{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Amani. [Tidl. hest] 1999

2.333 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Magic Bird & Anna.
Kvinde | 24 år | Oprettet: 24. apr 2009


Arabisk fuldblod (OX) Amani.

Fødselsår:
1999
Højde:
Ikke færdig målt, men omkring 149,4 cm. Med sko.. ?
Temperament
Amani er en fantastisk pony, både under ridning, på fold, i stald og i boksen. Han har ingen unoder overhovedet, og opfører sig altid rigtig pænt.


Gangarter
Hans skridt er rigtig go'. Den er meget blød og behagelig og sidde i.
Hans trav er også rigtig god! Han løfter benene rigtig godt, og er meget selv - og fremadgående. Han søger selv ned til biddet, med meget lidt støtte fra biddet. Han suger godt på tøjlen, og ligger korrekt i halsen.
I galop er han ikke så fremadgående, så man skal drive godt med sædet og have benene ved. Jeg arbejder meget med at få ham til at galoppere mere op ad bakke, og så arbejder jeg også meget med at hans anspring, gerne skal blive stærkere , så han kan holde hovedet nede og på plads, i anspringet. Men det går fremad, og det er det vigtigste! :-)
Stævner
Billundsportsrideklub d. 11 november 2011:

LD2 = Disket. Han ville ikke noget som helst.
LC1 = Disket. Han ville ikke noget som helst.

Grindstedrideklub d. 26 - 27. marts 2013:

LØRDAG:
LC1 = 64,583% og resulterede i en flot 3. plads.
LC3 = og resulterede også i en flot 3 plads.

SØNDAG:
LB1 = og det resulterede i en 4plads. Første uplaceret.

Billundsportsrideklub d. 6 - 7. April 2013:

LØRDAG:
LC1 = og det resulterede i en 2 plads, dog uden placering, da der var to første pladser.

SØNDAG:
Babyjump = 0 fejl og en anden plads.
Ld** = 0 fejl og endnu en anden plads.

Vi skal til stævne igen her d. 15 - 16. Juni, både i spring og dressur! ?
Stamtavle
OX nr: 3117.
Her kan i se hele hans stambog:
Http://ox-stambog.dyndns.dk/stambog/studbook.php?id=6859 ?
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Amani er en 14 års Arabisk fuldblods vallak, som jeg har fået æren af at låne. Jeg lånte ham efter en ridelejr, sommeren 2012, men jeg havde redet ham on and off i ca. 1 år før det. Amani er en fantastisk pony, som jeg vil kunne komme rigtig langt med. Lige for tiden starter jeg LC, LB i både spring og dressur til klubstævner, men jeg håber meget på at kunne få ham målt ned til en pony, engang efter sommerferien, så jeg kan komme ud og starte nogle distriktstævner på ham. Han har vist og have stort potentiale i både dressur, såvel som springning. Han springer med stor forsigtighed, præcision og kapacitet, og springer gerne 20 - 30 cm. over springet, for ikke at rive ned. Han har selvfølgelig stadig mere at lære, men det kommer stille og roligt med tiden. Da jeg startede med at springe på ham, travede han over alt han kunne komme til, og kunne ikke springe højere en maks 60 cm., hvor han nu med stor lyst springer 115 cm., uden problemer. I dressuren kan han det grundlæggende, og en masse øvelser. Lige for tiden arbejder vi meget på schenkel vigning i skridt, tilbagetrædning og bag - og forparts vendinger. Han reagerer godt for schenklerne og suger rigtig godt på biddet. Mine fremtids ambitioner og drømme, er at komme til at ride LB og LA i både spring og dressur, inden min konfirmation om et år. Han bliver redet seks gang i ugen, og har altid mindst en ugentligt fridag/ skridtdag. Han elsker at komme ud og give den gas på markerne, men en lang skridttur synes han heller ikke er værst. ?

Han er avlet af Lisbeth Jensen, og ejet af Henning Jensen.

Tak, fordi at i kiggede med på Amani's profil. ?

NYT! - Skrevet lørdag d. 8 december.
Amani og jeg er bare kommet så langt! Han har fået nyt foder, er blevet klippet og lige idag har han fået en super flot nyt dækken, med hals på.
I næste weekend skal vi ride julekvadrille, hvilket jeg er meget spændt på hvordan han tager. Vi krydser fingre og håber på det bedste. :-)

NYT! - Skrevet onsdag d. 16 januar.
Amani er virkelig begyndt at gøre fremskridt i springningen! Han er jo nærmest flyvende. Vores rekord er oppe på 110 cm. i okser, så jeg må sige at han klarer det brænd godt! Det er virkelig utroligt hvad den pony har præsteret at forbedre, på ikke engang 6 måneder. :-)

NYT! - Skrevet lørdag d. 8 juni.
Så hedder det stævne i Sdr. Omme næste weekend i både spring og dressur. Skal starte Lc1 og Lb1 i dressur, om lørdagen. Og så skal jeg starte LD og LC i springning om søndagen, hvilket jeg er meget spændt på, da det kun er Amani's 2. springstævne og både mig og hans første udendørs stævne. :-)
Amani er virkelig god for tiden, så håber at han opfører sig pænt, og tager det hele lige så cool som han plejer. :-)
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Amani.
Annonce