{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Otho 2003

5.449 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Michaela Hasseriis P
Kvinde | 38 år | Oprettet: 8. mar 2011


Anden særlig race Otho

Fødselsår:
2003
Højde:
Otho er færdigmålt til 183 cm.
Passer perfekt til mig, da jeg selv er temmelig høj og udstyret med et par lange stænger.
Temperament
Fantastisk dejlig og stabil dreng, med et super godt hoved.
Samtidig kan han tændes ret meget, hvis det er det man skal bruge.
Alt i alt er han dog yderst nem og sød og altid dejlig positiv.
Gangarter
3 midle og taktfaste gangarter.
Træder godt over eget spor i dem alle.
Selvom han er 7, så udvikles hans trav fortsat meget under ridning.
Stævner
Er startet tilmed MB i dressur.
Altid placeringer, bl.a. vundet sine LA6'er.
Stamtavle
Ukendt.
Bliver ofte spurgt om han er efter Blue Hors Romanov ;)
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Otho købte jeg som 4 års helt rå. Jeg var egentlig ude og se på en anden hest de havde til salg, men da jeg så Otho i stalden MÅTTE jeg bare se nærmere på ham. Han var ikke til salg, da de ville ride ham op inden, men ikke havde nået det pga. tidsmangel. Dels faldt jeg for hans blik, men også hans størrelse, da jeg har svært ved at finde heste jeg ikke ser for stor ud på. Otho var som sagt helt rå, så jeg fik kun set ham løs i hallen og på stald. Jeg blev ikke blæst bagover af gangarterne, men der var dog momenter ind imellem, som jeg valgte at satse på kunne udvikles, når han kom i træning og ridning. Han blev handelsundersøgt 3 dage efter, og en uge efter ankom han hos mig.

Træningen startede stille op, og Otho udstålede stor glæde ved at blive brugt. Trods han intet havde lavet, havde han super god kondi, men han har også en god tænding. Efter kort tid kom jeg på ryggen af ham, og efter igen meget kort tid, var han tidredet. Han blev hurtig meget øvelsesstærk og udviste også her et kæmpe overskud. Otho ELSKER at arbejde!

Jeg har nu startet en del stævner på ham, og han er den skønneste hest at have med i byen. Han bliver noget tændt, men kun til den positive side - der kommer lige lidt ekstra gang i stængerne på ham. Til hverdag er han nem og sød, en rigtig dejlig dreng at være i nærheden af. Han giver altid en god oplevelse, om det er i dressuren, i terrænet eller bare i stalden. Selvom jeg, dengang jeg købte ham, egentlig ville have en højt uddannet hest, så er jeg lykkelig over jeg tog chancen og selv har uddannet ham hele vejen. Han går øvelser til MB og er påbegyndt piaff og passage med stor succes!

Se evt. mine videoer af os.
Kommentér på:
Anden særlig race Otho
Annonce