{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Anne Manon R.I.P 2000

1.758 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jette Rahbek
Kvinde | 33 år | Oprettet: 25. jun 2009


Frieser Anne Manon R.I.P

Fødselsår:
2000
Højde:
Hun er 164 i stang :)
Temperament
Hun er så venlig som dagen er lang, fra jorden er hun en drøm at arbejde med. Står stille på staldgangen, gå lige ved din side når du trækker hende, og står bum stille når du stiger op på hende og har aldrig lavet ballade. Anne er en rigtig rar og godmodig hest som alle kan omgåes med.
Gangarter
Skridt: Over Middel
Trav: Middel
Galop: Middel
Stævner
Jeg har lige startet mit første stævne på hende. Jeg startede LC1 og LC2, dog uden placering. Men jeg var tilfreds med vores præstation!

Vi red i weekenden en LD2 og en LC1 til Sdr. Omme stævne. Vi vandt LD2 og blev ikke placeret i LC1. Vi havde en kanon god weekend!

2015
LD2 2. Plads
LC 1 1. Plads
Stamtavle
Mor: TAAPKE

Far: ILDER
Mere ved jeg desværre ikke :/
Køn
Hun er en super smuk hoppe!
Bemærkninger
Anne Manon elsker at blive nusset, striglet og redet. Hun nyder at lave noget. Er ikke bange for noget, og er derfor super let at have med ude. Anne Manon er i det hele taget bare en drøm at have med at gøre :)

20/9-13
Jeg måtte desværre sige farvel til Anne Manon for et års tid siden, da tiden og pengene ikke var der til at have hest mere. Jeg gik et år uden at se hende, men jeg snakkede dog en del med hendes ejer. Nu ser tingene heldigvis lyse ud igen, og jeg har fået Anne Manon hjem i stalden igen! Jeg glæder mig til at komme igang med hende igen. Hun har stået stille det sidste år. Så vi begynder stille og roligt med genoptræning :)
Kommentér på:
Frieser Anne Manon R.I.P
Annonce