{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Sportspony Kylah W [Tidl. hest] 2006

4.679 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

"Louise Andersen "
Kvinde | 26 år | Oprettet: 28. nov 2008


Hollandsk Sportspony Kylah W

Fødselsår:
2006
Højde:
Ca 147
Temperament
Opmærksom, ikke sådan en der springer til side. Meget frisk. Hun reagerer godt på at man bruger stemmen under ridning, det virker udtolig godt, og jeg synes det er godt at prøve at få hende ned i tempo i stedet for at tage i tøjlerne med det sammme.
Gangarter
Rigtig gode, alle over middel. især trav og fri trav er god! hendes galop er også super. Hun har en god skridt når hun gider skridte, hun sætter altid lidt i trav når man bare vil have hende til at skridte. Man skal virkelig sidde tungt i sadlen for at hun ikke tripper afsed hele tiden.
Det er rigtig naturligt for hende at gå ned med hovedet og sætte fusserne virkelig fint for hver enkelt skridt.
Stævner
Ikke endnu.
Stamtavle
Ja, og meget fine papirer :)) gider ikke lige skrive alle ind, men hendes far hedder Sir Troy W og kan findes på youtube (han ligner rigtig godt) og hendes mor hedder Sarah. Hendes mormor er vidst halv araber, det kan man også se lidt på hendes hoved :)
Køn
(s)køn hoppe (hun er slet ikke hoppet!)
Bemærkninger
Jeg kender hende ikke så godt endnu, så det kommer meget mere tekst senere. Hun kom d. 7/1.2012 :)
hun er meget frisk når man rider. Hendes gallop mangler lidt mere kontrol, men det kommer hurtigt.
hun har rigtig god spring teknik, og lukker godt op i bagbenene (kan også ses på billederne)
jeg får springundervisning af en meget dygtig berider der hedder Peter. Han siger at det bliver en rigtig god pony, da hun har så meget springtalent, og den helt rigtige teknik, og passer på sig selv :))
Hun har virkelig et godt hoved og er en god hest.
Hun har opført sig meget bedre end de fleste på knap 6 år. Den skal have lov til at være hest en gang imellem.
Hun laver ikke rigtig ballade under rytter, og er generelt meget velopdragen på trods af hendes alder :) Hun er absolut ikke typen der laver bukkespring og stejler osv under rytter! Jeg elsker den pony!
Hun er efter min mening en hver piges drøm, både for dressurrytteren og springrytteren og skovtursrytteren. Hun er så skøn at ride i skoven - hun kunne aldrig finde på at stikke af, eller lave det mindste bukkesping. Hun er ikke rigtig bange for noget derude og man kan stoppe og ride hende frem som man vil, både alene og med andre heste :D

12.02.13: Kylle er kommet på noget anden foder (icelandic power), hvilket virker rigtig godt for hende. Hun slapper meget mere af, en helt anden hest jeg har fået må man sige!
Hun er virkelig begyndt at vise sin indre dressurpony :p Hun har lært at lave helt perfekte schenkelvigninger på blot 14 dage. Og så har Lærke lært hende at lave tilbagetrædning som så er blevet finpudset lidt :)

Jeg savner Kylle rigtig meget nu.. jeg håber virkelig på at kunne besøge hende en dag:)
Den pige eller dreng der får glæde at at ride og være sammen med hende, er heldige, hun er en fantastisk pony. Og jeg indser først nu, efter at have prøvet meget andet, hvor dejlig hun var.
Jeg elsker virkelig den pony.

hæhæ hun har fødselsdag d. 15 juli, og jeg har d. 9 :D <3 hæhæhæ
Kommentér på:
Hollandsk Sportspony Kylah W
Annonce