{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Cronos Regius [Tidl. hest] 2007

3.963 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Louise Knudsen
Kvinde | 27 år | Oprettet: 15. sep 2008


Irish Cob Cronos Regius

Fødselsår:
2007
Højde:
1,45 cirka, men vokser endnu.
Temperament
Cronos er ufattelig rolig, og nem at håndtere. Han elsker at blive nusset om. Man kan bestemt ikke mærke han er hingst.
Gangarter
Over middel.
Stævner
Sdr. Hygum den 5. november 2011
- LD2 hvor vi blev placeret som nummer 2, og red til 68,33%.
- LC1 hvor vi blev placeret som nummer 4, og red til 55,83%.
Stamtavle
Far - Holm's Picasso.
Farfar - Bob The Blagdon Horse.
Mor - Emma Van Hippolacta.
Køn
Hingst.
Bemærkninger
Cronos tilred jeg i sommerferien 2010, og det var en kæmpe fornøjelse. På kort tid blev han rigtig dygtig, og jeg blev meget glad for ham. Da han kom hjem til hans ejer igen, så jeg ham ikke i et år, men den 3. oktober 2011 så jeg ham igen. Jeg har redet et enkelt stævne på ham, men da han desværre blev skadet, pga. styrt på fold, så stod han stille længe, med en masse behandlinger. Han ejes af Malene Lautrup.

Opdatering den 9. november 2011
Cronos og jeg har nu været til vores aller første stævne sammen, hvor vi startede i Sdr. Hygum. Vi startede LD2, og vi satsede rigtig meget på LC1'en, men forventede overhovedet intet af ham i galoppen. Efter at Cronos havde et styrt på folden, har han haft rigtig mange problemer med galoppen, så vi kæmper ufattelig meget med anspring, og rigtig galop, og med at han skal slappe af når vi sætter an i trav igen, og i LC1'en imponerede han mig helt enormt. Dagen inden stævnet øvede jeg meget galop på ham, og han var så svær og bøvlet, så havde bestemt ikke forventet noget, men han gjorde mig simpelthen bare så glad, fordi at han bare hørte efter hele dagen igennem.

Opdatering den 21. februar 2013.
Jeg skal have Cronos ind her om ikke så længe, og så skal jeg muligvis have ham med på efterskole, hvis han kan holde til det. Jeg glæder mig så meget til og hygge med ham. Han skal forkæles så meget. Den dejlige dreng. Har simpelthen altid haft et godt øje til den hest. Han har vidst stjålet mit hjerte.
Kommentér på:
Irish Cob Cronos Regius
Annonce