{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Shaman OX [Himmelhest] 1992

11.557 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Arabisk fuldblod (OX) Shaman OX

Fødselsår:
1992
Højde:
150-160 gætter jeg og tidligere part på :D
Temperament
Man har jo både gode og dårlige dage. Til tider er han sød og rar, til andre tider er han virkelig en strid bandit, som der gerne selv vil styre alt ting selv.
Gangarter
Alle under middel... desværre, men vi over lever.
Stævner
Ikke med mig og det kommer der nok heller ikke til.
Men med ejeren, har han redet distance på 40, 60 og 80 km, sammen med Golden Gucci og Kiaya ;)
Stamtavle
Far:
GRIMALDI OX
Farfar:
Darfas ox
Farfars far:
Dardir ox
Farfars mor:
Fuksja ox (pasb)
Farmor:
Amurath ghazia ox
Farmors far:
Spartacus ox
Farmors mor:
Bibolita ox
Mor:
SOANNJA OX
Morfar:
Polak ox
Morfars far:
Gokart ox
Morfars mor:
Polka ox
Mormor:
Soheila ox
Mormors far:
Borexpo ox
Mormors mor:
Scheherazade ox


Køn
Vallak
Bemærkninger
Shaman er en super dejlig OX, som der virkelig er gang i stadig, selvom at man er gammel så skal man jo stadig holde fast i at "livet er som en fest".
Shaman er min smukke dejlige part, som jeg har meget glæde af, han har virkelig fået mit mod op igen efter Avanti han blev aflivet. Han min bedste ven, og jeg er sikker på at der nogen som der er skab for hinanden.
Jeg prøvede Shaman d 29 april 2012, men startede først rigtig på ham 6 maj, to dage efter min konfirmation. I den tid jeg har haft part på shaman har han virkelig lært mig meget, han har lært mig at have tålmodighed, og at tingene nok skal komme på et tidspunk, han har lært mig hvad der er rigtig eller forkert, alt i alt har jeg lært rigtig meget af ham og lære stadig a ham.

Shaman er ikke bare en hest som man lige går til og siger eller tænker, så nu er vi to bare et og skal ride ud i det blå og sætte forventninger. Nej, langt fra det, det har taget os lang tid og vi stadig lang vej endnu, vi arbejder og kæmper for at finde hinanden stadigvæk og for at få den tillid til hinanden, dog har vi tillid til hinanden men vi kender langt fra hinanden endnu.
Hvis jeg kommer til at presse ham for meget, ja så stejler han eller bukker han, dette er vi dog igang med at arbejde på, dog skal man også lige huske på at han er gammel ældre herre, men som det er sagt at han er gammel ældre herre, kan man bestemt ikke mærke det på ham, han elsker en masse mark fræs ude i blå og fis og ballade, han synes i hvert fald selv at livet er fest og farver.

Shaman er ikke bare en hest for mig, nej han er min bedste ven, min diamant. Selvom at vi har vores nedture, så kæmper vi videre.
Vores kamp indtil videre har kostet os, tåre, glæde, vrede, smil, grin og hvad der ellers er! men vi kæmper stadig videre til at nå det uendelige mål, som vi er sikre på at vi nok skal finde en dag!
Lige meget hvad andre folk synes eller siger, så elsker jeg ham for den han er, og det som vi har sammen!


shaman stammer fra finland (helsinki), og blev eksporteret til Danmark i 1995, hvor at lone hans ejer har købt ham direkte fra.
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Shaman OX
Annonce