{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Cob (sec D) Maximus 2000

1.295 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stinne & Maximus <3
Kvinde | 26 år | Oprettet: 28. feb 2012


Welsh Cob (sec D) Maximus

Fødselsår:
2000
Højde:
154 cm

Temperament
Maxen er meget rolig og er stort set ikke bange for noget, dog har han dog en underlig skræk for vand, som vi ikke kender grunden til. Ellers er han en af de heste man kan være 100% tryg ved, indimellem kan han dog godt kigge lidt og spænde op, men han gør intet forsøg på at få rytteren af, eller løbe sin vej.
Gangarter
Max er fin i det hele, indimellem er han dog lidt doven. men når man er i skoven er det noget helt andet! da flyver han afsted, og så er det bare med at følge med.
Stævner
Jeg har endnu ikke startet stævner på Maximus, men ved fra tideligere ejer at han både har deltaget i spring og dressurstævner.
Stamtavle
Køn
Vallak, dejlig rolig.
Bemærkninger
Jeg fik Maximus september 2011, da jeg vendte hjem efter min første rejse ( Tyrkiet). Jeg var på ferie med min far, og skulle så efterfølgende hentes af min mor. Da hun ankommer siger hun at vi skal på skattejagt? - Hun kører os så ned til stalden på den rideskole hvor jeg red, og fik her opgaven at finde den hest jeg troede var vores nye hest! jeg gættede self. rigtigt første gang, og blev så lykkelig.
Da vi fik ham var han dog meget overvægtig, og var ikke blevet redet i 3 år, men nu er han fin igen.
Kommentér på:
Welsh Cob (sec D) Maximus
Annonce