{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Cassidy [Tidl. hest] 2001

2.983 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maria Vistisen  .
Kvinde | 25 år | Oprettet: 11. jul 2008


DSP Cassidy

Fødselsår:
2001
Højde:
Cassidy er 148cm. med sko så hun er bare den perfekte højde. Mange tror hun er højere end 148cm. Fordi hun er lidt kraftig bygget. :)
Temperament
Cassidy er en rigtig sød hoppe på stald og på fold, men så snart hun kommer ind på banen er hun en lille hisig prop med massere af energi, men man kan sagtens styre hende. Hun bliver aldrig træt! :D
Gangarter
Cassidy er en rigtig pony med massere af gang!

Skridt: Over middel et 7tal.
Trav: Over middel et 6tal.
Gallop: Over middel et 7,5 tal.
Fri gallop: Fantastisk!! :D
Stævner
Ja, jeg har jo lige fået hende så vi har ikke kunne nå at få startet noget. Men med hende der havde hende for har hun startet LB-LA-MB på distrikt plan. Hun mangler vist kun en nul runde i MB og så er hun B-pony! ;) Hun er bl.a. blev nordjysk mester i 2007 (-: seje pony!

Pt. rider vi Lc, Lb på C-plan og LA på D-plan.


D-STÆVNER

Hadsund d. 20/8 2011
LD (2stævne) 1.plads.
LC fejl. dum bum.

21/8 2011 også hadsund
LC dum bum 4fejl.
LB** Dum bum, men vi var hurtigst og fik en 4plads, m. roset.

Dronninglund 4/9 2011
LC 4fejl bum.
LB** 2plads

Farsø d. 17/9 2011

LC 1plads søøde pony!! :*
Lb** 4 fejl. Stop, jeg ramte ad H... til, hun prøvede at springe men væltede ned på forbenene...

Hadsund "for sjov stævne" d. 5/11 2011
LD (kostumespring) vandt klassen... Vi var maler (-:

Arden d. 20/11 2011

LC spring 4 fejl et stop, der var den bare dum!!
LB** 1plads. Den havde lige fået lidt gummistøvle på opvarmningen! Søde pony! :*

Mariager (vi skulle have started i Klarup weekenden før, men der blæste for meget til at køre, og så tog vi lige i sidste øjeblik der over, men det var nu nogle små ture, springene var ikke engang 80, men 70!)
Lc, anden plads, 0fejl, dum 3pony slog mig med 0,2 sek!
Ulc, 4 fejl trille bum...

D-stævne hornum ulstrup:
Lc- trillebom men super tur ellers.!
Lb 4 fejl et stop jeg ved virkelig ikke hvorfor hun skulle stoppe?? Vi ramte PERFEKT havde et super tempo men der var vi ikke helt enig! Skøre pony!! Men ellers var det en super tur! (-:

C-stævner

Hjallerup: Vi blev disket i begge klasser, den pony plejer ALDRIG at være så mærkelig! Hun havde lige fået bagskoene af, og hun var virkelig øm bag i, men smeden sagde at han syntes den skulle have skoene af, vi hørte efter, men det resulterede i at hun skulle stå stille i 2uger!!! Så skiftede vi smed! LORTE SMED! Det var lidt synd for den stakkel! Men det er bare op på hesten igen!

Hornum Ulstrup:
Lb** 0 fejl 3plads (150 kr.) Hun var bare SÅ sej! vi var kun 1,54sek. fra 1pladsen!
Ulb** 8fejl, vi fik en bum og et stop. Jeg ramte ad H****** til så stoppede hende selv, da hun ikke skulle have et dårligt spring, men hun var læks! (-: Stjerne ponyen!!

Hadsund D-stævne d. 19/5 2012:
Vi red Lben uden for konkurrence da jeg er udklasset!
Lb** vi vandt klassen med 13sekunder, men da jeg red uden for konkurrence fik jeg bare en guld roset, og fik bevist igen igen at Cascas er den bedste pony!

Ula: 8fejl. Vi fik 2 bumme, men vi var den eneste i klassen som ikke blev disket, ham det banebyggeren han var seriøst en kegle! De baner der kunne man slet ikke ride... Men er over tilfreds da det var min første la! <3

Løgstør pinsestævne c-stævne 26/5 2012:
Ulc: 4 fejl, vi fik en bum på aller sidste spring, en dum dum rytterfejl! Maria din store kegle!!! JEg kom til at bagge al for meget! Nå men vi kom skide godt igang, det rigtige grundtempo og hun var fremme i hånden hele vejen igennem.

