{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Reval-A *SOLGT* [Tidl. hest] 1999

2.769 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anne K
Kvinde | 31 år | Oprettet: 8. jun 2008


Anden særlig race Reval-A *SOLGT*

Fødselsår:
1999
Højde:
142 med sko. :)
Temperament
han er ekstrem rolig, dog har han tildens til at blive en rigtig pony til tider, så som at blive stædig.. :D alle ville kunne ride ham, da han er rolig hvis det er en nybegynder men godt kan hoppe lidt hvis man er mere erfaren. (:

han er bare skøn !
Gangarter
Skridt : middel, han går ikke så godt frem, hvis man bare lader ham gå, så går det ret langsomt, men hvis man driver godt igennem, kan man sagtens få ham op og gå 1-2 hove over. (:

Trav: over middel, han er meget lækker i traven og man sidder der bare, han går godt med hovedet og har et dejligt rygsving.

Galop: over middel. Han har en rigtig lækker Galop, intet mindre, lidt urolig med hovedet, men bøjer nakken. Han er rigtig nem og dejlig at styre rundt på banen i galop, meget opmærksom!
Stævner
Vi rider mod hestene, da jeg er for gammel til at ride pony. (:

Rom Rideklub
Regionsstævne
Dato: 14. August 2010
Rytter: Sofia Bank Kristensen
Klasse: LC3
Procent: 56,15%
Kommentar: han red en rigtig flot klasse, hans trav og skridt arbejde var super flot, og han gik flot og stabilt med hovedet, og var let på biddet. dog var hans galop arbejde meget dårligt, og hans 12m volter blev meget skæve 20m volter.. men rigtig flot klasse alt i alt. (:

Rom Rideklub
Regionsstævne
Dato: 14. August 2010
Rytter: Sofia Bank Kristensen
Klasse: LB2
Procent: 55,98%
Kommentar: han var ved at være meget træt, og ville ikke anspringe i galop, dog var hans trav og skridt program også i denne klasse meget gode !

Struer Rideklub
Regionsstævne
Dato: 29. August 2010
Rytter: Mig
Klasse LB2 mod hest
Procent: 54.81%
Kommentar: det havde regnet meget, og opvarmningsbanerne var fulde af vand, fedt når man har en pony som helst går udenom vandpytter ! :D han lavede fine anspring under selve programmet, men ville ikke holde galoppen så gik ned i trav mange gange.. ellers gik han et rigtig fint program, der måtte gerne have været mere energi i ham syntes jeg, men dommerne sagde der var fin energi.. (:

Rom Rideklub
Venskabs Drive-in stævne
Dato: 30. oktober 2010
Rytter: Mig
Klasse: LD1 mod heste
Procent: 61,3%
Kommentar: Han gik helt fantastisk! intet mindre.. vi har problemer med galoppen for tiden, så derfor rider vi uden galop for tiden. vil hellere ride en lav klasse og få et godt ridt, end ride høj klasse og så blive sidst. (: men det blev da til en fin 3. plads. (: og er PAVESTOLT af hesten! :)

Struer Rideklub
Dato?
Rytter: Sofia Bank
Klasse: LE spring
Placering: Disk.
Kommentar: tjaa.. Reval er jo ikke den fødte springer, hvilket han absolut viste frem ved at trave banen rundt og prøve at komme over 60 cm i trav.. flot Vallisch! :)

ROM rideklub
Dato: 10. sep -11
Rytter: Mig
Klasse: LC1
Procent: 68,33% - 2. plads.
kommentar:
Reval var flyvende, han gik super godt og redede alle mine fejl.. glemte selvfølgelig mit program hele 2 gange! banen var et stort mudderhul, og koncentrerede mig så meget om at han ikke skulle glide eller vælte, så glemte helt at huske hvor jeg skulle ride hen.. men han gik helt vidunderligt! :) FØRSTE ROSET PÅ VALLE!

ROM rideklub
Dato: 10. sep. - 11
Rytter: Mig
Klasse: LC2 - Holddressur
Procent: 63,7%
Kommentar:
Reval var i den grad træt, så havde en kamp om at få ham fremad! banen var endnu værre end i første klasse, så han havde svært ved at få sig løftet.. udover det gik han rigtig fint, og vi red en fin klasse. :)

Struer Rideklub
Dato: 30. oktober 2011
Rytter: Mig
Klasse: LC1
Procent: 62,91 - 3. plads.
Kommentar:
Han var rigtig dygtig, han skulle tisse helt vildt, så han trippede lidt, jeg nåede lige at afslutte programmet og så tissede han, det var vist tiltrængt! ;) alt i alt havde vi en rigtig god klasse, det er så fedt at kunne mærke når det man arbejder for bliver til noget! :)

Kommende stævner:
ROM
THR
HOSK
Stamtavle
han er halv Araber og halv DSP. (:
har ikke så meget stamtavle.. men her er det jeg ved. :)

Mor: Linka
Far: Rambo
Farfar: Red Arrow

Reval er født den 28. April 1999
Køn
en fantastisk smuk vallak. (:
Bemærkninger
Den 28. Maj 2010 kørte vi mod Esbjerg for at hente den smukke pony. Jeg havde ham til låns i November tror jeg det var, så jeg kendte ham godt og prøve red ham derfor ikke. Jeg vidste bare det skulle være ham !
Dagen efter jeg havde fået ham hjem red jeg ham i skoven kun i grime, han har et super sind, og et fantastisk temprament!

