{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Victor [Himmelhest] 1998

2.479 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ida & Felicia
Kvinde | 24 år | Oprettet: 18. aug 2010


Dansk Varmblod Victor

Fødselsår:
1998
Højde:
Victor er cirka 170 centimeter i stang! (-;
Temperament
Victor var efter et par dage faldet til her i Nordjylland efter rejsen fra Midtjylland. Han tager nye ting rigtig pænt. Han har været vant til at ride på udendørs bane, udelukket, så derfra er der nok kørt traktore osv. forbi under ridningen, så det er ikke så stort når der kommer noget som en traktor.
Han er frisk og elsker at ride, egentlig elsker han bare menneskeligt selvskab. Han bliver let tændt og vil gøre alt for rytteren. Han er ikke typen der bliver bange for alting:p
Gangarter
Skridt: Han er meget frisk og vil gerne frem - han går godt til.

Trav: Hans trav er jævn og fremadgående.

Galop: Den er blød og rytmisk.
Stævner
I 2011 skal min mor og Victor starte højest en LB1! (-; og noget minimax hest - som er 40 centimeter! (-;

I 2012 er det vist noget LB2 og 3 de skal ride:-). Hun startede med at springe 70 cm. til stævne, men vil gerne springe en LD snart, som er 90 cm. De elsker bare det spring:-D.

- Den 21. april 2012: Vi startede LC1 med 64, 69 % og en 2. plads<3.

- Den 22. april 2012: Jeg har startet en LF på ham. 0 fejl i hovedruden og en lille bom i omspringningen, men det var min skyld:p.

- Den 28. april 2012: Vi startede LD2, til 65 %, en delt 1. plads!*-: VIGGOS FØDSELSDAG!:-*

- Den 17. juni 2012 startede vi LD2 til 71, 11 %, 1. plads og LC1 til 65 %, 2. plads:-D<3.
Stamtavle
F: Leendert
FF: Quidam De Revel
FM: Bellaleen
FFF: Jalisco B
FFM: Dirka
FMF: Voltaire
FMM: Ulaleen

M: Plato
MF: Mawerick
MM: Tabita
MFF: Manolete XX
MFM Gitte Sandager
MMF: Tasano
MMM: Monica

Han har forfædre som er dygtige springere.
Hans far er muligvis solgt til U.S.A, han skulle være en enormt dygtig springer.
Køn
Victor er en vallak.
Bemærkninger
Victor er en dejlig, rød vallak. Han er brandmærket. Han har kronrand på begge forben, høj sok på højre bagben og uregelmæssig sok på venstre bagben. Han har en stjerneblis. Victor er født 28. april 1998.

Victor er en dejlig dreng, vi fandt ham i en annonce her på HG, og vi skulle derefter ud og kigge på ham. Den 5. marts 2011 var vi ude og kigge på ham, vi red lidt på ham. Min mor red skridt, trav og galop, men jeg nøjes dog med at skridte og trave. Han var rigtig sød og vi bestemte at han skulle komme på prøve den 13 marts 2011. Han var derefter på prøve indtil 1. april hvor vi købte ham. Victor er min mors hest, selvfølgelig må jeg også ride ham engang imellem. De springer og rider dressur:-).
Victor har stået stille 3 måneder før vi fik ham pga. at dem der havde ham før ikke havde mulighed for at komme i ridehus og ridebanen kunne ikke rides på, så derfor havde han ikke så mange muskler og havde svært ved at gallopere på volter, dog går det fremad. Victor bliver indtil vidre redet 5 gange om ugen:-).
Victor går meget nemt ned i holdning og er nem at have med at gøre. Han vil gøre alt for rytteren og prøver altid så godt han kan.


12. August 2011

Nu kan Victor galopere 12 meter volter! ;-D Han kan shcenkelvige til den ene side i skridt og trav, med fin overtrædelse! :-D
Min mor er begyndt at springe på ham, jeg har sprunget 65 centimeter oxer på ham! ;-D
Min mor skal snart starte LB1 på ham! ;-D
Jeg skal her til september starte LD2 på ham og 50 centimeter! C;


12. December 2011

Victor han kan jo næsten det hele nu:-D. Han er hel vild med at springe!:-D.
For nogle uger siden var han og Kojack syge med 39 i feber, Viggo kom godt nok hurtigt på toppen igen<3:-). Han har fået alt energien tilbage igen;D.
Godt vi købte ham<3.


13. januar 2012.

Øv bøv!s; Victor er blevet halt!:-(. Men han kommer sikkert hurtigt over det?=).
Han er i top 3 i ledere ude på folden:-D. Han er virkelig en god leder, dog nummer 3?:-). Nummer 2 er Rufus og nummer 1, Buffy:-). Men de vil bare snakke med alle der kommer op på vallak folden!:-D. Sødt<3.
Nå, det var en lille opdatering:-).


7. Marts

Ja, det er længe siden Viggo kom over haltheden:-). Han er bare dejlig;-D. Der er også kommet noget nyt video af ham;-D.

