{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Miniature Emma 1998

6.036 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Line  P
| 31 år | Oprettet: 16. nov 2005


Miniature Emma

Fødselsår:
1998
Højde:
86,5 cm. Hun er ikke så stor som hun selv tror hun er men hun er stærk den lille fis:D
Temperament
Meget hidsig, men også rigtig sød.... hun ELSKER at være en vildbasse!!
Gangarter
Hendes bedste gangart er trav hvor hun kommer godt over jorden, skridt og gallop er meget almindelige shetlænder gangarter =)
Stævner
Næh, hun er ikke tilredet og hun skal heller ikke. Men hun har været til bedømmelse på storhestedag hvor hun fik et helhedsindtryk på 7 så det var jo ganske fint.
type: harmonisk
rammer: god
fundament: god fransk venstre forben
bevægelse:middel skridt og trav
Karakter: 7
Stamtavle
Mor: Erna (hvid)
Far: Kan ikke lige huske hvad den hed, men den var sort

Afkom:
2 rødbrogede, 1 brunroget og 1 brun
Køn
jah, meget ej hun er en RIGTIG hoppe=)

Har fået 4 føl, 1 brunbroget, 2 rødbrogede(hos hendes tidliger ejer), også stjenerponyen Emilie som er lysebrun hos os..
Bemærkninger
Emma er en rigtig sød pony, hun er dog "lidt" fræk og har sine egne meninger om tingene!!! hun har nogle sjove farver/aftegn og de skifter lidt af gangen....
Hun har haft kværke hos hende gamle ejer hvor hun blev stukket hver eller hver anden dag, hun var rigtig syg men både hun og det føl hun var i fol med på det tidspunkt overlevede. så man kan godt sige hun er en fighter;)
Emma har fået 4føl mener det er et brunbroget og 2 rødbroget (det var hos hendes tidligere ejer)også lille Emilie som er brun hos os:) Emma er også VERDENS største udbryder det eneste hegn der kan holfde hende inde er et trådhegn som sidder godt fast så hun ikke river det af stolpere. Også er hun ogsåutrolig god til at ødelægge grimer så hun kan ikke få nogle pænde nogen, det er bare spild af penge, for de holder højest en måned.
ca. d 10/5-06: nu er Emma i fol hun skal fole sidst i marts eller først april faderen til føllet er banana splidt som også er heinde. kig ham lige. vi er spændt på farven
10/9-06. Emma har nu været til bedømmelse på store hestedag hvor hun opførste som en lille stjerne og fik masser af opmærksomhed se under stævner hvad hun opnåede.

24/4-07 øv øv.. Emma var desværre ikke i fol alligevel, så nu prøver vi igen med banana splidt, tredje gang er jo lykkens gang :)
23/8-07 Emma blev i dag vacineret og dyrlægen at man ikke scannede dem når de var så små, men at de kunne tage en prøve af hendes tis så kan de se om hun er i fol, men den er ikke 100% der skal være gået 120 dage på det tidspunkt så det er den ca. 20-20 septemper. så vi krydser fingre:)
27/1-08
Emma gad desværre ikke samarbejde så vi fik aldrig den prøve:( surt.. og vi er nu meget i tvivl om hun er i fol det er svært at se med den lange vinter pels, og man kan kun se om hun er hestegal hvis der kommer en hingst forbi som der aldrig gør. så vi må bare vente og håbe på det bedste.

26/4-08
Denne gang er Emma i fol nu er hun også blevet bedækket i 3 år uden held, og vi var ved at give op og havde da også aftalt at det her var sidste ga,ng, men nu er hun blevet rigtig bred og her i onsdags d. 16 April begyndte hun at danne mælk dagen efter havde hun allerede meget mere så nu handler det bare om tid før den lille følle kommer, den skulle gerne komme i denne her uge eller næste uge, så vi venter spændt:)

21/6-08
Hov.. fik ikke lige opdateret her, Men Emma folede sit fjerde føl, men første føl hos os d. 28/4
Vi så ikke desværre ikke da hun folede, hun var lidt svedt om dagen d. 27/4 og havde været godt træt den sidste uge, , men så om aftenen kl 23.30 var hun ikke så svedt mere, og vi regnede derfor ikke der kom noget føl den nat, meeenn.... kl. 6.30 gik min mor ud for at fodre, hun kom hurtigt igen og fortalte at Emma havde folet:) Vi fik det skidt med at vi ikke have været hos Emma, det blev et smukt brunt hopeføl med en lille stjerne. Dyrlægen kom så senere på dagen for se på dem begge og dyrlægen sagde at det så ud til at hun havde haft en så let foling som han sjældent så, og hun er bare den bedste mor, mad kommer ikke længere i første række:) I starten var det kun os der måtte snakke med føllet men nu er Emma ligeglad.




E
EM
EMM
EMMA
EMMA<3
EMMA
EMM
EM
E
Kommentér på:
Miniature Emma
Annonce