{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Troelsegaardens Cashiopeia 2007

4.086 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Irish Cob Troelsegaardens Cashiopeia

Fødselsår:
2007
Højde:
Hun var 150 cm da jeg fik hende og det er hun stadig.
Temperament
På staldgangen er hun den mest rolige hest og elsker at blive nusset om.
I vandspiltovet er hun dog ikke så villig og bliver let irriteret hvis vi står der for længe.
På banen er hun yderst samarbejdsvillig og lærenem. På tur er hun meget opmærksom, men tager det hele i stiv arm. Det med at være trafiksikker arbejder vi på.
Hun er kold som en Irish Cob nu er overfor nye ting. Men den samme grimme gamle blå container er hun stadig bange for og den samme flise der rokker er også stadig farlig.
Gangarter
Skridt: middel
Trav: over middel
Galop: over middel
Stævner
Kåret 1. premium i ECHA juni 2007
Stamtavle
Hun har rødt ECHA pas, men er nu registreret i Irish Cob Society Holland

Far: Clononeen Royal Cash STER
Mor: Nikita STER

resten af stamtavlen er ukendt.

Begge forældre er her desværre ikke mere.
Køn
Hoppe -og en køn en af slagsen.
Bemærkninger
25. november 2010 er dagen hvor jeg fik Cashiopeia hjem fra sjælland. Hun var jo endnu smukkere i virkeligheden end på de billeder jeg havde set, så jeg var solgt da jeg lagde øjnene på smuksakken.

Tilridningen klarer vi helt selv, med gode råd fra venner og veninder. I februar 2011 kom jeg op at sidde på hende for første gang. Der er ikke nogen bedre følelse end den man har når man ved man er den første der sidder på hesten. Indtil videre har vi sprunget en enkelt gang, løssprunget en enkelt gang og er påbegyndt meget let dressur. Hun er utrolig lærevillig og lærenem, nærmest som om hun er nysgerrig. Vi har planer om at starte dressurstævne til foråret, men nu må vi se.

Cashio er min bedste dyreven. Hun lytter til mine problemer og trøster mig når jeg er ked uden jeg behøver fortælle hende noget. Hun har givet mig troen på mig selv og givet mig meget mere selvtillid. Når jeg er sammen med hende, glemmer jeg hverdagens stress og jag og vi slapper af og nyder tilværelsen.
Hendes beroligende personlighed er absolut ikke speciel, der er helt sikkert andre heste der har samme effekt på deres ejere, men sammen med mig udgør vi et specielt team og hun skal være hos mig indtil hun rammer de evige grønne græsmarker.
Hun vil altid gøre sit bedste for mig, selvfølgelig er hun teenager engang imellem og man er vel hoppe med stort H ;) Derfor kræver det en godbid engang imellem for at fange hendes opmærksomhed.

Hun bliver stillet til kåring i ICS til næste forår. Hun har i forvejen en 1. Premium i ECHA fra følkåringen men vil i fremtiden kun blive stillet til kåring i ICS.

Når Cashio får øje på mig oppe ad vejen, når jeg kommer og skal hente hende ind fra fold, så er hendes første reaktion at løbe længere ned på marken. Meeeen så kommer hun på andre tanker og vender om når hun kommer i tanke om at jeg har en lakridsgodbid med til hende ;) Ergo, hun kommer når man kalder, også når hun er nede over bakken og ikke er i syne.

Sportskoen kan med alle. Giver du hende en banan, er i venner på livstid. Hun går lige i hjertet og er en sød og kærlig nussegris.

Tusind tak til Niels, som er avler og sælger. Dejligt at du stoler på hun får det godt hos mig. Og tusind tak til Team Lovecob . som hjalp mig med at formidle kontakten frem og tilbage og al den støtte jeg havde brug for, jeg er dig evigt taknemmelig. Tak til Kiki som har passet rigtig godt på min øjesten indtil jeg kom og hentede hende. Og en stor TAK til Louise der holder øje med cashio og passer på hende når jeg ikke selv kan være i stalden.


Kommentér på:
Irish Cob Troelsegaardens Cashiopeia
Annonce