{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race mac gregor/Basse (rideskolehest) [Himmelhest] 1998

5.814 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sanne Mogensen
Kvinde | 27 år | Oprettet: 30. dec 2009


Anden særlig race mac gregor/Basse (rideskolehest)

Fødselsår:
1998
Højde:
han er en 2 pony ved ikk hvor høj han er
Temperament
Han er helt igennem speciel. Han har været en rigtig bisse efter han kom ud på rideskolen. Men nu har han mindst været der 2 år og har bare forandret sig en hel del. Han er begyndt og slappe af når vi rider og før han fik sin knæskade gik han selv til bidet det skal han arbejdes til nu dvs. han snubler en gangimellem men han er også ved og blive lidt gammel. Når jeg renster højer forhov kan han godt få ondt i den ventre fordi det er hans skadet knæ og så begynder han og sætte sig ned men det bare noget jeg er rigtig ops på når jeg renser hove. Jeg renser lidt og sætter den ned. Så venter jeg lige et min eller to og tager den hov igen. Han kan godt være lidt sin egen en gang imellem.
Gangarter
han er lidt stiv i hans gang pg han er ret gammel ved ikk hvorgammel han er men han er gamel. han er best på højer volde. han kan en masse det ved jeg men der er nogle af de ting han kan som jeg ikk har lært at få ham til.
Stævner
har ikk redet stevner på ham dsv men håber snart det sker. regner med at stille op på ham næste gang der er stævne så tager mig oog geregor lige en LC1. der så mange der er bange for ham fordi alle siger han stejler til stævner og sådan n oget, men man skal altså ikk tror på alt og falder man falder man af og være er det altså ikk. men jeg tror ikk på alt det dårlige om ham.

så har vi redet hvopres første stævne sammen den 22-10-2011
vi red til 53,75 er ret stolt bda jeg ikk havdfe regnet med det ville gå særlig godt.
det kan godt være jeg ikk blev placret og fik en dårlig % syndes nogle. men jeg er stolt af basse og jeg har været med det det vigtigtse
Stamtavle
ved intet om hans stamtavle.
Køn
en dejlig valak. han er lidt sin egen nogle gange. men han er sku meget sød aligevel. men han vil helst selv bestemme.
Bemærkninger
Er begyndt og ride ham igen efter en lang pause. Mig og mac er kommet rigtigt langt på kort tid men nu kan det kun gå frem af. Har haft ham i 5 dage helt for mig selv på ridelejeren hvor jeg bare kan mærke hvor tæt knytted vi er til hinanden. Hver gang jeg kom ud på folden og skulle have ham ind brummede ham. Han er slet ikke den samme lille baldade mager som han var før hen. Han nød og blive puslet om. Bare at stå på staldgangen og strigle ham det nyder han. Eller trække en lille tur rundt på gården.
Vi lavede også lidt horsmanship, han var skide ligeglad med det hele han tog det bare stille og roligt.
Lige for tiden er jeg nok en af de eneste der rider ham sådan rigtigt. Ellers er det kun små piger som har trækker på. Men han elsker virkelig også at gå begynder hest i nybegynder timerne.

jeg ved godt sadlen glider frem men jeg kan dsv ikk rigtig gøre noget da det er en rideskole hest.

basse er bare blevet så god til og læse mine signaler.
han går bedre og bedre.
det er bare skønt.
jeg har nemer og nemerved og ride ham til bidet.
Kommentér på:
Anden særlig race mac gregor/Basse (rideskolehest)
Annonce