{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Sportsaraber (A) Zik Zak 1986

3.123 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Gitte W
Kvinde | 33 år | Oprettet: 23. okt 2005


Sportsaraber (A) Zik Zak

Fødselsår:
1986
Højde:
148 cm har jeg fået af vide.. Det er jo målt fra manken.. hans ryg er ikke nær så høj..
Temperament
Rolig og dejlig, men hvis jeg begynder at springe ham, så tænder ham, og så tror han, at han bestemmer tempoet!! og det er højt, hehe..
Gangarter
De bliver bedre og bedre for hver gang jeg rider ham.. Han er lidt stiv i bentøjet, men det er der ikke noget at sige til, når han er 21 år.. Hvis han vil, kan han have en utrolig flot trav og gallop.. Specielt hvis han kommer op at køre :P
Stævner
LC1 Dressur d. 28.10.06: Var første uplaceret (4.plads), på trods af forkert galop (=1 point i to øvelser). Kunne være endt på en 2. plads. Lidt surt, men sådan kan det jo gå..
2x LC 1 dressur... Kom på en 4. plads med 65% i det første...
plus et enkelt springstævne.. En minispring og en LD.. 4 fejl i Mini, og diskvalificeret i LD, men både Zik Zak og jeg var mørbankede, så næste gang tager jeg bare en enkelt klasse. Men det skal siges at jeg var fuldt ud tilfreds med Zik Zaks præstation!
Stamtavle
Ingen.. eller rettere.. jeg kender den ikke..
Køn
Ja selvfølgelig...... Ej, han er en vallak
Bemærkninger
Jeg fik Zik Zak til min 14 års fødselsdag, i December 2004. Han er 21 år gammel, og en blanding af Araber og New Forest, men mest araber... Zik Zak kan mere end mig, og han har allerede lært mig meget. Inden jeg fik ham fik jeg eneundervisning på min mors frederiksborghest, men jeg har aldrig lært så meget om ridning som jeg har med Zik Zak, men det er jo også noget specielt med sin egen hypper... Zik Zak og jeg elsker at springe, men vi har et problem... Jeg synes at det er smadder skægt at springe, men er samtidig bange for det, og når Zik Zak finder ud af at jeg er bange, så smutter han udenom springet i stedet for over det! Men vi er da kommet over et par spring på 1m, som er rekord i øjeblikket. Jeg er aldrig faldet af ham, men er styrtet en gang, da jeg drejede ham for skarpt, men der skete ikke andet end at vi begge blev beskidte og jeg slog min kæbe lidt, men det gik over i løbet af dagen, og vi kunne da springe videre bagefter :)
Jeg er begyndt at arbejde seriøst med horsemanship, og jeg har da også været på en lejr, hvor vi ikke lavede andet end det. Det var en skøn lejr, og både Zik Zak og jeg har moret os.. På lejreren var Vani, Ytri, Juliane og Krapyl også med.. De er herinde alle sammen, og inde hos Juliane kan man se nogle strandbilleder fra lejren, hvor hele flokken tonser rundt ude i vandet!! Det var vildt fed!! Så tag og tjek det ud!!

Z: Zuper skøn
I: Intelligent
K: Kanon lærepony

Z: Zuper sød
A: Araber
K: Kanon springhest
Kommentér på:
Sportsaraber (A) Zik Zak
Annonce