{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Sportspony Flower [Tidl. hest] 2003

3.181 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kathrine & Disney
Kvinde | 28 år | Oprettet: 30. jan 2009


Hollandsk Sportspony Flower

Fødselsår:
2003
Højde:
2010: 146 m/sko
2011: 148 m/sko *færdigmålt*

SUPER godt at hun lige tog de sidste to centimeter!
Temperament
Totalt cool... Hun er sjældent bange for noget. hun er mere den nysgerrige type der hellere vil hen og undersøge tingene i stedet for at gå i en stor bue uden om :-) Så det er dejligt...
Gangarter
Super gangarter.
Skridt: God, taktfast skridt.
Trav: Ikke helt taktfast endnu, men den forbedres hele tiden.
Galop: Særdeles god galop, træder super fint ind under sig. Hun kunne galoppere på stedet, hvis man prøvede :)

Hun mangler overalt en del bæring og rygsving - men det er det vi træner allerhårdest på i tiden, så det kommer.
Stævner
Til vores allerførste stævne, i vores egen klub THR, startede vi 2 gange LC2&LC3 og vi fik 3 førstepladser og en andenplads dén weekend.

Siden er det gået hurtigt: Vi er gået fra LC2 til LA5-6 på distriktsplan på 2 år.

OBS ikke alle klubstævnerne er der, kan ikke finde alle kritikkerne :)

Struer - D - 27/28 februar - LB1 - 63,38% - Kommentar: dejlig pony & rytter
THR - D - 21/22 Marts - LC3 - 68,75% - 1. plads - Kommentar: Dejlig pony!
THR - D - 21/22 Marts - LB1 - 65,36% - 2. plads
THR - D - 21/22 Marts - LB1 - 63,57% - delt 2. plads
LØRI - C - 30/1 April/Maj - LB3 - 55%
LØRI - C - LA1 - 58,96%
STR - D - 6. Juni - LB2 - 64,23%
STR - D - 6. Juni - LA1 - 63,45%
BORK - C - 19. Juni - LB3 - 60,72%
BORK - C - LA1 - 62,07%
THR - D - LA1 - 64% - 1. plads
THR - D - LA2 - 62%
SE - D - LA4 - 64,78% - 1. uplacerede
BORK - C - LA1 - 62%
BORK - C - LA2 - 63% (Bedste program længe!!)
Flower var en STJERNE! Masser af energi og hun stod super flot i næsen. Dog dømt lidt lavere i LA1'en end hvad jeg synes det var værd.. :) men så sparker vi bare røv næste gang!
THR - D - LA2 (Thyholm Cup første del) 65,63% - 2. plads. Kommentar: Pænt program
THR - D - LA2 (Thyholm Cup anden del) 66,65% - samlet andenplads + 400 kr.
THR - D - LA4 - 64,56% - 1. plads
LEM - C - LA2 - 66,85 % - blev desværre skubbet ud af placering af den sidste rytter :-(
LEM - C - LA4 - 64,375% - delt 3. plads
Flower var bare fantastisk!
SKRK - C - LA5 (debut) - 62,667% - 1. upl. med 4 point fra førstepladsen
SYRK - C - LA5 - 67% - 1. plads (STJERNEpony)
SYRK - C - LA6 - 58% - udelukkende rytterfejl. Flower var sød!


Stamtavle
Ingen, desværre.
Køn
Hoppe :-)
Bemærkninger
Fantastisk ponyhoppe fra 2003. Udenpå er hun rimelig svær at trænge igennem til, og hun knytter sig kun til få personer ad gangen (lige nu mig og min mor), og hun er langt fra verdens største kælepot. man kan roligt sige at hun er en hoppe med stort H, og kan være virkelig strid! :-D Nogen gange er jeg bare parat til at sælge hende for en femmer hvis hun bare nægter at gå ordentligt og hopper op hver gang jeg lægger benene til hende.. Det gør hun heldigvis ikke mere eftersom hun har været på bootcamp i opdragelse i et par måneder nu :D Så nu er en hun en god pige ;) Men for det meste ville jeg aldrig nogensinde bytte hende ud for noget som helst, for hun er ganske speciel og den bedste pony jeg har haft. Hun kan overraske mig hver eneste dag fordi hun lærer så hurtigt. Det kan godt være at hun nu lyder som en værre møghest der bare ikke gider noget som helst og gør hvad der passer hende. Men det er hun ikke :) Det er 100% kærligt ment når jeg siger at hun er en bisse, for det er bare sådan hun er og hendes gode sider opvejer i den grad de dårlige.

Hun er også en værre tiggeprinsesse, hvis hun lige har fået sådan noget sliksten med melasse og hvidløg (hun er helt syg med det), og tager den væk fra hende, vil hun slet ikke snakke med en med mindre man har mere sliksten eller godbidder :D Snobbepony altså :D

Da vi købte Flower var det liiidt ligesom at købe katten i sækken. Hun var rimelig snusket og meget hård i munden - og hun var slet ikke særlig smidig i nakken. Men hun havde tre fine gangarter og var harmonisk bygget - så jeg tænkte: enten kunne hun blive en vildt smart dressurpony med masser af kapacitet, eller også blev hun bare aldrig mere end den snuskede, kedelige pony der aldrig kom videre fra LB. Heldigvis var det det første, der skete, og i dag er hun en helt anden hest at se på. Hun er proppet med muskler og ser meget mere harmonisk ud i sin kropsbygning og form, hendes gangarter forbedres endnu mere og går LA dressurklasser til distriktsstævner. Jeg forbander min alder, for om 2 måneder skal hun sættes til salg. Lige nu er i vi i en rivende udvikling sammen, og Flower bliver bedre og bedre for hver gang vi træner. Hun er gået fra at være stabil og sikker dressurpony - til at være hvad jeg kalder for en helt igennem lækker pony. Jeg kan slet ikke beskrive hvilken fornøjelse det er at ride på hende efterhånden, jeg kan bare mærke hvordan hun lægger mere og mere vægt om på sin bagpart i træningen, og hvor er det skønt. Jeg er 100% sikker på at hun ville kunne gå hele vejen. Nok ikke med mig, men med den næste, der overtager hende. Og hendes nye ejer vil kunne prise sig lykkelig..

Så er min skønne Flower afleveret og puttet i hendes nye boks i Horsens hos Kira og hendes far. Hun har gjort mine to sidste år som ponyrytter til de to bedste - jeg vil aldrig glemme dig, min bedre halvdel, min kompagnon og min partner gennem tykt og tyndt. ?
Kommentér på:
Hollandsk Sportspony Flower
Annonce