{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Natash *Min soulmate&Dulle1* [Himmelhest] 2003

19.044 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Briarwood
Kvinde | 28 år | Oprettet: 10. nov 2008


DSP Natash *Min soulmate&Dulle1*

Fødselsår:
2003
Højde:
Ca. 131cm uden sko.
Temperament
Hash er Hash! Ingen andre! Hun er unik, og hendes temperament er meget specielt. Hun er ikke en du bare kan sætte dig op på, og så ride en LC springbane eller et LB2 program. Har hun en god dag, kan du måske få lov til at arbejde med hende. Har hun en dårlig dag?.. Lad være med at spørge xD!
Gangarter
Skridt: Træder en hov over sit eget spor. Middel
Trav: Middel, der arbejdes på at få lidt mere gang i hende. Træder en hov under sit eget spor pt
Galop: Middel.
Stævner
Jep. Resultaterne er længere nede. Da jeg sjældent kan starte stævner på hende mere, vil der i stedet for stå tricks og øvelser øverst :).

Tricks:

Kysse
Gå op på palle. - Med og uden rytter
Ryste
Neje. - Med og uden rytter
Spanske løft. - Med og uden rytter
Smile.
Sideways.


Stævner:

Et shetlænder stævne - Spring - 10. plads (Første stævne)
2012:

ÅSNR:
Debutant: 3.plads u. placering <3.
Ponygames: Uplaceret.
LC: 4 fejl hovedrunden.
LB: 0 fejl i hovedrunde + omspringning, 40 sekunder.

2013:

ÅSNR:
04-05: LF hest, 70 cm B0 - 12 fejl. 1 refusering og red over vores spor 2 gange.
05-05: LF hest, 70 cm B0 - Disket. 3 refuseringer, men godt tilfreds. Første stævne i flere år med bid, og hun havde været i gang dagen før.

28-09: LF hest, 70 cm B0 - 4 fejl. Glemte at ride nok til på 4'ern, så hun refuserede. Men er mega stolt <3.

2015:

ÅSNR:
09-05: 40cm spring B.0 - Fejlfri!! Så vi har langt om længe fået vores første roset :').

Rosenhaven Hestepension:
25-10: 50cm spring B0 - Valgte at opgive, hun var meget ufokuseret og refuserede. Men mere end stolt af hende alligevel <3.
25-10: Agility, 89p ud af 100. Vi gennemførte og fik en meget fin roset <3.

Kommende:

05-12: Valhalla Heart Let dressur
Stamtavle
Ukendt.

Har planer om at stille hende til kåring hos DSP, hvis jeg får pengene og muligheden til det :).
Køn
Hoppe med stort H!
Bemærkninger
Det startede i 2009 ca. Jeg var til et stævne på min daværende part Bolette, og her mødte jeg en pige, som nu er min bedste veninde, Sarah. Hun var ligeså deltagende i stævnet, på hendes Haflinger Marko. Jeg har altid været genert, men jeg tog mod til mig, og red hen og spurgte Sarah hvad Marko var for en race, og hvad han hed. Vi snakkede sammen mens vi red rundt og ventede på at vores klasse skulle begynde, og det var rigtig hyggeligt. Vi snakkede sammen resten af dagen, og fik hinandens numre.
Desværre mistede vi kontakten kort efter, og havde derfor ikke kontakt i lang tid. Dog fandt Sarah mig igen, og vi fik hurtigt kontakt.
Første gang jeg skulle hjem til hende, gik vi ud til foldende, og der stod hun. En lille, hvid og pisse sur pony. Jeg sagde med det samme, at dén ville jeg ride på! Sarah var skeptisk, men jeg ville! Og det fik jeg lov til. Natash var en sur lille dame, som var svær at ride. Men det var kærlighed ved første blik.
Siden 2009, har jeg redet Natash fast. Og selvom hun op til flere gange har kylet mig voldsomt af, har jeg blot sagt: "Op igen; den sved!" og hoppede op igen. Jeg har aldrig været bange for hende. Den eneste gang jeg ikke har været hoppet op på hende igen, var da hun kom til at sparke mig på øret da jeg var faldet af, og Sarahs mor var bange for jeg havde hjernerystelse.
I ca. 4 år, har jeg redet den lille satan, blot som en part, hvor jeg fik lov til at kalde hende min.
Men nu, 9. November 2012, kan jeg for alvor sige, at Natash er min. D. 9 November 2012, underskrev jeg købskontrakten.


