{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Bobo <3 Udlånt <3 2004

1.731 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Familien M
Kvinde | 20 år | Oprettet: 23. mar 2013


Shetlænder Bobo <3 Udlånt <3

Fødselsår:
2004
Højde:
ca. 90 cm (ej målt)
Temperament
Bobo er lille og fræk. Til tider en lidt doven lille fyr. Han tror dog selv han er 2m høj og flokkens anfører. Han er drillesyg og elsker at smånappe de andre heste på folden, for at lægge op til leg ;), hvilket ofte giver lidt knubs. Han elsker at springe og er rigtig god i løsspringning. Han har sprunget 60cm.
Han kan være en lille fræk pony, men er ikke bange for noget, bortset fra HAJTÆNDER, han nægter at krydse dem når vi rider tur. <3
Gangarter
Lille og let
Stævner
Klubstævner på Stutteri Midtnight
Har startet både dressur LD og spring ca 20-30cm
samt Ponylege
Mest på hyggeplan;)
Stamtavle
Ukendt- købt på hestemarked i Viborg
Køn
Vallak
Bemærkninger
Bobo kom i vores familie i maj 2006 på hestemarkedet i Viborg. Han var en lille charmerende hingst med et frækt glimt i øjet. Lige noget for os. Var der med min datter på knap 3år. Han blev købt af en pige der havde fået ham i konfirmationsgave. Han har så været vores lige siden.

Han har en super udstråling og er familiens lille øjesten. Nok den frækkeste pony der findes. Han græsser hvor han vil- kan selv krybe under hegnet, så ja græsset er altid grønnere på den anden side :))

Han er blevet mega tyk denne vinter, til trods for at han lever af rester, men man ved vel hvem der får det bedste foder- så kan man jo blot jage dem væk.

Han elsker store heste, føl og MAD<3

20/04-2013
Bobo var syg for før første gang. vind kolik:( Han blev ved med at smide sig på folden og lå til tider bare fladt ned. Hans bedste ven (føllet Midtnights Golden magic) stod og skubbede til ham med forbenene, han ville have ham op at lege. Da jeg kom derud trækkede jeg rundt med ham i laaaang tid og vi fik ringet til dyrlægen. Bobo var dog ikke så skidt at han godt selv kunne bestemme sig for at ham den dyrlæge skulle IKKE stikke i ham, så han blev en smule højere ved at stille sig på bagben:o
Tror dyrlægen blev lidt bange for ham, for pludselig mente han at smertestillende var nok og olie ikke var nødvendigt. Bobos mave var næsten helt gået i stå og helt udspilet??? nå men han blev ordineret gulerødder og olie, han drak en halv liter og spiste nogle gulerødder. Næste dag havde han det bedre.

Kommentér på:
Shetlænder Bobo <3 Udlånt <3
Annonce