{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Sportspony Pokemon [Himmelhest] 2006

10.502 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sarah Jørgensen
Kvinde | 28 år | Oprettet: 29. apr 2011


Hollandsk Sportspony Pokemon

Fødselsår:
2006
Højde:
Stor kat.1

DRF målt d.12.01.10 til 148cm - 4 år
DRF målt d. 01.12.11 til 148,5cm - 5-6 år
Temperament
Dejligt temperament. Virkelig god oven i hovedet. Meget samarbejdsvillig under rytter
Gangarter
Fine gangarter, der helt sikkert kan blive bedre i takt med at han får mere styrke til at bære det.

Skridter rigtig godt. Træder godt over sig. Det er blevet arbejdet meget med hans skridt og der er sket dejlige fremskridt. Helt sikkert en af hans stærke sider.

Ok trav som jeg er sikker på bliver bedre i takt med han for styrken til at bære den.

Galopere fint, mangler dog lidt styrke.
Stævner
Jeg starter en del stævner på Pokemon, jeg kan rigtig godt lide arbejdet med ham. Det er rigtig fedt at komme ud og se hvad dommere og andet godt folk siger.

Pokemon er startet til og med LA1

Han går tit (altid) + 65% og her på det seneste har det været nærmere de 70 %
Stamtavle
F: Veenstra´s Promise
MF: Anjerhofs Rocky
MMF: Valentino

Rødt pas fra Holland (47% welsh = sek F)
Køn
Skøn vallak.
Bemærkninger
Pokemon er min dejlige pony. Jeg fik ham d.20.12.08 og selv om han ikke har været under rytter i vildt lang tid er den fløjet afsted. Han er en rigtig "jeg står bare her og ser fin ud" dreng, som man ikke kan andet end holde af.

Super at ride på og fin at have med i byen. Vi valgte dog at kastrere ham, da han (inden han var tilredet) havde været med i byen for sjov, og de tre gange vi øvede det kunne vi godt se at det ville ikke blive sjovt for os, men heller ikke for Pokemon, der ikke kunne gå på banen mens der var hopper, eller for den sags skyld hingste. Han er begyndt tilridning juni 2010 og stod med pause 13 månder.

Super dreng som er rigtig fed at få undervisning på, for så snart jeg gør som der bliver sagt, er Pokemon på pletten og gør det hele til 10 taller, fantastisk som han nu er! Han er en rigtig pony-dreng der godt ved hvordan man skal se smart ud! :)

Og så har han bare den fedeste farve på hele jorden. Om vinteren er han næsten helt hvid, men så når det bliver forår bliver han rigtig mørk. I hans pas står der at han er palomino, men han er nok nærmere dun-farvet.

http://www.youtube.com/watch?v=V-zr_fahJnU

- Pokemon har været ved Le i starten af april, og vi hun fandt ud af at han har haft nogle løsninger i ryggen der har gjort, at han har haft svært ved at bruge sig rigtigt. Lidt øv, at den ridning der er lagt i ham ikke har kunnet virke efter hensigten, men dejligt at vi fik styr på det. I midten af maj skal vi ud til Le igen, og indtil da, må han kun rides frem og ned.. Heldig vis er han en engel at arbejde med, og selv om vi nu skal arbejde meget med det samme er han altid oplagt.

Han er en fantastik makker at arbejde med!
Kommentér på:
Hollandsk Sportspony Pokemon
Annonce