Jeg vil opdatere så tit jeg kan :). Nyeste indlæg i vores 'dagbog' vil være øverst, så man ikke behøver at scrolle for meget ned :).

19-05-2014.
Well, jeg er godt nok god til at holde dette med at opdatere med teksten :P.
Har fundet ud af at pony har ondt i ryggen. Meget. Så al ridning er indstillet til der kommer massør ud til hende og hun er fit for fight igen. Vi skulle have haft springundervisning i morgen, men det må jeg jo aflyse.
Ja jeg har jo så fundet en springlærer som jeg tror kan hjælpe Natash og jeg :). Glæder mig til at Natash er klar så vi kan være med til undervisning!


22-03-2014.
- Næsten et år siden jeg har opdateret her. Oh well. Vil begynde på noget nyt. Jeg skriver 3 gode ting fra dagen af :).
I dags 3 gode ting er:
1: Natash var god til Sideways!
2: Frants har sagt han vil lukke hende ud 07:30 hver dag!
3: Hun hostede ikke i dag!
Hun har døjet med noget hoste i løbet af foråret, og fik så dyrlæge til hende. Hun havde fået bronkitis, og skulle derfor på antibiotika. Heldigvis havde det ikke udviklet sig til astma endnu! Forhåbentlig er hun rask nu, hun har ikke hostet i 2-3 dage af hvad jeg har hørt, i hvert fald :). Glæder mig til i morgen!

30-05-2013.
- Det er godt nok noget tid siden jeg har opdateret her. Nå men, her kommer en lille opdatering :).
Hash er begyndt at hoste. Igen.. Så har en bagtanke om at jeg snart skal have en dyrlæge ud. Dog ser jeg tiden lidt an endnu, for det kan sagtens være vejret. Men, nu ser vi.
Vi er i gang med at ride stille og roligt op igen. Rider ture i skridt, arbejder på banen, og træner tricks og øvelser fra jorden. Vi er pt i gang med forparts- og bagpartsvendinger fra jorden, og derefter går vi i gang med at bakke med en armslængde fra hinanden, synkront. Det skal nok blive morsomt :p.
Derudover træner vi ridning i cordeoen, og det går egentlig meget godt :D. Hun er så sød <3.

