{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Augusta :) (tidl pony,solgt) [Tidl. hest] 2000

4.702 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Augusta :) (tidl pony,solgt)

Fødselsår:
2000
Højde:
131.5)
Temperament
Augusta har rigeligt med Temperament. Hun er udadvent og for det meste tændt, hvilket man også kan mærke i ridningen. Hun er ikke så reserveret. Man kan sagtens gå ind i boksen og stå og nusse med hende, dog kan hun blive lidt træt af det hvis man står ved hoved, og så bruger hun en som et kløtræ. På staldgangen står hun også helt rolig, men hendes hoved kan godt følge med dig , og udforske hvad du lige står og laver, eller hvilken hest det er der står i boksen ved siden af.
Under rytter er hun tændt og opmærksom. Hun er en lille fræser powny, hvis det selv stod til hende . Men dog er hun overhoved ikke svær at stoppe eller få ned i tempo, når hun ellers bare har travet krudtet af (:
så alt i alt en opmærksom pony, men på en god måde (:
Gangarter
Hun ELSKER at jorde i skoven ! Og løber virkelig hurtig ! Kan følge med hestene ;p
skridt - den går friskt fremad, og ligger som en normal 2er pony nu gør
trav – små ben der kan tage store skridt en gang i mellem, . Men ligger ca på middel
galop- en rigitg dejlig galop at sidde i !!!
Stævner
ja
med mig :

dressur :
1)ØRK: uplaceret

spring :

1)ørk sløjefespring 40 og 60 : uden sløjfe
2) ørk jokerspring : 1 plads :)!
3) ørk sløjfespring : 4 fejl
Stamtavle
ja ved hendes mor er en shetlænder og hendes far er en stor traver :) - lidt mærkeligt ikke. Men det var en nat, hvor hendes mor gik ude på folden, og på en anden fold gik hendes far en traver - traveren hoppede over hegnet og bedækkede hendes mor og traveren hoppede så tilbage i hegnet. Og de vidste ikke hun skulle have føl, får hun var ved og eksplodere med den mave :)

- Men moderen klarede det hele selv og augusta blev født :D
Køn
En hoppe med H ! og jeg er sikker på hun har et mandeligt gen i sig !
Bemærkninger

Augusta, er en super dejlig 2er pony. Hun står til dagligt på ØRK (Øresundskystensen rideklub). Og bliver ejet af mig :). og jeg er den superheldige ejer af hende
Augusta har et super temperament, som kommer meget frem under ridning. Hun kom til Ørk i slutningen af 2010 / december. Hun er en pony der meget gerne ville fremad, og helst så hurtigt som muligt. Hun elsker en hurtig galop!
Hun søger stabilt ned i skridt. Men mangler stadig i trav og galloppen, men det kommer forhåbentlig over tid. I spring kan hun også springe til! Hun har sprunget ca 80 på bane. Men dog fræser hun nogen gange lidt for meget mod springene, og så klodser hun på springet :P h
I stalden er hun rolig, men dog kan hun ikke lide hvis du nusser hende for meget på hoved, så kan hun godt finde på at lige vippe hoved op. Men dog er hun sød at stå og nusse med. Når man står ude på staldgangen, vender hun tit hoved for at se hvad man laver. Og så hvis hun kan nå op til boks hun står ved siden af, så kigger hun lige om der er en spændene hest/pony, som gerne ville snakke med hende(: og MEGET Madglad pony! Der banker på døren ret så hårdt når maden kommer ind, og især hvis hun ikke får først -.-, Men en rigtig dejlig pony, som jeg er helt skudt i !!! virkelig meget <3 tihihii i love auugustaen :) Jeg sælger nok aldrig augusta, medmindre hun dør self -.-' et ..... :D hun er min lille gris! :D. Hun er nu ret dejlig den lille fræser (:
Men teksten bliver opdateret hen af vejen, når jeg har redet augusta noget længere tid, og vi har fået nogen flere oplevelser sammen, som jeg glæder mig til (:

jeg købte augusta 19/3/2011


---
Kommentér på:
Anden særlig race Augusta :) (tidl pony,solgt)
Annonce