{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Red El-Dahab 2006

1.391 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anna A
| 32 år | Oprettet: 24. maj 2009


Arabisk fuldblod (OX) Red El-Dahab

Fødselsår:
2006
Højde:
150cm, men bliver nok en anelse højere, drengen er jo ikke så gammel endnu :)
Temperament
Belle, som han hedder i daglig tale, ved ikke rigtigt selv at han er en 4-års fuldblodsaraber - ihvertfald ikke udfra de gængse forudindtagelser om araberen. Nej derimod, har han temperament som en gammel, tyk, hyggelig shetlænder. Belle er enormt nervefast, og INTET kan så ham ud af kurs. Han skal bare lige have lov til at tygge lidt i tingene, og så de gode venner. Han er ikke bange for noget som helst, og der er ingen problemer hverken med trafik+cyklister, andre dyr eller ting. Han er en rigtig hyggegøj. Han står tit og fumler ved alting med læben, fordi det jo lige skal undersøges. Han kan nemt underholde sig selv med at lave alt muligt mystisk(helst når man ikke ser ham), men han elsker også at trille rundt og lave en masse sjov. Det er altid sjovt at komme ud og han er altid glad for at se en.
Gangarter
Fin skridt, stor god trav, skøn skøn galop :)
Stævner
Han har startet et enkelt stævne westernstævne med sin ejer. Derudover har han startet flere forskellige klasser fra jorden, også i western.
Stamtavle
f.: Killian OX 1978

m.: Ziana OX 2612
mf: Sire Siam
mff: Madkour I
mfm: Sehnab
mfff: Hadban Enzahi
mffm: Mohaba II
mfmf: Jamil
mfmm: Sebah
mffff: Nazeer
mfffm: Kamle
mffmf: Ghazel
mffmm: Malacha

mm: Dam Wariska
mmf: El Mokari
mmm: Warissa
mmff: El Shakian
mmfm: Mohena
mmmf: Joka-Tuam
mmmm: Wahena
mmfff: Shaker El Masri
mmmfm: Estopa
mmfmf: Hadban Enzabi
mmfmm: Morisca V
mmmff: Kassam
mmmfm: Jobiah
mmmmf: Nazir
mmmmm: Warifah

Stamme: Murana I Oa 1808
Køn
Vallak
Bemærkninger
Belle er min part. Han er som sagt en dejlig hyggehest, som elsker at trille rundt. Han er super medgørlig, omend han synes at tove og andre bløde snore er lige lovligt morsomme at tygge på ;)
Han er tilredet som westernhest af ejeren, som selv har opdrættet ham.

Han står på et privat opstaldningssted i Brabrand, Århus, super tæt på mig, så det er bare dejligt. Der er ved at blive lavet noget der ligner ridebane, men indtil videre er der bare folde, bokse og rigtig gode turmuligheder. Belle er "udendørs"-hest indtil videre, og vi håber på at han kan blive ved med det hele året, eventuelt med dækken.

Jeg er nu så småt gået igang med at træne ham med cordeo'en, som er min store drøm. En cordeo er i princippet bare en snor der ligger helt løst omkring halsen. Man rider kun med denne. Cordeo'en kan man foreksempel se ved store hestetrænere som Alexander Nevzorov, Honza Bláha og Ute Lehmann. Vi er ved at lære at trykke fra snoren på bringen betyder bak og trykket på siden af halsen betyder drej ;) Det er jo måske lidt svært at "lære et helt nyt system", men det går fremad. Jeg vil også gerne igang med noget klikkertræning snarest muligt - det kunne blandt andet være dejligt hvis det kunne løse "gumle-i-alting"-problemet ;)

Alt i alt glæder jeg mig rigtig meget til arbejdet med Belle - det er jo skønt at få så ung og kvik en hest i hænderne, og med så dejlig en ejer, hvor jeg har mulighed for at arbejde som jeg vil. Den perfekte parthest!
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Red El-Dahab
Annonce