{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Abdallah *STJERNEN* 1999

6.650 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Abdallah *STJERNEN*

Fødselsår:
1999
Højde:
164 cm
Temperament
Han er noget af den roligeste hest, jeg nogensinde har været i nærheden. Han er en hest der har hovedet på det rigtige sted! Han vrinsker når jeg kommer ud til hans boks og galoppere ned til mig når jeg skal hente ham fra fold!
Gangarter
Skridt: Meget frisk

Trav:

Galop:

2003 blev han kåret med disse resultater:
Skridt - m.rytter 8
Trav m.rytter 7.5
Galop m.rytter 5.5
Kapacitet m.rytter 6.5
Ridelighed m.rytter 7

Og i springning i 2003:
Teknik m.rytter 7.5
Kapacitet m.rytter 8
Galop m.rytter 8
Ridelighed m.rytter 7
Stævner
Han er gået noget LA på C-plan med gammel ejer(-:

Første stævne var i HARK til kvalifikations stævne til DM i team cup. Vi red rigtig højt i forhold til hvor længe jeg har haft ham(1 uge) Han har ikke rigtig redet dressur før så jeg synes vi klarede os rigtig godt i LB1 ved en hård dommer med 47 % (-:
Stamtavle
F: ABDULLAH
FF: DONAUWIND
FFF: PREGEL
FFFF: TROPENWALD
FFFFF: TERMIT

FFFM: PERAEA
FFFMF: HIRTENSANG

FFM: DONAULIED VOM SCHIMMELHOF
FFMF: BORIS
FFMFF: GABRIEL
FFMFM: BEA
FFMM: DONAU VOM SCHIMMELHOF
FFMMF: HANSAKAPITÄN
FFMMM: DONNA
FM: ABIZA
FMF: MAHARADSCHA
FMFF: FAMULUS
FMFFF: FETYSZ OX
FMFFM: FASCHINGSNACHT
FMFM: MARKE

FMM: ABENDROT
FMMF: ABSALON
FMMFF: POSEIDON
FMMFM: ABFAHRT
FMMM: ARBEITGEBERIN
FMMMF: ALASKAFUCHS

M: ZARETA
MFF: FURIOSO II
MFFF: FURIOSO XX
MFFFF: PRECIPITATION XX
MFFFM: MAUREEN XX
MFFM: DAME DE RANVILLE
MFFMF: TALISMAN
MFFMM: QUE JE SUIS BELLE
MFM: GOTIK
MFMF: GOTTHARD
MFMFF: GOLDFISCH II
MFMFM: AMPA
MFMM: FELDBLUEMCHEN

MM: SOLEIKA
MMF: SALONIKI
MMFF: SENDER
MMFFF: SENATOR
MFFM: ABENDKLEID
MMFM: WINZERPRINZESS
MMFMF: WOHLAUF
MMFMM: ALPENA
MMM: CAROLA
MMMF: CEYLON
MMMFF: CYKLON
MMMFM: ASTWUERDE
MMMM: OKULAR
Køn
Han blev kasteret for 4 måneder siden
Han er ganske rolig af en vallak selvom han er blevet det for nylig(-:

Han har lavet fine føl!
Bemærkninger

Abdallah er en dansk varmblods vallak. Han er født i 1999. Han er opdrættet af Hanne Bløndal Bengtsson. . Han har været hingst, der fra og til han var 13 år. Han blev kastreret i oktober 2011 og så købte jeg ham d. 29 febuar i 2012. Han er 164 cm høj. Abdallahs tidligere ejer er Raypawers brøderne Jack og Jeff. De har haft ham siden han var få måneder, derefter har han været deres hjerte børn. Raypawers er der udover min smed i forvejen så jeg kendte bræderne inden. De har startet flere distriktsstævner med ham. Der vil i kunne finde deres resultater: https://hestedata.vfl.dk/pls/apex/fp=1000:18:137163166463209::NO:RP:P3_DETALJER,P18_HEST_ID:1%2C212528. Da jeg fik ham i febuar havde jeg holdt pause med ridning i 2 måneder. Ponyalderen havde standset mig for at ride på min dejlige pony, Rapollo. Derfor skulle jeg nu have en hest. Jeg var ude og prøve 17 heste. Der var bare ingen der var det jeg ville have. Jeg tog ud og prøvede Abdallah og han var speciel, der var en personlighed som bare skulle udforskes. Jeg tog senere ud og prøvede ham igen. Vi valgte at få ham på prøve i en uge. Det gik kanon og det blev ham.

Men pludselig begyndte han at blive en stor mundfuld, jeg som springrytter, turde pludselig ikke springe på ham. Jeg fik derfor min søde veninde Julie til at hjælpe mig med at ride ham. Det gik rigtig godt. Men som Julie og jeg er så, finder vi på mange idé dvs. Julie & Abdallah skulle til stævne. Resultaterne kan i se her. Det gik super og de skulle self. med i farmland cuppen og self. vinder de. Derefter holdte Julie op med at ride ham sådan fast.

Det betød vi selv skulle igang. Jeg var blevet tryg ved ham og vi havde fået det stærkeste samarbejde og sammenhold. Derfor lige pludselig begyndte vi at springe. Vi elskede at komme igang igen og vi sprang 1 meter osv.

Jeg startede så på HF i Randers, det var super. Men så kom afleveringerne. Pludselig har jeg ikke ret meget tid mere. I November 2012 valgte jeg at søge part til ham og jeg fik 5-6 hendvendelser. Jeg har pt kun tid til et par gange om ugen. To af dem der havde henvendt sig, var Julie(der havde redet ham før) og Ditte (min ridelærer). De har begge fået lov at hjælpe mig her i December. Jeg lader ikke hvem som helst ride ham. Da han er meget speciel og kræver vilje osv.

Abdallah er en særlig hest, med utrolig meget personlighed. Han har sin egen mening - grundet at han har været hingst så længe. Derfor skal du betragte en selv som højere. Han er sin egen på folden, og det er hans fold og hans hopper og derfor kan han ikke gå med vallakker. Alle andre steder end på fold er han kanon sød. Ingen problemmer, andet end hvis det er en for lille rytter. så vil han passe på dem og derfor går han ikke.



Abdallah har avlet flere gode heste fx http://www.hestegalleri.dk/galleri/196048-anden_saerlig_race_raypawers_a_speranza
Kommentér på:
Dansk Varmblod Abdallah *STJERNEN*
Annonce