{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Musse <'3 (Himmelhest) 1994

2.796 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lisa H
Kvinde | 33 år | Oprettet: 9. okt 2005


Anden særlig race Musse <'3 (Himmelhest)

Fødselsår:
1994
Højde:
148 cm i stg.
Temperament
hun har et dejligt tempermant (nogle gange) og er en en-mands-hest. som man skal kende for at kunne ride ordentligt.!
Gangarter
hendes gang er meget præget af at hun er meget lang i sin bygning... hun har nogle fine gangarter, men det er svært at mærke om hun har fået benene ordentligt op under sig og sådan nogle ting..!!! men hun er fin til alle 3 gangarter..! og det er jo dejligt..:P
Stævner
har kun startet klub-sstævner på hende, men der var hun vildt dejlig og ride! vandt 1. plads i LC3 og 3. plads i en LC1
Stamtavle
skotsk highlænder, men den havde hg ikk på valg listen
Jeg har fået af vide at hun er importeret fra Skotland men har ingen papirer på hende overhovedet..!!! kun det at stole på det jeg fik a vide da jeg købte hende.!!
Køn
hoppe..en dejlig en
Bemærkninger
Det hele startede med at jeg som, lille gik til ridning... jeg måtte ikke få min egen hest fordi at vi boede ikde i byen, sagde min mor.!!! men da mine forældre så blev skilt og jeg flyttede på landet, så måtte jeg pludeselig gerne få hest..!!! der havde jeg holdt 2 års pause med heste, hvor jeg overhovedet ikke havde siddet på en hest..!!! så fik jeg Musse, som lige var den hest vi havde råd til at betale, og den hest som jeg blev forelsket i fra første øjekast...

hun var lidt af en rodeo, og som i kan se, så hár jeg fået "temmet" hende fint nok... men jeg var ikke så god til at ride da jeg fik hende så hun blev vant til mine signaler, og "tilredet" på mine måder, og det gør at hun er meget svær for fremmede at ride..!!
hun har gået et halvt år som elevhest, og det kunne godt mærkes at hendes signaler blev lidt mere blandede, og nu har vi fået drejet signalerne til det mere "normale"

Kommentér på:
Anden særlig race Musse <'3 (Himmelhest)
Annonce