Lb*: 8 fejl. Vi fik en bum på 3 spring, hun kiggede lidt på nogle tønder som var bagved springet, så det blev lidt noget lort hen til springet. Så kom vi til dobbelt springet. Jeg kunne ikke finde afstanden. Hun var ikke rigtig fremme så hun kunne ikke nå frem på det sidste spring, så fik fik et stop, men da jeg red på igen var der ingenting.

MEN ALT I ALT ET GODT STÆVNE SOM JEG LÆRTE EN MASSE AF! SIKKE EN STJERNE JEG HAR MIG! :-)

C-stævne
Kongsdal:
Lørdag
Lc- 2plads
Lb** 4fejl et stop..
Søndag
Ulb fejlfri
Lb** disk... Faldt af i dobbeltspringet.....

RDH D-stævne
Søndag sep 2012
Lb** fik en bum på aller sidste spring i om spring...
La** fik en bum og et stop så 8fejl
Stafet spring vi vandt!! Holdet bestod af mig, emilia og izabella

L/M Danmarks cup 2012 kallehavegaard C-stævne
Fredag: ulb** fejlfri og roset. LB kval cup vi fik 11 fejl...
Lørdag: LB kval cup en bum 4 fejl
Søndag: LB finale vi var 0 og sluttede med en stilkarrakter på 7,5 og i den samlede cup blev vi 1 uplac. Hun var rigtig fin lørdag og søndag

Farsø D-stævne M. Omr. Mesterskaber sep. 2012
Søndag
Vi var nul i de 2 første kval. Til omspring og var hurtigste og nul i omspring så nu kan vi kalde os for OMRÅDE MESTRE 2012!!! O når ja så tog stjernen jo også lige at sejrede i LB** deroppe! Så vu vandt 2 ud af 2 mulige klasser! Stjeeeeeernen :-))

KOMMENDE STÆVNER:

Grenaa C-stævne okt 2012
Lørdag: LB* og LB**
Stamtavle
Den har vi ikke men hun kan være lige så god unden!
Vi ved bare at hun er Connemare og DV.
De´t er nok derefter hun har sin store gang! (-:
Køn
Cassidy er helt klart en s(køn) hoppe! :D
Bemærkninger
Cassidy er den ærligste hest jeg nogensinde har sprunget på! Hun springer alt! Både Vandgrav, Tørgrav, Plastik, Kegler, Kasser, Planker JA alt.
I skoven er hun 110% trafik sikker! Der kunne springe en bombe ved siden af hende! Hun er altid føre hesten men kan sagtens gå bagerst. Hun kunne aldrig finde på at bide eller sparke. På stalden er hin meget rolig, katte kan stå på hendes ryg! Men når hun kommer på banen er der kun en vej og det er fremad! Cassidy er kåret i DSP (-; Og så er hun færdig målt af DRF 148m. sko :) Jeg er så glad for at jeg valgte den pony, hun har bare gjort mig til den rytter jeg er nu. Jeg har kun haft en dårlig tur på dig (dobbelt springet havde de glemt at flytte, så jeg skulle ride på en 3pony afstand! Hun prøvede, da hun vil gøre alt for sin rytter men snublede, hun har en stor gallop i forvejen). Og alle de andre stævner, har du virkelig været fanstastisk! Jeg er aldrig kommet hjem uden placering! DU er den pony, der giver den max gas i en omspring! JEg har nu redet stævner på hende i et halv år, og nu her i 2012 hedder det distrikt stævner, det bliver gur! Vi satser på at komme til at starte La på C-plan inden år 2012 er omme! Så det er bare hjem og træne og træne! (-:

NYT:
Den 19/ 12 2011 sprang vi juleafslutning, hvor det bare skulle være lidt hyggeligt, men ligepludselig var vi oppe på 120! Selvom vi ikke ramte perfekt sprang hun bare! Så tog vi det igen, og så kom hendes ryg virkelig op!

d. 20/12 2012:

