{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Bellinda Skovlyst 2008

1.403 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pia G
Kvinde | 55 år | Oprettet: 18. feb 2011


Oldenborg Bellinda Skovlyst

Fødselsår:
2008
Højde:
165
Temperament
Pragtfuld og dejlig rolig utrolig lære nem og vil virkelig gerne gøre hendes bedste , en rigtig nusse hest elsker opmærksomhed.
Gangarter
Sindsyg god trav,med god bæring og løft ,galop under udvikling bliver bedre for hvergang skridten er god og taktfast men god overtrædning.
Stævner
Ingen endnu men til august så skal der høstes blomster.torsdag den 28 juni var vi til en trænings aften i terrænspring på boller ridecenter super godt og det gik ok efter at det første gang hjemme fra stutteriet som voksen alså,hun tog det bare så godt min lille pus.bellinda har været til kåring d. 28/7 gik fløj æresmedajle og 9 point vidre til eliteskue dagen efter vandt bedste renstammet 4 års igen æresmedajle , bronze og igen 9 point i helhel min smukke guld pige er så stolt af hende
Stamtavle
Far:Unions big ben f.f Unions Jack f.m Quick Spudalshøj
Mor:Bell Kærgård M.f pele`lille Evagård M.m Beauty Smedstrup
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Hvor har min dejlige Bell glordt det godt Bellinda gik fløj til føl skue fik bronze, ærepræmie og 9 point i helhed samt invition til eliteskue hvor hun blev nr to .
Bellinda var super nem at tiride min mand gik et par runder med hende og så kunne han ret hurtig slippe og jeg red hende selv resten af tiden.træner hende nu to gange i ugen plus en gang løs spring og skal igang med kårings forberedelse da hun skal til kåring her til sommer den 28/7.
Elsker min hest / heste hun deler stald med 7 andre på vores lille stutteri.
Kommentér på:
Oldenborg Bellinda Skovlyst
Annonce