Valle er noget helt for sig selv, han er en pony med et hjerte af guld. Dog er han ikke en pony for ingenting, så til tider kan der komme en lille djævel op i ham, han har uden tvivl sin HELT egen mening om hvordan tingene skal gøres. :) han har det perfekte temp. til mig! han er en pony som gør alt for at behage sin rytter. På dressur banerne er han en engel uden lige. På en springbane er han ... tja .. LIVLIG! :D han hopper lidt rundt omkring, og bukker en del. :) han er ikke den fødte springhest, men vi gør det engang imellem til afvæksling.
i skoven er han en stjerne! han er lige som jeg gerne vil have en hest skal være.. lydig, livlig, nem at tænde og slukke! man kan få ham op at køre på brændbælterne, men man kan stoppe ham igen uden problemer..
man kan i det hele taget ride ham som var det en sytråd man holdt i.

han rider i starten af LA klasserne til træning i dressur, med både Versader og tilbagetrædning. til stævnerne er vi noget længere nede, hvis jeg selv stiller op på ham rider vi mod hestene grundet min alder, hvis han skal stille mod ponyerne er det min kusine som rider ham.

han er dejlig at arbejde med i munden og han rides i skoven i grime og trækketov og uden sadle.. han er rigtig sød i alle gangarter, til tider anspringer han forkert og så kommer der et lille buk når man så tager ham ned i trav igen.. men han leger og er bare skøn ! :D

**NYT**
det har ikke gået så godt med vores dressur træning over vinteren.. Jeg kunne ikke rigtig finde ud af at fortælle Valle hvad han skulle, og så endte det for det meste i skænderi..
jeg er derfor begyndt til Prof undervisning med ham 1 gang i ugen. og uha hvor går det godt! har været der 2 gange indtil videre og kan allerede mærke kæmpe forskel! vi har store problemer med galoppen da han vil gå på to spor på højre volte, og vi kæmper en brag kamp min underviser og jeg, han er en stærk pony når han har sat sig i hovedet hvad han vil. han kaster hovedet højt i luften hvis han bliver utilfreds og dette skal han vendes af med før han finder ud af hvordan man stejler. der er mange ting vi skal have trænet, og jeg håber vi kan starte højere klasser til sommer, min drøm er en LA1, men vi tager tingene i Valles tempo. (:

**NYT**
vi er stoppet til undervisning da det simpelthen er for dyrt!
i en overgang gik det rigtig godt med vores træning alene! men nu har han stået stille med dressuren, og redet en del skovture på det seneste for at fejre det gode vejr! :)

**NYT**
første dressur træning i 2-3 uger! Valle har jo som skrevet tidligere kun været på skovture da vejret har været så dejligt, og så blev dressuren lagt lidt på hylden.. vi red så dressur igår, og det gik ikke super godt, han skridtede rigtig fint, og med meget mere energi end han plejer.. da vi begyndte at trave blev han helt ustyrelig, og begyndte at småstejle, og bukke helt vildt! så jeg tænkte at han så måtte galopere lidt, og få brugt noget krudt. vi galopere rundt i volter og han går rigtig flot med hovedet, men pludselig tager fanden ved ham og han sætter afsted i fuld fart, og han skrider i svinget...
så JUHUU!! jeg er kommet på krykker da mit knæ er total smadret og vallebarnet må longeres de næste par dage! GODT GÅET!!! :/

**NYT**
det går ret godt med træningen for tiden. Vlle sys han skal gå og hænge lidt, og har prøvet alverdens spore og redet med pisk, men intet virker, gudskelov er hjulsporen opfundet. (: skal bare lige røre ham med den, og så løfter han sig bagfra. super dejligt. vi skal igang med stævnerne her til efteråret, og starter ud med holddressur på hjemmebane om nogle uger. (:

**NYT**
Så er Reval blevet flyttet på ROM, vi kan ikke ride hjemme når vejret er så dårligt, så det er dejligt med en hal! :)
vi skal igang med noget undervisning om ikke så længe så vi kan få rettet op på det hele. (:

**NYT**
Så er vi gået i gang med undervisning, alle de problemer vi har haft, har været stort set udelukkende rytterfejl! jeg har virkelig svært ved at se mine fejl når jeg sidder på ryggen af ham, så det får vi nu hjælp til. Jeg kan allerede mærke stor forskel, og får øjnene mere op for når han gør noget rigtigt, end når han gør noget forkert. SUPER LÆKKERT! :)

kært barn har mange navne, se nu Reval han bliver kaldt ekstremt mange forskellige navne.. (: fx.. : Bodil, Valle, VildeValle, Valdemar, ValderBalder, Basse, Ponz, Ponse, Powniiii, Revalle, RelleDelle, Revali, Valli, Revala, ValleBalle, Prutponi(når han til sjældne tider er lidt træls), PonyHonny. og mange, mange, mange, mange flere. (:

købte ham af Alice Christensen som også har ham oprettet herinde. (:

håber i tager godt imod ham, smid gerne en kommentar. (:

****NYTNYTNYT****

har efter lang tids overvejelse bestemt mig for at sætte Reval til salg, da jeg simpelthen er for stor til ham.. :(

d. 25. november 2011 blev han hentet.
han er solgt til en rigtig sød familie på Sjælland, og håber de får utrolig meget glæde af ham! savner ham allerede! <3
Kommentér på:
Anden særlig race Reval-A *SOLGT*
Annonce