{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Wilma [Tidl. hest] 2004

35.379 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Wilma

Fødselsår:
2004
Højde:
Hun er omkring 165cm, så en perfekt junior hest!! :-)
Det er sjældent man finder en så lille hest med så stort et hjerte af guld og sådan et vinderinstinkt, en rigtig fighter uden lige!! <3
Temperament
Lige så roligt hun kan gå rundt med de små piger i Hjallerup, kan hun være lige så vild når man sætter et spring op! :-)
Hun er en rigtig pigehest, hun er overhovedet ikke en gimpe som andre hopper kan være! Hun elsker at nusse og har aldrig en sur dag!<3

Hun knytter sig rigtig meget til sin rytter, hun vrinsker hver gang jeg kommer og er altid klar på nye udfordinger. Udover at hun knytter sig til mig, er hun afhængig af heste hun kender, hun kan være rigtig gimpet på Cavour (min den unge) men alligevel elsker hun ham. Andre må ikke røre ham, og slet ikke kigge på ham!<3 Hun er en mor for Cavour hvis man kan sige det sådan! <3 Hun fandt hurtigt ud af at Cavour er ung og (undskyld mus) skide irriterene.. Så hun bliver tit mobset på ham, men hvem gør ikke det når han står "må jeg smage, bare lige lidt, please Wilma, bare lige lidt, seee jeg kan smage lidt med tungen..." -det der er han rigtig god til... Wilma kan måske være pænt sur på ham, men inderst inde, synes hun at han er fantastisk.. Hun kan bare ikke undvære ham!! <3 Hvis jeg rider Wilma og min mor kommer gående med Cavour (evt. ind fra fold) vrinsker hun og er heelt besat af at han skal se hende!! <3 Årh mine to stjerner!!<3

Når man rider på hende, ved hun godt hvordan hun skal rides, og hvis man ikke rider hende ordenligt kommer der et bukkespring!! ;-)
FANTASTISK lærehest!! :-D :-D
Gangarter
Hun har ikke sådan de bedste gangarter og hun er ret stiv, men det skal vi nok få lavet om på! :-)
Hun har allerede nu fået mange flere muskler og dette kan ses på alle 3 gangarter og især i spring! :-) Hun er begyndt at lukke rigtig godt op i bagbenene, og kan snart vende på en tallerken! :-)
Stævner
Hun har startet nogle Mb'er men Charlotte, og med mig har hun top placeringer til landsstævner og 0 runder i Ma! :-)

-Vi har sammen 6 placeringer i træk,

-Mange top placeringer i Mb til distrikts, lands og internationale stævner.

-Hun har også efterhånden en del placeringer i Ma til Lands og internationale stævner.

-På internationalt plan har hun gået 2 stævner, men 5 placeringer, hvilket vil sige at én klasse har hun ikke fået placering i. SÅ SEJT. Hun gik JBK horse show 2013 med 2 placeringer i Mb (nr 9 onsdag, og nr 9 torsdag), og Baltic cup finale med 3 placeringer i 130,135 og grand prix (Nr. 5, nr 3 og nr 2).

0 fejl i første kval til Danmarksmesterskaberne for Junior (Ma) og vandt klassen!! <3 <3
Hun har næsten altid en eller flere placeringer med hjem :-)
Stamtavle
F: Willemoses
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Det er faktisk ret sjovt sådan at Wilma og jeg blev sat sammen. Charlotte Kjær (beridereleven) hun ville ikke springe mere, og da hun fik tilbudet om at komme op til Andreas Helgstrand for at specificere sig i dressur, takkede hun jo ja tak. Hun har haft Wilma som springhest og da hun ikke havde brug for hende spurgte hun mig om jeg vil ride hende. Charlotte vidste ikke rigtigt hvad hun ville med Wilma, om hun skulle sælge hende eller beholde hende. Wilma har været Charlottes i 4 år.
Jeg ledte efter hest og tænkte at Wilma vil være en god rutine hest i La inden jeg skulle ud og ride det på Cavour. På dette tidspunkt havde jeg 3 i forvejen: Enrico, Cavour og Quincy, men Q var solgt vi havde bare noget med tollen til Sverige og bestilling der skulle gøres, fordi når man handler med Dyr skal de først i alm. hestedyrelæge og det gik han igennem, så skal en anden dyrelæge lige ud at kigge på ham, hvilket også skulle bestille og til sidste færgen! ;-) Det var en lang proces, med det lykkedes.
Jeg begyndte at ride Wilma, og første gang var hun ved at kaste mig af, fordi hun bukkede så meget. Heldigvis blev det bedre gang for gang og 2 uger efter startede jeg mit første stævne på hende i 2xLb og var 0 i begge med en 4 og 2 plads. Næste stævne var 2xla og der var hun også 0 i begge med en u roset og en 3 plads. Hun kørte med klatten og næste stævne var igen 2x la og mon ikke den bette blev nummer 4 og 9. Det vil sige at den bette Wilma havde 6 rosetter på 6 klasser. Det er ret godt gået.
Wilma gjorde det rigtig godt til træning og vi var modige og meldte hende til Mb og Ma kort tid efter, hun tog begge klasser i stiv arm især da vi startede med Ma'en!! Hun red en flot 0 runde!! Hun blev ved med at imponere os, og hun sprang 145 cm i bane hjemme til træning! :-)
Jeg er utrolig kredsen hvad der angår heste. Jeg har ledt efter hest i over et år, kigget på 25 heste der alle sammen har gået de helt store stævner, men alligevel finder man hestén i sin egen klub.. Jeg valgte efter hun gik 0 i MA, at hende skulle jeg bare eje! Mine forældre synes at det var en god ide, fordi de grand prix heste er rigtig svære at ride, hvor Wilma var blevet utrolig let for mig. Det er helt utroligt, fordi hvis jeg ikke havde redet Wilma inden vi købte hende, havde vi aldrig købt hende, pga hendes resultatliste. Men Wilma overraskede os bare gang på gang! :-)

Jeg er så glad for at vi har valgt at købe hende, hun er genial!<3

Jeg har haft i 9 måneder nu og vi kender hinanden rigtig godt. Wilma er en hest der ALTID giver en god tur og oplevelse, og altid gør sit ypperste for at jeg er tilfreds. Jeg er SÅ glad for hende, jeg kan slet ikke takke hende nok gange for alt det hun har gjort. Vi har næsten altid placeringer med hjem, hun er super stabil, dog døjer vi stadigvæk med at hun kan blive lidt for overgivet og tage nogle bomme, men stop, dét er der VIRKELIG ikke i hende!! Jeg har aldrig fået et stop hvor det ikke har været fordi jeg har redet af helved til eller redet hende ind i støtten!<3 Jeg er heller aldrig udgået pga. 2 stop, jeg er faldet af hende fordi, hun snublede foran et spring, redet fejl i bane og udgået pga. bukkespring. Men det kunne hun aldrig finde på mere! <3 <3

Jeg elsker hende, hun er noget af det vigtigste i mit liv!<3
Kommentér på:
Dansk Varmblod Wilma
Annonce