{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Araber Bandit Queen [Tidl. part] 2004

3.392 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Carola Bramsen .
Kvinde | 28 år | Oprettet: 6. jul 2008


Pinto Araber Bandit Queen

Fødselsår:
2004
Højde:
1,46 :-)
- En skøn 1'er!
Temperament
En opmærksom pony, som kan blive bange for larmende og store ting.
Et dejligt temperament i stalden, skraber ikke, står bare og kigger, men kan dog puste sig op og træde et par skridt fremad mens gjorden spændes.
Ellers et super fint temperament.:-)
Under rytter gør hun alt for at rette sig ind efter rytterens primisser.
-En pony der helt sikkert når langt!
Gangarter
Skridt: Middel, mangler at vente lidt, men eftersom hun ikke er redet specielt længe, er vi sikker på at det kommer med tiden! (I 2006 fik hun karakteren 17, og i 2007 fik hun karakteren 18, for sin skridt).


Trav: God takt, samt et flot løft og træder fint ind under sig. Over middel. (I 2006 fik hun karakteren 18 i traven & lige ledes i 2007).


Galop: Springer godt op og igennem i galoppen og træder godt ind under sig, rigtig fin takt. Over middel. (I 2006 fik hun karakteren 18 i galop & lige ledes i 2007).
Stævner
Bølle gik sit første stævne med Ingrid Madsen (ejerens søster) 3 måneder efter tilridningen. Efter tilridning og red 10 % højere end samtlige ryttere i begge sine klasser (LC1 og LC3).

**D-stævne
D. 20/11-2010 DBR.
Red jeg hende (som første stævne med mig)
LC2 til 63,63%
Ingen placering, men god kritik**

**D-stævne
D. 21/11.2010 DBR.
LC2 til 64,55%
En første plads :-)**

****Femover bliver der kun skrevet stævner & placeringer med mig på ryggen (Carola Bramsen) da jeg skal ride hende næste år til stævner, da ejeren er for gammel, så heldig er jeg! :-)****
Stamtavle
F:EL KADJOUR OX
M: INDIANA
FF: ESTOPA SON OX
FM: KADIJA BINT SH OX
MF: PAINTED DIAMOND
MM: GIPSY

Bandit Queen er 70,31 % OX araber og dertor i Pinto araber sektion klasse 3.
Køn
Hoppe..
- men ja, mega lækker! ;-)
Bemærkninger
Bølle er en ufattelig dygtig og velafbalanceret hoppe ridemæssigt. Hun går super i bevægelser og har fin accept af biddet (kan blive bedre, men i forhold til kort ride-periode på 7 måneder, da hun har stået med føl og er tilredet sent, er det utroligt hvad hun allerede fremviser!
Det er helt fantastisk og enestående at ride på en pony med så lidt uddannelse bag sig og kan mærke hvor meget hun yder for at vil lave noget, det er sjældent jeg har oplevet det i den grad ved andre heste/ponyer.
Et minus ved hendes arbejdslyst, vil i så fald være, at hendes skridt bliver hendes ringeste gangart da hun er så ivrig efter at lave noget, men det kan arbejdes væk - træning, træning og mere træning :-). Traven skal der helt sikkert lægges fokus på som en gangart med et rigtig flot løft, der kun kan blive bedre med tiden og en bæring der ridemæssigt ikke burde være der på hendes niveau, men som sagt, hun gør det fremragende!
Bølle (som hun kaldes i dagligtale) er ikke min pony, men ejes af Astrid Madsen. Hun er en super fin pony, som jeg skal ride stævner på i 2011, da det er mit sidste pony-år, og jeg da har sagt ja til at ride den til stævner & lidt træning derhjemme, for hun er da en super fin pony & er utrolig sød :-). Udover at jeg rider hende, gør ejeren det lige ledes og det er også ejeren (Astrid Madsen) som har lært hende alt det hun kan til dagens dato og har tilredet hende.
Jeg ser helt sikkert frem til dette år med Bølle, for jeg kun kan se noget positivt vi kan få ud af hende :-).
Ps. er kåret i Pinto foreningen i 2006 & 2007 med guldmedaljer begge gange.. :-D men kan stilles op i Pintoaraber & DSP forbundet.

- smid en kommentar & bedømmelse, så bliver vi glade..
Jeg regner med at skifte nogle af billederne ud med tiden, når vi får taget lidt flere af hende, så i også kan kigge lidt med og se hvordan hun udvikles med tiden.
Lige ledes vil jeg gøre med stævner, som vil blive opdateret jo flere hun kommer ud og ride.

Jeg har selv mærket en vild forandring med hende, på meget kort tid, så det er jo bare skønt. :-)

Udover alt dette blær med hende Bølle, så er hun skide sød i stalden, hun har nogle punkter hvor hun helst ikke vil strigles for meget, men det er afgjort fordi hun er kilden, så det er jo forståeligt!
Ellers nyder jeg da og stå med hende dronningen dér, hun har et super sind, er nogen lunde trafiksikker og i skoven har hun de gode kondisko på, hun hygger sig bare, så det er herligt at se hende små trippe, men med ørene helt fremme som en pil ( -> ) hun er så sød. Når man kører med hende går hun direkte i trailer, så ingen problem, det er også dejligt!
Ja, hvad kan man mere sige? Altså alt i alt er hun en pony med en personlighed der siger spar 2! men det gør det mere specielt, efter min mening er det bare super!
Når hun rides, skal hun rides på rolige og følsomme primisser, ellers kan hun hidse sig lidt op, men ikke noget vildt, vil faktisk mere sige noget i retningen af at hun bliver forvirret, for hun er ikke ponyen med den bedste selvsikkerhed (alligevel hun burde have det :-D), men det har hun ikke, men igen skal hun jo bare trænes, også kommer det skam nok. Vi arbejder videre med et smil på læben, og håber & tror på det bedste!

Jeg rider ikke Bølle mere, da jeg har mistet lysten til ridning..
Men ingen tvivl om at jeg nød at ride hende, og det ikke har noget med hende at gøre at jeg har mistet lysten..
Kommentér på:
Pinto Araber Bandit Queen
Annonce