{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Idom Aadahl's Max [Himmelhest] 2000

8.545 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

›› R N J
Kvinde | 27 år | Oprettet: 17. jun 2007


Anden særlig race Idom Aadahl's Max

Fødselsår:
2000
Højde:
( hans fulde navn er - Idom Aadahl's Maxi Boy )

148 uden sko & self. 149 med sko .
Temperament
En dejlig energisk pony, der altid arbejder for sin rytter.
Gangarter
Han har nogle dejlige taktfaste gangarter, og har en dejlig rumlighed ..

Skridt: Over Middel.
Trav: Over Middel.
Galop: Over Middel.

Vi får altid 7 til stævner :) .
Stævner
... 2007
___________________

Ringkøbing Rideklub
»' LC1 - 61,42 % - 3 plads
___________________

... 2008
___________________

Skjern Rideklub
»' LC1 - 61,56 % - 4 plads
___________________

... 2009
___________________

Sevel Rideklub
»' LC1 - 66,23 % - 1 plads
___________________

Videbæk Rideklub
»' LC1 - 64,34 % - 1 plads
___________________

Spjald Rideklub
»' LC2 1 afd. - 62,57 %
»' LC3 2 afd. - 64,87 % -samlet med 1 afd. - 2 plads
___________________

... 2010
___________________

Holstebro Rideklub
»' LB1 - 65,36 % - 3 plads
___________________

Skjern Rideklub
»' LB1 - 61,42 % - 2 plads
___________________

Hodsager Rideklub
»' LB1 - 59,03 % - 1 plads
___________________

Spjald Rideklub
»' LB1 61,78 % - 1 plads
___________________

Søndertoft Rideklub
»' LB2 - 64,23 % - 2 plads
___________________

Videbæk Rideklub
»'LB1 - 64,29 %
»'LB3 - 63,21 % - til bedømmelse .
___________________

Sjald Rideklub
»'LB3 - 57 % MEGA sur dommer..
___________________

Hodsager Rideklub
»'LA1 - 62,44 % 2. uplaceret nr. 4 ud af 8 (første la1) :D
___________________

Haderup Rideklub
»'LA1 - 63,05 % ingen placering pga. disk 3 DUMME RYTTERFEJL - kunne ikke programmet ordentligt så red fejl 3 gange - dog fik jeg lov til at ride programmet færdigt til bedømmelse, vi talte selv sammen hvor mange procent det blev til ! :) skal lige siges vi fik 9 for vores parade ! :D alt i alt et ups, ups stævne - dårligt rytter - GOD PONY ! :D <3 .


Sevel Rideklub - LB1 ! ( pga. der intet højere går) - 61,40 %
- Har aldrig i mine livs skabte dag redet på så dårlig en pane, mange hest snublede og gled i den, den var så tung at man skulle tror det var løgn ! Men en meget sød pony :D

Hammerum Rideklub.
- LA1, 55;98 % 1. uplaceret.
Men hold da op vi blev dømt meget ned
syntes simpelthen han gik så fint, meen
det kunne dommeren åbenbart ikke se -
hun kunne hvert fald ikke lige Max ö .....
Men vi er klar igen næste gang ! :D :D <3

Stævne i Ringkøbing d. 23 / 10
LB3 - 62,86 - 2. uplaceret. - dejligt
stævne, manglede lidt fremaddrift -
meen alt i alt en vildt dejlig pony ! (:
Stamtavle
Han har desværre ingen stamtavle..
Køn
Den smukkeste vallak ! :)
Bemærkninger
Han er min lille vallak jeg elsker ham meget for han er jo min egen pony. Han er blevet dygtig til at gå til bidet. Hende jeg købte ham af var min kusine så jeg kendte ham inden jeg fik ham og hvde redet ham inden nogle gange for sjovt d; . Men det var min kusine der ikke intreserede sig for heste mere og så havde vi spurgt inden om hun ville sælg ham men hun havde sagt nej. Så senere gik det over hovedet ikke op i heste mere også syntes hun også det var lidt synd at han skulle stå stille så hun sagde ja alligevel. Så skulle jeg lige røve at ride på ham inden vi købte ham og se om han kunne bruges. Selvfølgelig kunne han bruges han var et & alt. Han var en drøm at ride på. Så købte vi ham og jeg havde min helt egen pony. Han stod på Ringkøbing Rideksole, men vi ville gerne have ham til No Rideskole for det var tættere på der hvor vi boede. Så kom han der hen så efter et halvt år kom han hjem til mig i højmark. så efter det kom han på Ringkøbing Rideskole. Så kom han ud til min moster i No på sommer græs også kom han på Ringkøbing Rideskole og der bliver han nu. Men der gik selvfølgelig noget tid i mellem når han blev flyttet, så han kom til at se lidt af hvert. Men jeg elsker bare den pony over alt på jorden og han kommer aldrig væk fra mig han skal blive her hos mig for jeg elsker ham.


