Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Madir har et utroligt godt temperament når man tænker på at han er araber..
Gangarter
Madir har nogle rigtig fine gangarter (skriver dommeren altid).. :)
Stævner
Madir og jeg har startet mange stævner. vi var til araber chaponaterne hvor vi vandt LC2 med 67,5 % og fik en 7 plads i LA1 med 63,7 % det var vi rigtig glade for.. Inden for spring har Madir også gjort store fremskridt og lige nu springer vi LB, vi har dog sprunget en enkelt SB til træning men så gik det ned af bakke så vi startede forfra..

LA1B 56,?? (han kiggede vildt meget)
LB2B 62,?? (han var okay men var glad for det var vores første c-stævne)
LB 4 fejl (det var mig)
LB 8.plads (en rigtig god rúnde.. var glad da vi kørte hjem :))

Balsæev dyreskue:
mønstring 1.plads
for flotteste hest 2.plads
kostumespring 2.plad med nul i begge runter
ringridning 3.plads
var rigtig glad for ham den week for det var første gang han var med.. :)

Madir går nu LA4 på c-plan, startede sin første LA4 og gik til 66%.. Madir har kapacitet til ALT!!!

2009:

Et fantastisk år for Madir og jeg, endelig har træningen givet resultater!!

januar, første år som heste ekvipage:

Anderup Rideklub

LC: 0 fejl og vinder
LA1A: et okay program, men for kedeligt til Madir og jeg, det blev til 64,25 og vinder

februar:

marts:

april:

maj:

juni:

Middelfart ridecenter (DM for arabere)

LA3A: 66,21 og vinder Madir var super fin!!!
LA3A: 1. afd. af DM, 66,21 og en 2. plads
LA4A: 64,77 og vinder
LA4A: finale af DM 66,80 og vinder
Samlet nr. 2 med 0,2% til vinderen.. :) Et super godt stævne!!

juli:

Internationalt stævne for arbere
LA4A: 60, 29, 3. plads Madir var ellers rigtig fin og fik ros af dommeren, men ja man bestemmer jo ikke altid selv-
LA4A: 65,?? og vinder, en bedre Madir, dog med et uheld og i stytende regn.. :)
LA4A: 60,56, 3. plads han var bedre end i går, men ja.!!
LA4A: 64,?? og vinder. :D
Et super godt stævne

DM (forbundsmesterskab for handicappede) på Brohlm

Opvarmningsklasse: En super fin Madir, men jeg var meget nervøs!! Det blev til 63,33 og en 2.plads
1.afd. af DM: Jeg har aldrig redet så dårligt før, men der må have været noget godt, for fik 62, 50 og en 3.plads
finale af DM: første gang vi skulle ride kür, og musikken var ikke på plads, men vi red ind og var begge klar til at give den gas!! Det var et rigtig godt ridt, og det blev til 66,?? og en 3.plads, så vi fik en fin bronze medalje med hejm.. :D
Bemærkninger
Madir er min pony som jeg har redet i de fleste af min ponyår! Han er uddannet under mig, hvilket har gjort vi kender hinanden ud og ind! Vi har haft vores bedste år, da jeg blev for gammel til pony og red hest! Vi havde flere sejre og placeringer, og kom aldrig hjem uden en sløje, t.o.m. LA6A. Han vandt i 2009 en bronze medalje til DM for handicappede på Broholm, og i 2010 vandt vi DM for arabere. Vi har været med til at ride sølv i All Nation Cup i Aachen! Ja, alt i alt har vi mange fede oplevelser sammen, og Madir skal blive ved mig til den dag han falder om! <3 :)