13. August 2012.
Idag havde vi dyrelæge til Viggo:-). Han har jo været en smule helt hele sommerferien.. Dyrelægen sagde at han skal stå stille i 3 uger. Hvis han stadig er halt skulle han vist under en eller anden behandling? Hvis han er rent gående skal han langsomt genoptrænes igen<3 Det hed vist en hovledskade? Krys fingre for at han er klar om 3 uger! Viggo<3

27. oktober 2012.
Victor har i løbet af de sidste to måneder haft cirka tre dyrelæge besøg og selvom at dyrlægen startede med at sige "Han bliver klar igen" så må han altså ikke være halt så længe også selvom det går fremad. På torsdag skal Viggo have røngen, hvis vi finder ud af at han ikke bliver klar igen, bliver han aflivet på stedet. For fanden Viggo, jeg elsker dig jo? Så vær sød, hver og én, at krydse fingre og be for Victor på torsdag klokken et.
Selvom han er skadet er han lige så snaksalig som han plejede. Når man går hen til ham i boksen kigger han og slikker på éns hænder, napper lidt i ens jakke og brummer når der bliver lagt mad i kryppen. Så kære Gud, vil du ikke nok lade ham blive rask og rentgående, lade ham blive rideklar - det er lige meget om han nogensnde kommer til at springe igen, dressur er også fint og i det mindste en skridt tur i terrænet. Vi må ikke engang gå en tur med ham. Åårh mand!.. Jeg må ærligt sige at mit håb er ved at slippe op..
Vær nu sød at blive klar!

25. december 2012.
For 15 dage siden begyndte Viggos genoptræning!:-D jeg er såå lykkelig!<3 og den anledning at han skal skrittes i 5 uger har jeg redet uden sadel på Viggo, for første gang!
Dog selvom han skal skridtes i 5 uger har han snydt sig til et par trav skridt når han er blevet for ivrig!xD Men han er så glad!<3. Lige nu skal han skridtes 50 minutter om dagen, det bliver lige så stille rundet op, så han den 5. uge skal skridtes i 120 min. hver dag! Det er ret vildt men det er en genoptrænings plan vi fik af dyrelægen, såå...
Men Viggo er igang og det kunne ikke være bedre!

6. Maj 2013.
Victor har været uren on and off den sidste måned eller to :-( Idag skal han så have dyrlæge, så kryds fingre! Men dyrlægen lød ikke videre begejstret, så jeg er enormt nervøs! Desværre tror jeg ikke at der er gode chancer, men jeg ber og krydser fingre for at det nok skal gå! Han er uren på venstre bagben, dyrlægen siger at det godt kan have noget at gøre med før hvor han var halt på højre forben.
KRYDS FINGRE FOR HAM :'-(

18. maj 2013.
Den 6. maj kom dyrlægen til Viggo. Han sagde at vi kunne prøve at tage til scanning et bestemt sted, at vi kunne blive ved med at prøve, men min mor ville ikke have ham igennem mere. Han var også begyndt at opfører sig anderledes, være mere sur og trække sig væk fra de andre ude på folden - så beslutningen hed aflivning. Dyrlægen kunne allerede komme dagen efter og der kunne komme nogle og hente ham og brænde ham dagen efter igen. Det var rigtig hårdt og det er det stadig. Det er også grunden til at jeg først skriver dette nu, over en uge efter. Jeg ville gerne komme lidt på afstand af det. Men jeg kan godt mærke at tårene presser på. Dagen efter, den 7. maj omkring klokken 18 kom dyrlægen. Han startede med at bedøve Viggo, derefter gav han ham en sprøjte mere der fik ham til at falde om. Det var en af de hårdeste ting at se ham vælte rundt og så bare ligge der. Han har altid været så energisk og legesyg, men nu var det eneste han gjorder at blinke. Så gav dyrlægen ham den sidste sprøjte. Der trillede nogle blod dråber fra hans hals fra der hvor sprøjten have siddet. Lige så stille stoppede han med at blinke og så lå han bare der. Jeg fandt nogle små blomster og blade og lå dem på hans hals for at dække blodet, jeg lå også lidt blomster på hans mave. Min mor og far gik tilbage for at hente noget pressening så vi kunne dække ham til. I mellemtiden lå jeg helt ind til ham og sang den eneste sang jeg kunne komme i tanke om. "Perriot sagde til månen, lys nu hvid og klar..." sidste gang jeg sang den var jeg også meget ked af det. Jeg fortalte ham hvor meget jeg elskede og savnede ham og at jeg håbede at han havde det godt. Så kom min mor og far tilbage, vi dækkede ham til. Da vi kørte hjem en times tid efter, kørte vi lige omkring den mark hvor han lå. Det gjorder vi også dagen efter, bare for at være 110% sikker på at han var blevet hentet. Den aften faldt jeg i søvn med et lys tændt, nogle billeder fremme af ham og sørgelig musik - og er du gal hvor jeg græd. Mit hjerte var helt knust - jeg ved slet ikke hvad jeg gør når Coey eller Fille engang dør puha...
Men kære Victor, jeg vil bare sige at jeg elsker dig enormt meget Jeg fandt først ud af HVOR meget da jeg lå den tirsdag aften og sang for dit lig. Jeg savner dig enormt meget og jeg mangler dig. Jeg tænker på dig og gud hvor jeg savner dig! Men du har det bedre nu, du var også begyndt at få ondt. Jeg vil ikke have at du har ondt, så det her var altså det bedste for dig, selvom det var enormt hårdt. Jeg kan godt mærke at jeg slet ikke er kommet på afstand af det endnu! Jeg savner dig så forfærdeligt meget! Du blev overbelastet, efter otte-ni måneder kom du så over det, men så var det så gået i modsatte bagben - så det var altså helt uoverskueligt.
Victor, vi elsker og savner dig helt forfærdeligt! Hvil i fred min ven - jeg håber at du har det helt vidunderligt nu!
Kys og kram, din familie som savner dig alt for meget.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Victor
Annonce