{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Victor [Tidl. hest] 2010

2.273 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Natasia .
Kvinde | 31 år | Oprettet: 2. maj 2006


Frieser Victor

Fødselsår:
2010
Højde:
Som 1 års ihvertfald 140+, skulle gerne blive omkring 160 da begge forældre er 161.
For ca 2-2½ måned siden målte jeg Victor til 150+, Så det bliver spændene at se hvor stor han bliver :-)
Temperament
Lidt Tilbageholden, men nysgerrig og kommer selv hen til en.
Gangarter
Gangarter over middel, har kun set dem lidt men er godt tilfreds med det jeg har set
Stævner
Nej, og har heller ikke planer om dette
Stamtavle
Far har fuld stamtavle, men har mor desværre ikke, men hun er født på et hollandsk frieser stutteri og er et ubs føl, men har set moren og er slet ikke i tvivl om at hun er ren, og bestemt heller ikke i tvivl om at Victor er ren.
Har grønt hestepas :-)
Køn
Vallak
Bemærkninger
Victor er født d. 17/05-2010

Jeg fik ham hjem igår d 8/7, indtil videre har jeg kun positivt at sige, han er en flink vallak på 14 måneder, sød at trække med og tager alt i stiv arm, dog lidt usikker men følger stadig med og er stadig meget nysgerrig. Havde ham også med ind på stald idag og stå bundet dog ikke i mere end 5 min som han tog pænt selvom han var alene, så indtil nu er jeg meget tilfreds med mit køb :-)

idag d. 10/7 Gik vi en tur ned af markvejen forbi alle hestene på stedet og det tog han rigtig pænt, fulgte bare med, og havde ham også inde på staldgangen igen idag og stå bundet og idag stod han rigtig pænt, helt stille meget bedre taget i betragtning at det kun er 2 dag jeg har ham og det er anden gang han kommer ind i stalden, begge gange alene, men han tog det helt cool idag og fik også lov til at røre meget mere ved ham ude på folden idag, så synes der er store fremskridt og er meget positivt overrasket med ham, synes bare han tager alt i stiv arm og er rigtig sød :-)
Er glad for min nye hest Victor :-)

d. 10/8-11
Var ude hos victor i formiddag og han kom da jeg havde kaldt og fløjtet, så det var rigtig dejlig og igen her til aften var jeg ude hos ham og det kom han mig i møde da jeg kaldte første gang og stadig kørte på min cykel :-) så det er bare rigtig dejligt at se han allerede er sådan når man tænker på hvor usikker han var da jeg var ude og se ham :-)
havde også en sjov oplevelse med ham idag, efter han havde fået lidt foder på folden og ikke længere synes jeg var spændene vendte jeg spanden om og satte mig på den og med det samme kiggede han på mig og kom hen igen og synes pludselig det var meget interessant :P
synes han blev lidt voldsomt nærgående og pludselig havde jeg en forhov i skødet smiler, sagde selvfølgelig nej og svingede armen ud efter ham i ren refleks, selvom han ikke gjorde noget for at sparke mig, tror bare det var et forsøg på at vende spanden om for at se om der alligevel var mere mad og måske et spørgsmål om kontakt for det var lige i det split sekund jeg kiggede væk smiler, er bare glad for han ikke ramte mig i ansigtet først selvom der intet ondt var i det, så er det stadig nogle store klodsede hove allerede nu smiler. Men han er stadig super dejlig

d. 12/8-11 kom jeg kørende på min cykel og da jeg kørte rundt i hjørnet ned til folden fløjtede jeg, og med det samme kiggede victor op på mig, rettede ørene frem af og kom i fuld galop op til hegnet og fulgte med hele vejen ind til jeg stod af min cykel, dejlig følelse har jeg ikke prøvet før med nogle af de heste jeg har ejet, en utrolig forandring der har været hos victor siden jeg fik ham, hvor han var lidt sky og var ikke super tryg ved berøring men nu er der ingenting :-D
Så dejjligt <3

d. 12/10-11
Har igennem de sidste 14 dages tid trænet meget med at løfte alle 4 ben, hele sommeren har vi kun taget forbenene, men han er simpelthen ved at være så sød også med bagbenene laver næsten ingen ballade og den ballade han laver er fordi han vil følge mig i håb om at jeg har godbider og han kan jo ikke gå på 3 ben ;-)
Så jeg er nået frem til at Victor KUN må få godbider i boksen og på folden, ikke på staldgangen eller ridebanen :-)
Da han ellers ikke kan koncentrere sig ;-)

d. 17/10-11
Idag blev Victor flyttet ud til brendstrup, hvor jeg kan have ham gående gratis mod jeg muger 3 bokse og lukker ind 3 dage om ugen, og det er jo bare hygge opgaverne smiler.
Så nu er Victor blevet flyttet, men hold op han var dygtig til at gå i trailer tror det tog 1½ minut at få ham op havde et par gullerøder også var det mere end rigeligt. Han virkede ikke spor stresset over køretur eller ny stald. Han stod bare og spiste og hyggede sig.
Dejligt nemt med en hest der er ligeså glad for mad som en rigtig labrador er, det kan gøre nogle ting meget lettere :-)
Så super oplevelse med ham idag. Han er simpelthen bare skøn Victor. Håber aldrig jeg bliver tvunget til at sælge for frivilligt bliver det ikke :-)

Idag d. 12/11-11.
Da hestene var kommet ind og victor stod og spiste, ville jeg lige gå ind og tjekke ham, lyttede blandt andet til hans mave, men det var herren ikke helt tilfreds med at jeg satte mit hoved mod hans mave så han begynde at flytte på sig og forsøgte at slå forbenene let mod min ben for at få mig til at flytte mig, skøre hest, sagde selvfølgelig fra overfor ham og fik lyttet det jeg ville. Men han virkelig bare helt sin egen og laver mange skøre ting, men han er så dejlig og nem Victor :-)

Fortryder bestemt ikke mit køb, Victor er helt sikkert min drømme hest :-)

Idag d. 10 Dec 2011. Har jeg desværre måtte gå af med min helt igennem fantastiske guldklump, puha hvor er det hårdt. Men har desværre ikke haft andet valg, og det er virkelig gået stærkt han er solgt på 8 dage og jeg har fået prisen for ham jeg gerne ville have så det er jo postivt. Og jeg er sikker på han får det godt i hans nye hjem i vest jylland, på et stort heste sted med masser af andre heste, og håber han får lov at blive der til han ikke kan mere. Ønsker alt det bedste for min guldklump, og er så ked af jeg har måtte sælge ham :-(


D. 14/6-12
Nu er det efterhånden et halvt år siden victor blev solgt og jeg savner ham forfærdeligt meget tænker på ham hverdag og det gør stadig afsindig ondt at tænke på ham ville ønske det aldrig havde været aktuelt at sælge ham. Victor var min drømme hest. Men selvom det gør ondt og jeg er ked af det stadig og savner ham og sikkert altid vil gøre det, så ved jeg at victor har det super godt hvor han er. Han er kommet i virkelig gode hænder og jeg skal besøge ham til sommer men det gør ikke mit savn mindre
Men jeg ved victor har fået et hjem for livet og det var præcis det jeg søgte til ham :-)
Kommentér på:
Frieser Victor
Annonce