{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Drisdals Golden Eye RDH [Tidl. hest] 2007

2.448 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sandra K
Kvinde | 34 år | Oprettet: 1. jun 2009


Dansk Varmblod Drisdals Golden Eye RDH

Fødselsår:
2007
Højde:
168 cm.
Temperament
En vågen dame med sine egne meninger om tingene. Utrolig intelligent og lærenem!
Gangarter
alle 3 gangarter over middel og med enorm indundergriben og op-ad-bakke tildens.
Stævner
D. 5/11-2011
Udv. D-stævne Midstsjællands rideklub
LD1: 72,67% 1. plads
LD2: 69,44% 1. plads

Kommentar: Golden var tilmeldt for at hun kunne komme ud og se lidt på verden og få en god oplevelse på udebane. Da vi kørte hjemmefra var planen at overleve første klasse og så evt. få lov at ride lidt i anden klasse. -en plan Golden ikke var enig med os i. Hun viste sig at være en rigtig show hest der trods de nye omgivelser og mange nye indtryk var i sit rette element og tog røven på os alle ved at vinde begge sine starter.


26/11-2011
D-stævne Hedehusgårdens rideklub
LD2: 77,8% 1. plads
LC1: 72,9% 1. plads

Kommentar: Så fede ture. Golden var total tilpas på banen og gik roligt og afslappet i begge klasser. Dommeren Britha Skov Jensen skrev fantastiske kommentare til Golden og havde, efter præmie overrækkelsen i sidste klasse, fat i mig og sagde bland andet at det var en hest der skulle passes på for den ville bliver rigtig god. :) Så endnu engang tog jeg hjem fra stævne og var en super stolt rytter :D

21/4-2012
D-stævne Ringsted Rideklub
LB3-B 63,2
LA1-B 67,24% 1 plads

kommentar:
Golden opførste sig meget eksemplarisk på opvarmningen til trods for tumult omkring banerne.
Men da opvarmningen var udendørs og stævnebanen indendørs (ret mørkt ridehus) hande hun lidt svært ved at omstille sig og første program blev meget spændt. andet program var lidt bedre, stadig ikke rigtig godt, men hun var mere på plads under hjælpen og kom bedre rundt på banen.

d. 5/5 - 6/5 - 2012
C-stævne MSR
LA1 61,9 %
DSA LA1 74,6%

kommentar:
Lørdagens LA1 gik rigtig fint. Golden kom flot rundt på banen og lavede egentlig ikke nogen fejl. var en anelse spændt i straten.
Søndagens championat gik hun meget spændt og låste i overlinien så hun fik slet slet ikke vist sin gangformåen og resultatet blev lidt lunkent; skridt: 7,0 Trav: 7,5 Galop: 7,8 Kapacitet: 7,8 Ridelighed: 7,4 Samlet: 7,46

19/7-2012
C-aftenstævne Vindinge rideklub
LA2 68,97% nr 2 ud af 25

kommentar:
Golden har ikke været ude siden først i maj da hun først fik ferie og efterfølgende blev syg. Hun var egentlig ikke klar til at komme ud da hun har været lidt af en opgave hjemme. Men jeg meldte hende til start da hun gav udtryk for at hun gerne snart ville ud igen ved at stå i boksen og se sur ud på Jonaki i alle de timer det tager at gøre ham klar. Så ud kom hun, og hun NØD det.
Opvarmningen var udendørs på springbane og stævne banen var rykket indendørs. Det der med at skifte miljø fra opvarmning til stævnebane er ikke Goldens stærke side endnu, så hun kiggede noget på banen og kiksede flere øvelser i programmet men ellers en fin tur hvor hesten var stolt af at være ude og sparke røv igen :)
Stamtavle
M: Drisdals Cici, kåret med 9 i helhed og sølvmedalje (OLH)
MF: Urprinz
MM: Filippa

F: Blue Horse Don Romantic
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Drisdals Golden Eye er avlet og ejet af Gert og Yvonne Bülow, Drisdalgård.

Jeg er så heldig at være blevet tilknyttet Drisdal da min egen hest er sat ud af sporten pga. en skade. En helt unik mulighed der giver mig alle muligheder for at udvikle min ridning og samtidig få lov at ride en masse spændene heste.

Golden Eye er Drisdals fremtidige avlshoppe, som jeg har fået den ære at ride til championater og videre uddanne for at se hvor langt hun kan komme, da hun har masser af potentiale.

Golden gik DV's sadelkåring i august 2011 ved ringsted sportsrideklub og gik 2'er på holdet og blev kåret i RDH. Trods en ikke særlig god rideprøve!

Golden er en helt speciel dame jeg glæder mig til at arbejde meget mere med.

Opdateringer:
Januar 2012: Golden udvikler sig enormt dag for dag. Hun er nu uddannet til de lette LA-klasser og vi forventer start i LA1 i løbet af februar/marts måned.
Vi starter også undervisning i februar.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Drisdals Golden Eye RDH
Annonce