{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Dayton - R.I.P. <3 [Himmelhest] 1996

2.553 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Dayton - R.I.P. <3

Fødselsår:
1996
Højde:
172
Temperament
Super skøn og rolig dreng
Gangarter
Stævner
Stamtavle
ikke hvad jeg ved af
Køn
Vallak
Bemærkninger
Dayton har jeg taget til mig for at han ikke skulle ende på slagteriet, da ejer har opgivet at fede ham op, så nu starter procekt (staves) red øget ;o) og er sikker på at det nok skal lykkedes.

Opretter ham nu så folk kan følge med i hvordan det går disse billeder er lige taget her ved hans ankomst til gården og der vil for frem tiden blive taget et nyt billede hver den 1 og jeg satser self på at det bliver fremskridt i får at se :o)

Dayton er en skøn dreng, han er stille og rolig og falder godt i spænd med de andre på folden, på tros af hans tilstand virker han som en rigtig glad og tilpas dreng, hans alder er noget usikker da han efter sigene kun skulle være 16 år men da tidnigere ejer fik ordnet tænder blev han skudt til ca 20 år så nu får min dyrlæge også lige lov at vudere hans alder, nu her når han kommer og tilser ham. Dayton har været brugt til hubertus jagter, men hvor go han har været aner jeg ikke, vi håber på at han med tiden ville kunne klare en lille tur i skoven med min mand som rytter, men den fremtid er meget usikker endnu.

Tag godt imod ham og følg endelig med i hvordan hans liv kommer til at gå

23/6-2011
Idag kom svaret fra Equilab, ang Dayton´s gødnings prøve. Tak skæbne jeg kan godt forstå han ser ud som han gør, han er smask fyldt med bændelorm :o( så nu skal ormekuren bare komme med posten i en fart så han kan blive behandlet. tilgængæld er han livet helt op på folden, trives rigtig godt med de andre, og spiser sin foder med stor appetit :o) så det tager vi som et rigtig godt tegn, derud over er han en kæmpe mængerøv :o) dejlig dreng, ham skal vi nok blive rigtig glad for

26/6-2011
Så har Dayton fået sin ormkur, så nu håber vi på fremskridt, sender en ny gødningsprøve afsted om 3 uger, skal være sikker på at skidtet er væk

10/9-2011
Hov har helt glemt at få opdateret
Dayton har haft et gemmengåene dyrlæge tjek han har en smule gigt i bagbenene men ikke noget af betydning til vores brug, og ud over han er for tynd så fejler han intet, ha er blevet en rigtig gald dreng på den tid vi har haft ham, og kommer os altid imøde med en masse vrinsk.
Han var så dygtig da smaden kom og ordenede hans fusser, og det var virkelig en fornøjelse at se ham komme til at stå og gå rigtig igen :o)

23/7-2012
Min papfar har overtaget ejerskabet af Dayton fra den 1/5-2012 Dayton bor stadig hos mig så nu kalder vi det bare en part ;o) han er pt på sommergræs hvor vi håber han får taget de sidste manglene kg på, indtil nu kan man kun sige at det helt sikkert går den rigtige vej.

Efter dayton kom hjem fra sommergræs begyndte vi at overveje at sende ham til heste himlen..... Dayton var svær at holde hul på og vi kunne se i hans øjne at han var træt så i november 2012 sage vi farvel til en af de skønneste heste jeg nogensinde har kendt.
R.I.P Dayton
Kommentér på:
Anden særlig race Dayton - R.I.P. <3
Annonce