{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Frig R.I.P [Tidl. part] 1998

1.619 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anna Ø
Kvinde | 27 år | Oprettet: 11. jul 2009


Anden særlig race Frig R.I.P

Fødselsår:
1998
Højde:
2'er pony
Temperament
Sød, meget sig selv og lidt sur af og til
Gangarter
Skridt
trav
Gallop. Mangler stadig lidt balance men er super dygtig
Stævner
Dressur med sofie 2 plads

D.14/11-2010
S.k.o
Klasse: LF
Fejlfri

Han er bare så dygtig.
Stamtavle
ukendt
Køn
Vallak
Bemærkninger
Frig er en lille sød pony jeg rider. Hans ejer er blevet lidt bange for ham, da han meget gerne vil løbe hvis ikke man har godt fast i ham og viser ham hvem der bestemmer. Jeg er ude ved frig stort set hver dag. Han er en lille engel. Han er blevet rigtig dygtig og er begyndt at slappe rigtig meget af. Nu arbejder vi på at han skal bruge ryggen ordenligt og gå pænt med hovedet. Frig er ikke rigtig bange for noget. Han elsker tur. Altid ørene fremme. Han ligner zorba på en prik. os kaldt mini zorba.

Jeg ved ikke hvad han har været brugt til hos gammel ejer. men han vil være rigtig god til military eller pony games. Jeg er begyndt at springe lidt på ham, og det er han meget glad for. Dressur sys han er kedeligt. Jeg ved godt at jeg ser lidt stor ud på ham. men han lider ikke. + at jeg ike vejer særlig meget. I fremtiden skal jeg starte spring stævne på ham. Men nu arbejder vi med at komme i form. Han er en lille prins og elsker at blive nusset ham :p<3

Nu har jeg kendt frig et langt stykke tid og vi har været en del igennem sammen. Stævne hvor vi vandt, spring undervisning hvor alt gik godt og dejlige ture i skoven. Lige meget hvad elsker jeg dig.

Nu er vi begyndt at ride bidløst og du elsker det. Han slapper meget mere af og løber ikke stærkt mere. Du er bare så dejlig basse. Spring ligger vi side indtil det nye år kommer. Da man ikke kan springe i ridehallen mere. Men en tur og i sneen elsker du. En frisk gallop på en mark siger du ikke nej til. Du er frisk på lidt af det hele. Vi kan nå alt sammen. Har et mål, og det er at vi skal starte LB-LA i spring itil stævne sammen. Det tror jeg sagtens at vi kan, for du vil gøre alt for mig og elsker at springe. Det er helt klart os dit store talent.

Han er ekstremt lærenem og finder hurtigt ud af at det kan betale sig at være sød og høre efter. Vi er begyndt at træne med at hvid du går stille og roligt og kan ride samlet i gallop får du mad, iform af rugbrød og gulleroder. Du elsker det bare. Så er ikke det mindste i tvivl om at vi nok skal nå vores mål.



ELSKER DIG FRIG!

F
FR
FRI
FRIG
FRI
FR
F


D. 2/1 Sprang bane på 75 cm i lodret og 60 i oxer. Han er bare så dygtig den lille mand.

Glæder mig til at starte jagt på ham :D


Efter frig har haft problemer med vejrtrækningen, og hele tiden hostede kontaktede vi dyrlægen. Vi fik noget medicin og han blev erklæret kronisk astmatiker. I starten kunne vi holde det nede med medicinen, men til sidst var det ikke rimeligt at holde ham i live. Efter mange overvejelser blev han aflivet, og nyder nu livet på de evige græsmarker.
Kommentér på:
Anden særlig race Frig R.I.P
Annonce