{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob SIR CONNERY De CANTERVILLE 2006

4.955 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stutteri Haven
Kvinde | 57 år | Oprettet: 21. apr 2010


Irish Cob SIR CONNERY De CANTERVILLE

Fødselsår:
2006
Højde:
149 cm endnu, men vokser stadig.
Temperament
Super godt sind, stille og rolig.
Gangarter
Jep, 1 2 3 ved ikke så meget, har kun redet ham 1 gang
Stævner
Nej og det er ikke meningen.
Stamtavle
Far: Sir Jason Of Canterville
Farfar: Sir Simon De Canterville
Farmor: Jule
Oldefar:Sir John De Canterville
Oldemor: Lady Nicolette

Mor:Coco.

Køn
Er kåret 1 præmie hingt i ECHA, 23-8-2008.
Han skal efter planen til kåring i ICS.
Så er han blevet kåret i ICS-NL og fik en super flot 1. præmie. Han blev samtidig avlsgodkendt.
Bemærkninger
En dejlig nuser dreng, som de andre 2 vi har. Stille og rolig, var meget nem under tilridningen.
Han flytter ind på Lørdag d. 30.11.10 og vi glæder os som små børn, sku næsten tro det var JUL.........
Når vi lære ham mere at kende skal jeg selvfølgelig nok suplerer teksten.

Efter turen fra Nr.Åby velankommet og "klar". Han var så sød i traileren og havde fået spist en masse hø. Rigtig sød og få ind i folden og havde altså ikke tid til at nusse. De andre heste og naboens lavede et flot kor, og bød ham velkommen. Han fik lov til at slappe af og få lidt græs inden han skulle møde de 2 kompaner han skal bo sammen med i fremtiden.
Det første møde gik ud over alt forventning. Han skulle selvfølgelig vise sig og specielt da tøserne stod side om side og bare gloede på ham. :o) Mckale syntes ikke det var SÅ ophissende, nærmere hyggeligt, og så bare velkommen, så gad han egentlig ikke meget mere. McArthur derimod, han fik lige en på selvtilliden, den smukke dreng, hvad bilder han sig ind og komme her og gøre sig til. Det var så sjovt at se, vi morede os kosteligt. McArthur stilte sig på langs med hegnet ind til tøserne, og rokkede sig ikke ud af flækken, meget bestemt og sur. Han var bare sjov.
Efter mødet og det var tid til nattero, var McArthur så træt over hans fremtoning at hans snorken kunne høres i hele Voldby. Pu ha han var træt :o). Tænkte sikkert, det var dog en grusom masse energi jeg lige pludselig skulle mønstre. Dovne McArthur.
Mckale var forbavsende rolig, det kunne ikke piske ham op at den "blærerøv" kom anstantende. Næ nej, der skal meget mere til.
Han er så sød at håndterer, lige så snart jeg har ved grimen, så er det som om han "glemmer" han er hingst, og trasker bare med.
Nød den store strigletur efter mødet med de andre dreng, og det var temligt lunt, de svedte alle 3. Der blev brugt lidt krudt.
Super dag, kunne ikke ønske os den bedre.
Tusind tak til Mette og især Erik for endnu en drømmedreng.

1.11.10
Har hygget med dem alle hele dagen, og lavet lidt foranstaltninger i foldene. Han elsker at blive kløet og striglet, det brugte vi en del tid på. Hans fletninger kom ud i manke/pande og vi fik lavet hestehaler. Stod bare så fint stille og gjorde alt hvad jeg ville have ham til. Lækker fyr :o)
Midt på eftermiddagen skulle han ned og hilse på drengen igen. Mckale som altid, den stille og rolige fornuftige dreng. Høflig som han plejer var han henne og hilse på Sir Connery, meget behersket, lidt strit med forben, lidt snusen og det var det. Meeennn McArthur han er ikke sån at bide skeer med. Men måske ikke så meget at sige til det. McArthur kan "ingen ting" dufter ikke for pigerne, har ingen lækkert hår, og de andre er lidt ligeglad med ham, hans selvtillid kan vist kun være i et fiskeæg. Uha det var ikke sjovt at skulle erkende at der er kommet en lækker fyr med smart hår, og napper mine tøser. Efter en times tid, skulle der være lidt nattero og Sir Connery kom i hans egen fold igen til i morgen, og så mødes de igen for 3 gang efter en god natte søvn. Det går bare så fint, og er da enormt stolt at guffermusen Mckale, han er godt nok en gulddreng.
Onsdag formiddag kommer dokterdyr og skal vaccinerer og se vidunderet.
Vi forventer at alle drengene kan gå sammen når vi når til sidst på ugen.


Maj.
Har gået sammen med Mckale på fold den sidste måned, blev skilt ad igår, p.ga. gødning og sprøjtning. Så blev de små folde på 700m2 for små til 2, det var lidt træls, ville godt have hygget mere med Mckale. Mor flettede mit hår så fint, det er skønt her i varmen. Ku godt være jeg skulle tabe mig lidt også,,, hi hi........... Har det super godt og stortrives.

Juni 2012

Mckale og Sir Connery har gået på fold i et helt år nu. De er utrolig glade for hinandens selskab. Mcarthur går sammen med pigerne, for drengene kunne ikke blive enige om hvem der skulle bestemme, så det gjorde mor. Passer Sir Connery fint. Ham og Mckale er pot i pande, hvad den ene ikke kan finde på af sjove sager, det kan den anden helt sikkert. Men de har det godt sammen, det er det der tæller.
Sir Connery har fået øje på vores nye dame, Shanti, dog kun igennem træerne, men han ved hun er der :o) og det bruger han en del tid på. Skønne knejt.

Sir Connery skal kåres og forhåbentlig avlsgodkendes på Lørdag d. 30 august ved en hjemmekåring i ICS-NL. Bliver spændende om det lykkedes.
Kommentér på:
Irish Cob SIR CONNERY De CANTERVILLE
Annonce