{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Polsk Varmblod Rokse 2005

2.080 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lone Husen
Kvinde | 54 år | Oprettet: 28. maj 2012


Polsk Varmblod Rokse

Fødselsår:
2005
Højde:
158 cm, men syner større.
Temperament
Rokse har et dejligt temperament og er en dame med stort D ;-)
Rokse smider numsen i vejret også må du se om du kan holde dig på, ej selvfølgelig smider hun kun numsen i vejret hvis du gør noget der ikke passer hende men, hun gør det ikke med det samme, der skal meget til før hun springer i luften.
Gangarter


Hun har den dejligste bløde og rolige gang, hun elsker at komme ud og gå, men også meget gerne med gang i og endnu bedre i skoven, så hun rigtig kan fyrer den af i trav og galop.
Stævner
Rokse har gået stævner i polen og med tidligere ejer.
Stamtavle
M: Roksane
MM: Rainbow

F: Izyr
FF: Winner

Fuld stamtavle, men på polsk.


Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Rokse er en super sød hest der er et kæmpe nussehoved. Hun kan godt lige opmærksomhed, og elsker at arbejde. Hun er en hest med egne meninger men er nem at sætte på plads og få til at høre efter. Hun er meget opmærksom på hvad der sker omkring hende, hun er ikke bange men meget nysgerrig og vrinsker hvis hun bliver kaldt på.

Rokse er en dygtig spring og dressurhest. Hun kommer fra polen hvor hun har gået som springhest, og er også registreret konkurrencehest her hjemme. Springer med livets lyst. Roske er fuld af energi når hun skal springe og stepper afsted hvis man ikke er ved hende. Hun er trafiksikker og elsker at komme på tur, der er hun meget vågen og vil afsted men opfører sig altid pænt.
Kommentér på:
Polsk Varmblod Rokse
Annonce