet har lyst til at springe.

Jeg købte Sofie d. 25/4-10, af Bøgelund rideklub. Vi har opnået en masse, og jeg startede det første stævne på hende da jeg havde haft hende i 4 måneder. Vi gik derfra med to 3. pladser, og var utolig stolt af ponyen.
Kommentér på:
Haflinger Sofie
Annonce