{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener LERTEVANG'S CAILEX [Tidl. hest] 1998

20.938 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Holstener LERTEVANG'S CAILEX

Fødselsår:
1998
Højde:
177cm
Temperament
Frisk som bare pokker, samme enorme energi som Coco og glæde for at lave noget...
Gangarter
Fine... Giga galop......
Stævner
En masse MB og snart lidt MA hop til lands og internationalt... Har redet få internationale stævner, men med super runder og succe og med en enkelt placering (-; og det er også blevet til to internationale stævner i Belgien (-; super oplevelse (-;
Stamtavle
Han er ren Holstener.

F: Concerto II
DE321210171892
(HO DEU)

FF: **Contender
Holstener

FM: Bagina
Holstener

FFF: Calypso 2
Holstener

FFM: Golfine
Holstener

FFFF: Cor de la Bryére
Holstener

FMF: Ahorn Z
Holstener

FMM: Gitta
Holstener

M: Granly S Lady
DS 9897

MM: Fanny
DV

MMF: *Saskibard 2
DV (halv holstener og fuldblod)

MMM: Flika
DV (men ren holstener)

MF: * Lagano
DVE 297

MFF: Leander
Holstener

MFM: Las Vegas
Holstener

MM. Søg selv på resten af stamtræ...


Køn
Vallak
Bemærkninger
Cailex er hesten jeg prøvede og i samme sekund, første tur og første spring, ikke var et gram usikker. Det var simpelthen lige ham jeg ledte efter.



Han havde ikke været redet i 3 uger da jeg prøvede han og både bukkede og var over lykkelig for at se et spring.

Men jeg var ikke et sek. usikker. Jeg kunne ride på alt, uden at tvivle eller tøve. Alle afstande passede, hans energiske galop mindede så meget om Cocos, at jeg straks var tryg. Som om jeg kendte hans måde at springe på.

Efter at have prøvet at glide over kæmpe kombination på 145cm, var jeg ikke i tvivl. Der herskede ingen frygt på ryggen af kæmpe Cailex.


Jeg har oplevet en hest i mit liv, hvor jeg hver dag glæder mig til at ride og opleve ham. Hvor jeg bare sidder og smiler og med den her kæmpe indre glæde i hele kroppen, når vi suser afsted ud over terræn banen eller såvel spring banen og bare er et sammen, om at nyde det vi gør.

På Cailex oplevede jeg komplet samme følelse, af glæden over bare at sidde der.


Så i dag den 27 februar 2011 blev Cailex min. Avler holdte enormt meget af Cailex og prisen oversteg mit budget, men han ville så gerne have at Cailex blev hos mig og ikke kom til tyrkiet (han var faktisk solgt til tyrkiet), så jeg fik ham.

Glæden er endnu større, fordi jeg ved at jeg selv har betalt Cailex og han helt og adeles er min...... Og jeg er ejer og avler rigtig taknemmelig for at gøre dette muligt....


Han overrasker mig gang på gang. Man fejlbedømmer ham lidt pga. hans alder og tanken om at han er jo er oppe i årene og tror dette er en hæmning. Men Cailex er en frisk herre. Jeg var klar over at han havde slem vandskræk. Og jeg var klar over at jeg skulle løse dette.
Først virkede det uoverskueligt, jeg fik hurtig en kedelig fornemmelse i kroppen. Jeg var ikke klar over at han var så panisk over for vand. Så snart jeg pressede det mindst gik han helt i panik, flere gange reagerede han med at krybe sig sammen, fordi han troede jeg ville slå ham.


Men jeg tror han blev overrasket over hvordan jeg handlede. Vi startede ved 0 fra jorden. 2 dag kunne jeg ride vandgrav på ham, uden han stressede eller blev bange. 2 dage efter springer han vandforhindring på terræn bane. Tør grav og alt det som han engang ikke turde bevæge sig i nærheden af.

Ingen magt eller hårdhed, udlukket træning i at han skal stole på at jeg aldrig vil udsætte ham for ubehag.

Cailex er den første hest ud over Coco at jeg har haft nok tillid til at turde drøne rundt på en terræn bane, frygtløs og bare turde uden at tøve.

Han er noget helt specielt. Og har godt nok erobret en enorm plads i mit hjerte.
Kommentér på:
Holstener LERTEVANG'S CAILEX
Annonce