{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) ja'pih 2002

5.299 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

helena thøgersen '
Kvinde | 28 år | Oprettet: 27. mar 2009


Arabisk fuldblod (OX) ja'pih

Fødselsår:
2002
Højde:
153 cm
Temperament
han har et vidunderligt temperament. han er afslappet, men alligevel opmærksom på de fleste ting. han er en lille smule tændt, men SKØN at ride på. han er en virkelig fantastisk hest! :')
Gangarter
han har en rolig & lidt langsom skridt.
og en helt PERFEKT trav, let at sidde på! - virkelig skøn.
galoppen er en lille smule ustabil når man skal dreje og sådan. men det er blevet langt bedre, og ude i skoven var han lidt usikker og kiggede på alt, men det er han næsten ikke mere! han stoler meget mrer på mig nu, og det er virkelig dejligt! <3 vi kan ride alene i skoven nu, uden han bliver bange eller vil hjem til flokken. :')
Stævner
dressurstævne;
9. maj 2010
LD2 (første stævne)
- ikke placeret. <3

jagt;
30. maj 2010
hest - sprig; 70 cm
ikke placeret men det gik ubeskrivlig godt. <3

Dressur stævne:
(kan ikke huske dato)
LD2
ikke placeret

mini dressur stævne:
2. juli 2010
LC1
ikke placeret.

spring stævne:
2. juli 2010
50 cm - første springstævne
ikke placeret.

spring stævne:
12. september 2010
60 cm
fejlfri runde - ikke placeret, men bedste stævne ind til vidre!:)

springstævne:
3. April 2011
70 cm
1. plads!
- BEDSTE STÆVNE
Stamtavle
F: DA Korrado ox
FF: Kubinec ox
M: Epicha ox
MF: Epi ox

Køn
den perfekte vallak! <3 - bedste i verden (':
Bemærkninger
Han er en rigtig dejlig hest. han er en lille smule utålmodig engang imellem. men det gør som ikke noget. han elsker at blive striglet og hygge med. (: og hans ynglings klø'sted er lidt nede på halsen, lige foran hvor sadlen ligger! d; han er sød at ride i ridehuset på, men han kan godt være lidt nervøs. men det er blevet meget bedre med tiden. i skoven er han helt perfekt. virkelig vidunderlig. han er lidt tændt. men det gør bare det hele meget bedre. og så ELSKER han at løbe hurtigt. jeg holder virkelig meget af at ride i skoven med ham! ;i. i spring er han rigtig dejlig! første gang jeg sprang på ham var han perfekt, han sprang ALT! A L T !! og kiggede ikke og var slet ikke usikker, men anden gang var han ret nervøs.. men jeg tror bare han havde en dårlig dag <3..

første opdatering; 8. maj 2010
org, ja'pih.. jeg er så helt ubeskrivlig glad for dig. du er så vidunderlig, og hold kæft hvor var det dejligt! vi sprang sammen i mandags, org.. det gik så PERFEKT! virkelig.. det var som at flyve, at svæve! det var så længe siden at jeg havde sprunget, pga.cibelles skade og så for første gang i så lang tid, på DIG! :') det var fantastisk, hvis jeg kunne ville jeg havde bevaret sekunderne evigt, da vi fløj over springene. jeg har haft dig i 1,5 månede nu.. og det er så vidunderligt. du er så dejlig, du er en helt utrolig optur for mig. jeg elsker dig skønne! og vores skovture de er ubeskrivlige x 100! jeg føler mig så fri, så migselv når jeg bare sidder på din ryg, giver dig tøjlen og lader dig flyve der ud af! de er fortryllende! jeg kan mærke dine fine elegante bevægelser, hører dine hove slå imod jorden, i takt til dine bevægelser , se dine glade øre & og føle glæden imellem os. DET ER F A T A S T I S K! :')

opdatering; 1. juni 2010
vi var til jagt i søndags, og det gik virkelig godt.. jeg havde været rigtig nervøs og havde troet det værste og da vi stod på gårdspladsen så jeg du havde tabt en sko! ;o så vi måtte skyde os at få en ny på, vi nåede det heldigvis! :') og da vi så kom der ud gik det bare så så så godt, vi fløj over springene. - uden problemer (dog lidt på det aller første..) og vi kørte der ud af. og da vi så nåede opløbet. stod vi der. og alle hestene omkring os var helt oppe at kører og steglede og hoppede. s; men du lod dem ikke tage din opmærksomhed! du stod helt roligt og var klar til start. endelig blev der råbt start! og du kom så ubeskrivelig hurtigt op i fart! o; og så tabte jeg begge stigbøjler, og endte næsten nede på siden.. men jeg kom heldigvis op i sadlen igen! :D og vi nåede mål, dog ikke som den forreste men vi nåede det. og det betyder alt, det er ligegyldigt hvad nummer vi blev det gjorde dagen perfekt! :D jeg elsker dig skønne hest. <3

opdatering; 10. juli 2010
det rykker virkelig frem ad med ja'pih! han er begyndt at stole så meget mere på mig, og det jeg virkelig glad for :') men jeg stoler også meget mere på ham, han har vist mig en masse ting som gjorde at jeg stoler mere på ham. <3 første gang han var i skoven, var med mig. og da var han virkelig opmærksom på at og meget bange og nervøs, og hoppede rundt? nu, ja.. idag red jeg uden sadel og bidløst i skoven, det vil jeg mene siger det meste<3. jeg er ufattelig stolt af ham! og for et par dage siden var jeg i badesøen med ham. han er rigtig bange for vand, men klarede det VIRKELIG godt. først ville han slet ikke i vandet, men så hoppede jeg at og prøvede at trække ham der ud, det tog og godt nok noget tid & tålmodighed.. men så tog han det første skidt. og det viste sig at det slet ikke var farligt, så han ville gerne længere ud, snart stod vi ude hvor det næsten gik han til maven. så gik vi lige ind så jeg kunne komme op, og så svømmede vi igennem. og ih, hvor var han skøn! HAN ELSKEDE DET. ja'pih? jeg elsker dig så ufattelig himmelhøjt! du har fået den største betydning for mig, på den korteste tid. du er virkelig en unik hest! :'D
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) ja'pih
Annonce