-efterhånden har jeg overvejet længe om Max skulle blive spring pony IGEN, ja det var han jo med tidligere ejer. jeg har så i en måneds tid overvejet det nøje og har vidst i dag fundet frem til at det bliver sådan - tror han er bedst til spring, så jeg igår sprang på ham og man kan kun sige at der er frem ad drift ö jeg er lidt af en piv -skid måske for når jeg kommer hen mod et spring så løber han bare 'fra mig' ja selv om jeg (prøver) holder ham til bage ved at 'hive' i tøjlen, ja så hjælper det ikke, han løber nærmest fra tøjlen det er skide irreterende for jeg har det sådan at jeg vil fandme have så meget styr på min pony som jeg kan men det svare jo nok også til at jeg var 100% dressur rytter før i tiden og i dressur gælder det jo om at have styr på ponyen det er jo ikke så meget det i spring, så jeg skal ved hjælp af mine grænser turde at lade min hest løbe hen mod springet uden at jeg er bange for det går for hurtigt? argh jeg ved man kan sætte et stærkere bid i men det gider jeg ikke. (punktum) :D når men jeg prøver at træne med ham i spring, det skal sku nok går - jeg vil være spring rytter' :D

nu HAVDE jeg næsten bestemt mig for at blive spring rytter men NEJ.. Jeg er dressur rytter har lige redet mine 2 første LB1'er til 65 & 61 % som gav en 2. & 3. plads, og jeg er begyndt på at få noget mere trav i ham og han er altid stabil nu.. så det er bare lækkert så ja han er dressur pony, men der skal da også være plads til spring :D ..

D. 17 / 04 - 2010 ~ gik Max som en DRØM .. han har aldrig gået bedre, han gik så højt stillet fortil og sådan en dejlig flydende / 'gyngende' trav ö .. hans shenkelveninger var så over meget perfekte han krydsede så flot over og han havde IKKE bagparten foran ~ rideturen var alt i alt perfekte, jeg forstår ikke hvordan det kan være jeg har tænkt mig kun at starte LC2 og LC3 i Skjern d. 1. & 2. Maj, men nu gør jeg det men alt i alt seriøst min pony er over lækker, det er lige før jeg vil slette alle de billeder jeg har inde på hans profil nu for dem kan man slet ikke sammenligne med sådan han går nu, den lange hals er væk nu har vi fået den højt stillede dressur hals - og det er for læk læk læækkert :D .. MAX JEG ELSKER DiG ! :'D <3

D. 28. april år 2010 - fik jeg undervisning og max var bare så lækker som han aldrig nogensinde har været, vi lavede den bedste shcenkelvening nogensinde, og det bedste galop anspring og sidst men ikke mindst vi havde den lækreste holdning i traven og sådan en lækker bæring wauw han var lækker ! Den pony er bare alt for tiden :D <3

NYT !
D. 30. april var den bedste træning nogensinde ! så kan vi lave galop-schenkelvigninger, argh min pony er så perfekt, og ’banan formet’ schenkelvigninger kan vi også - nu kan vi snart alle øverlserne til PRI :D good damn jeg er så overlykkelig ! :DDDDDDDDD !!!!!!!!!!

NYT!
Idag d. 9 / 6 - 10 . Red jeg undervisning på Max - han gik bare som en stjerne han var bare 100 % stabil - det var helt vildt !? Han var bare så lækker - min ridelære, sagde at han aldrig havde gået så godt som han gjorde i går ! :) & det var sådan en dejlig fornemmelse at sidde på ham ! Han var bare en stjerne - jeg elsker ham ! :') <3.

Idag d. 06 / 07 - 10 . Havde max inde den dato gået af røv i lang tid - han havde overhovedet ikke gidet at samarbejde eller gå til bidet MEN idag. som sagt den sjette juli ( på min fødselsdag ) fik jeg købt et tre - delt bid og ponyen gik som en drøm igen - YIHA endeligt og så bare ved hjælp af et lorte bid - lækkert .. elsker den pony over alt på jorden ! :') <3 .

NYT, NYT, NYT, NYT - 14. September 2010 !
Jeg må desværre indrømme at mig og max, har haft nogle svingture - altså hvor vi har holdt fri i en uge og så redet og så fri, så det ikke rigtigt er blevet til noget .. Det er der så lige blevet lavet om på jeg tog en 'snak' med mig selv om, jeg ville ride eller hvad jeg vill ? Og ja det ville jeg og nu skulle der satme gøres noget ved det ! Idag har jeg redet i en uge siden svingeturen, og det er simpelthen bare gået fantastisk til undervisning idag, så smidig en pony har jeg søgt længe efter .. Men nu er det bevidst at med den rigtige træning, det rigtig mod, håb samt den rigtige og stærke vilje - kan alt lade sig gøre ! Idom Aadahl's Maxi Boy - Jeg elsker dig .. Jeg ved at den tid vi har ventet længe på nu skinner for enden af tunnelen, vi braser igennem den mur der standsede os, og det er lige nu! Vi kommer, NU ! Og vi gør det med stil ! ;-)

Max er blevet solgt til en rigtig sød familie på Fanø ! Han kommer hjem til dem på Søndag, så det bliver rigtig spænende. Det bliver hårdt at komme af med ham, men jeg håber Nathalie for godt glæde af ham og jeg ved han får det godt hos dem ! :-)
Kommentér på:
Anden særlig race Idom Aadahl's Max
Annonce