{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Brynja fra Höskuldsstöðum 2003

3.558 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nanett N
Kvinde | 35 år | Oprettet: 24. okt 2010


Islænder Brynja fra Höskuldsstöðum

Udfordringer
Fødselsår:
2003
Højde:
ca. 140
Temperament
Hun er en rigtig islænder med sin egen vilje og er altid frisk på en skovtur. Følsom på den gode måde, som gør at hun reagerer på meget små signaler.
Gangarter
4-gænger med lækker tölt og meget bløde og behagelige gangarter.
Stævner
Ingen.
Stamtavle
Ljómi frá Svaðastöðum (IS)
Maí-Blesa frá Hrafnabjörgum (IS)
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Brynja er helt sin egen - hun har en ligeså speciel personlighed som farve. Hun er Móvindott, mørkebrun/sort med lyse blommer og sølvtonet man og hale.
Brynja fungerer godt i blandet flok og tager gerne førerrollen. Hun er god (p)lejemor for føl, men er også god til at sætte frækkerter på plads;)

Som den eneste i vores lille flok er Brynja importeret fra Island. De første mange år viste hun igen tegn på sommereksem:)... Men nu er hun plaget af det 3-4 måneder om året. Jeg har prøvet flere behandlingstyper som ikke virker, men næste skridt er homøopati, hvilket skulle kurrere 80% af tilfældene - det bliver spændende at prøve!
Vi laver horsemanship øvelser og rider ude hele året rundt. Det foregår med bomløs sadel, hvilket hun er super godt tilpas med. Nu står hun stille og slapper af mens sadlen lægges på og spændes til, hvilket hun aldrig gjorde før;) Det kan jeg varmt anbefale, særligt til følsomme heste eller heste med svært sadelleje!

Brynja er en følsom og skeptisk dame, hun er en enmands-hest, som har brug for den tillid og tryghed en fast rytter giver. Hun har ikke haft den bedste start på livet og er lidt skeptisk overfor nye mennesker. Hun er meget tilbageholdende og skal se folk an før hun lader dem komme tæt på.
Det mærker man også under ridning. Når hun kendder og stoler på rytteren er hun sød, stabil og helt trafiksikker. Kan rides forbi biler, traktorer og hunde helt uden problemer... Men man skal alligevel ikke slappe for meget af, for hun er en bestemt dame, som gerne vil fremad og som kan tage over hvis man ikke guider hende:)
Hun kan være en udfordring, men er en meget spændende hest at ride! Alle de gode oplevelser med hende betyder uendeligt meget, særligt når man har kæmpet for at vinde hendes tillid alt imens hun har stjålet ens hjerte!



Kommentér på:
Islænder Brynja fra Höskuldsstöðum
Annonce