Cassidy er begyndt at slappe mere og mere af. Hun går super godt fortiden! Jeg elsker dig pony!! <3

2/4 2012:
Vi var til spring undervisning idag, og wow hun sprang godt! Vi sprang MB bane, det har godt nok været højere, men vi lavede tempo serier og kombinationer, vi havde en 3 kombination med 3 oksere, og wow hun var god der inde, den kom bare op med bagbene, sprang mig næsten ud af sadlen! Hun plejer at være lidt for afslapped nogle gange, men denne gang brugte hun sig bare! Okserne var 110 høje og 1m brede, nu skulle den til at koncentrere sig! Vi sprang også STOR trippelbar, hun var så sød, vi ramte ikke super, men den hoppede bare til.! Søøøde pony! Det er kun 3 gang siden vi springer efter hun skullestå stille! (Kig oppe under stævner). Så nu mangler vi bare at Mette, min træner hopper op på den, inden vi skal til stævne i Hornum Ulstrup, så er den bare tunet!!! JEG ELSKER DIG!

JEG VIL SE OM JEG IKKE KAN HUSKE AT LAVE EN OPDATERING OM MÅNEDEN!

*******MAJ**********
Cassidy er simpelthen bare bare blevet så lækker efter vi er kommet ud at springe! Vi springer fast Mb** baner til undervisning og sommetider også højere. I dressuren har hun ikke udviklet sig så meget denne måned men hun er begyndt at slappe lidt mere af, så det er jo et lille fremskridt! Vi har jo været til vores første LA hvor vi sluttede med 2 bumme, jeg var den eneste i klassen der ikke blev disket, de baner der dem kunne man bare slet ikke ride!!
Men den pony udvikler sig lige pt. mest i spring! Men der udvikler hun sig dælme også meget! Den er begyndt at være super sikker på benene og tager sjældent en bum! <3


JUNI

Cassidy er begyndt at skride frem af i dressur, dejligt! I spring går det også fint! Vi var til stævne på Kongsdal c-stævne, hvor det blev til en anden plads og en u-roset! Skønne skønne pony! Der er ikke så meget at skrive om denne måned, da hun også har haft ferie, da jeg har været på ferie:-)

JULI

Efter vi har været på ferie har den været rimelig frisk! Men søøøøøøød! Dressuren er også ved at gå en del bedre! Lige pt. Holder hun pause, for spring træning pga. Ferie, men når vi bare har sprunget har hun været skøn! Vi har bla. Sprunget ma* baner fast denne sommer skøøøøøønt!

AUGUST
Cassidy er blevet en rigtigt lille dressur stjerne her på det sidste, det er bare dejligt at det endelig begynder at give pote ens hårde arbejde og kamp! Cassidy har jo været i "træning" hele sommeren, redet en masse undervisning og trænet, trænet og trænet! Og det hele giver nu come back! Hvor er det bare låååågsus! Men det er desværre ikke blevet til nogle stævner, men nu her skal den ud at vise hvad vi har brugt hele sommeren på!

SEPTEMBER

Cassidy er jo bare skøn! Det er dejligt at der sker fremskridt hver gang jeg springer hende! Vi er begyndt at ride undervisning ved Hans ley udover Mette Åkjær som jeg jo stadig rider ved, men vi var bare kommet der til at vi skulle prøve noget andet! Det er jeg glad for at jeg gjorde da det bare giver så meget pote! Han er sådan en der bare giver en selvtillid hvilket er super dejligt! Dressuren ligger lidt stille men altså hun er dog begyndt at slappe mere og mere af hvilket er dejligt! Og så er vi jo levet OMRÅDE MESTRE 2012 i Farsø! Hun var virkelig dejlig denne weekend! <3

....


..................Du har en.. . . . . . . .plads i mit.
..............Hjerte, en plads. . . .fyldt med både.
...........glæde & smerte, den del kan du aldrig.
..........tag fra mig, heller ikk hvis nogen anden.
...........skulle få dig nej, dig kommer jeg aldrig.
.............til at glemme, i mit hjerte ska jeg dig.
..............gemme, i et hemmeligt sted vil du.
................altid findes for d er en Smerte.
..................jeg altid vil mindes, tro det.
.....................eller ej, j kommer altid.
..............................til at elske.
....................................Dig.

Kommentér på:
DSP Cassidy
Annonce