04-04-2013
- Er simpelthen så dårlig til at opdatere -.-
Nå, men jeg har haft rigtig travlt med lektier, så har jeg været syg, og så har vejret været noget lort.. Men har været ude ved hende, og fik reddet en god tur sammen med min skønne veninde og pony <3. Fik et par bukkespring, eftersom det er lige knap 1 måned, Hash og jeg ikke har reddet rigtigt. Kun lidt tullen rundt på folden, og ellers har den stået på trickstræning. Men nu håber jeg, at det snart vender!:D
Der er jo lockout.. Og det eneste gode er at jeg så har endnu mere tid til pony! I morgen skal jeg først møde 10:05, så den står på morgenridetur!<3
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
09-12-2012
- En klassekammerat var med henne ved Natash i dag :). Hun skulle bruge hende til hendes OSO opgave. Så vi fik redet lidt :). Og øvet neje!:D Den sidder næsten 100% nu!:'D
Anne fik lavet lidt sjovt med hende, fik hende til at neje lidt og diverse :). Det var nu meget sjovt :D.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
06-12-2012
- Har stadig travlt desværre, har OSO for, så der bliver ikke så meget ridning :/. Men vi tager et par rideture og laver noget jordarbejde. - Det klarer hun sgu meget godt!
Vi er gået videre med at neje. Hun kan nu sidde i stillingen i 2 sekunder, inden hun begynder at rejse sig. Hun har heller ikke længere hovedet under maven, nu er den over benene, og hun er bare såååh dygtig :).
Vi øver også andre ting, som at bakke når jeg vifter en anelse foran bringen på hende, dreje rundt når jeg peger på bagparten og ryste er vi gået videre med, nu skal hun ryste når jeg selv gør det :). Dygtige lille pony!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
02-12-2012
- Årets første rigtige sne. Ulla, gårdejerens kone, sagde at ponyerne var helt vilde da de kom udenfor, og opdagede sneen. Ned og rulle, op igen, løbe lidt og ned igen. Ih altså, man skulle ikke tro hun havde været nede og rulle, for da jeg kom derhen var hun helt beskidt ;).
Vi fik trænet lidt tricks og øvelser igen, og hun er så god. Også selvom det er på folden med de to andre ponyer :). Tror snart det er tid til en ridetur igen :). Synes bare det er så r*vkoldt, for koldt til at tage ridebukser på x_x.. Men nu må vi se, det er jo også utrolig sjovt at lave jordarbejde :).
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
26-11-2012
- Har haft aaaalt for travlt i den seneste uge, pga brobygning... Så der er ikke sket noget spændende :(. Men i dag har jeg været hos den lille pige. Orkede ikke at ride, så jeg trænede med hende fra jorden af. Var der lidt over 1 time, og vi fik øvet neje, som hun faktisk fangede rimelig hurtigt. Derudover øvede vi ryste, hvor jeg er ved at koble et andet signal på :).
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
16-11-2012
- Faktisk for dårligt at jeg ikke har opdateret noget før, når nu hun er min HELT EGEN! Er noget skuffet over mig selv..
Men i hvert fald, i dag cylede jeg op til hende. gjorde hende klar til en ridetur, og så red jeg hen til mine to gode veninder som bor 500m fra mig, og fra stalden af. Får en okay galop på hende på marken, og så står vi ellers og snakker lidt, mens Hash trimmer deres græs :P. Simone, som normalt er bange for heste, fik en lille skridtetur på hende, og hendes søster Emmely fik lov til at ride hende i både skridt, trav og galop, da hun i forvejen er glad for heste og vant til dem :). Emmer og jeg siger farvel til Simone som går ind fordi hun fryser, og så rider vi ellers rundt i kvarteret. Eller, Emmer rider, jeg går :P. Og nu har jeg aftalt med Emmer, at hun bare kommer op i stalden sammen med mig, hvis hun vil :). Hun blev SÅ glad!:D Vi skal derop i morgen, og arbejde med både Hash og Sille :). Det skal nok blive spændende ;).
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
09-11-2012
- Hele dagen har jeg gået og trippet spændt, også selvom jeg har været syg og halvsløj. 15:15 kørte jeg den ene lille kilometer hen til gården, hvor hun skulle stå. Boksen blev gjort klar, og for at være sød ved gårdejer mugede jeg også hans boks. Mens jeg ventede, gik jeg rundt og tog billeder af folden og foldkammeraterne.
17:30 ca. ankom hun. Hun vrinskede kort da bilen holdt stille, og gik fint ud da rampen blev sænket og bommen taget af. Hun kom ind i boksen og hilste på sine kammerater, fik noget hø at gumle på.
Skal derover i morgen, 07:15 så hun kan komme ud og inspicere folden, og møde de to andre ponyer. Det skal nok blive spændende!





24/06-2011-25/06-2011
~~~~~~~~~~~~~~~~
Natash og jeg har været ude og jorder på marker med Sarah og Labse(Laban). Hun nåede topfart, og hun var bare så god! Det var uden sadel, og min første gang med et hackamore hovedtøj! Jeg er så stolt over det gik så godt på hende. Hun er sq en engle pony! Nu skal Sarah og jeg bare finde ud af, hvornår jeg kan komme ud til hende igen. Forhåbentlig allerede i næste uge, jeg savner min lille hypser allerede....
~~~~~~~~~~~~~~~~
06/08-2011 - 07/08-2011
- Var ovre ved Sarah og lille Hash :). Hun var utrolig som altid, og meget styrbar ;). Vi sprang lidt som normalt, og red lidt på tur hvor Sarah red Hash og jeg red Labse :). Natash og jeg er begyndt at blive rigtig gode sammen, mht. at ride med hackamore. Jeg bliver bedre til at sidde stille med hænder og ben, takket være Hash :p. Glæder mig utrolig meget til at komme hjem til Sarah igen, og se Hash igen, savner hende rigtig meget, og hun får mit hjerte til at hele, når jeg er sammen med hende<3.
~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~
Sacha kom hjem til os idaqg!:D Som altid var natash pisse sur først , men da vi så havde nusset lidt med hende var vi pludseligt gode venner igen x'D
Vi tog en tuyr på Marko og Natash , efter jeg havde hentet Sacha ved enden af vejen , sammen med Marko , nøj hvor havde Sace en fesen balance!:D
Så red vi hjem efter hende den lille hidsige satan , og tog en masse gallopere.
Natash Ownede Marko " WOOOORM!" Så var de væk!:p
Min pis køter kom hamrende ud af en hæk , så begge ponyer hoppede en halv meter , og vi faldt begge to at :p
-Sarah

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sace var her jo stadig idag!:D Vi red en laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang tur , tror 7 km. og op af et 'bjerg' Jesus Natash var sååååe sød , passede virkeligt på Sace oO ER såe stoldt af at Natash nu stoler på Sace! vi mangler bare liiiger det sdste , så kan Sacha gøre alt med hende..Natash sys'ø fx. at lige dén å var skdie farlig! får å'er spiser jo heste , men det ved i sikkert godt!:p
Hun fik da også gejlet sig op ved nogle føllebøller , knap så skægt at tage billeder da begge heste lige pludseligt gik frem ad x'D Vi optog fkatisk noget af turen?:p

hash baby?<3
har ofte fået af vide af familie og venner at du nok aldrig blev riddehest.
husker stadigt det stævne hvr du NÆGTEDE hårdnakket at tage så meget som ét spring , men på opvamrning var du bare fløjet over.
alle var skuffede. underligt nok var vi to ikke , vi morede os gudsjammerligt , og jeg elsker dig for din satans stædighed.
du er virkeligt en enestående pony.
alle siger deres hest er unik , mén min ER virkelig unik.
hvem har en hest der den enedag søger ned , øger , laver schenkel vigning , og den næste dag stejler , stopepr , nægter at bevæge sig , bider , og sparker når man renserhove.
mange vil sige du er sindsyg , og dét er du måske. men ved du hvad hash-pony , du er mig og sachas lille baby! vi passer på dig!
for andre er du måske en dum , iriterrende , og pisse besværlig pony , men ved du hvad du er for os , du er en stjerne!
alle elsker deres hest , men jeg tviler på nogle kan olde så meget af et æsel , muldyr, stjerne hest som mig og sacha kan.
Du er én éner , ingen INGEN hest er som dig , overhovdet!
hvem kan parale af at blive kastet gennem luften , lande i en sø , og jagtet , UDEN at hesten har ville skade dem , men bare spille farlig. dét kan mig og sacha!
jeg husker den dag tydeligt da Zorro (hund) gjordre dig og marko bange , Sacha gled ned mellem dine ben , og hvad gjordre du? DU sparng til siden DU fik lavet en skade på baghoven DU passede på Sacha DU var den føreste henn og se om hun var ok.

Os tre for altid , også selvom du er langt herfra , er du vores Natash , Vores hashbaby , vores fræs pony , og vores dumme møg krikke!:D
-V elsker dig tøs!<3

BEGRUND LAV ELLER MIDDEL TAK!
Kommentér på:
DSP Natash *Min soulmate&Dulle1*
Annonce