{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Brogaards Bailey. ¤tidl. lånehest¤ 1995

2.307 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

»Simone Z. Pedersen
Kvinde | 24 år | Oprettet: 26. maj 2011


Anden særlig race Brogaards Bailey. ¤tidl. lånehest¤

Fødselsår:
1995
Højde:
158, ligesom mig:-)
Temperament
På tur er han meget vågen, og hvis at en anden hest sætter i trav, sætter han i galop. Første tur på det nye sted, stak han af i 1 km fordi han ville vinde 'kampløbet' mod min venindes pony;-)
I stalden er han et kæmpe nussehoved, og elsker at få en god tur med striglerne.
I ridehus ser han maaaaaaaaaaaaaaaaange spøgelser, men han hopper kun til siden.
Udenfor på ridebane, har jeg ikke redet ham endnu da vejret ikke har været til det:-)
Gangarter
Skridt: Han går ikke bare af sig selv, men stadig meget fin:-)

Trav: Rigtig dejlig, både i letridning og nedsidning.

Galop: Hans bedste gangart, syntes jeg! Utrolig let at sidde i.
Stævner
Hellerideklub, 25/5-13:
LD1 - 64,76 - 3. plads (også selvom jeg glemte en skråt igennem;-))

Blaak, 15-16/6-13:
LC1 (lørdag): MELDT FRA
LC1 (søndag):
Stamtavle
Der er noget araber i ham, men ellers er der ingen der ved noget:-)
Køn
Super køn vallak.
Bemærkninger
Han ejes af Christina Q, som også er herinde.

Da jeg stoppede på mit nuværende halvpart Kashmir (1. november 2012), ledte jeg efter en ny part. Jeg ledte og ledte, men enten var de for langt væk, var for små, for store og ellers lød de bare ikke som noget for mig. Min springlære der hjalp mig og Kashmir meget langt i spring, ringede pludselig en aften.. Jeg vidste godt at hun havde 2 heste - hendes gamle stævne hest på 17 og hendes unghest. Hun spurgte om jeg ville låne Bailey, hendes gamle hest. DET VILLE JEG MEGET GERNE! Men konfirmationen var på vej, så mine forældre syntes ikke at vi havde penge og tid til det før efter min konfirmation. Da vi nåede december, red jeg en tur på ham, for at se hvordan han reagerede på det hele. Det hele gik fint, selvom at han er typen der ser spøgelser hele tiden, ligemeget hvor tit han har set tingen. Tiden gik, og jeg red tur på ham et par gange. Da konfirmationen kom lidt tættere på, tog vi ham i longen ude på en åben mark (da der ingen ridehal og ride bane var), og så prøvede jeg ham i en kort trav og galop. Perfekt siger jeg dig! Vi passede perfekt sammen.
Den 29/3-13 var vi ude og se det sted han skulle stå. Hans ejer og hendes unghest stod også der, og Lones (hende der ejer gården) datter Michele, havde jeg været på ridelejr med om sommeren med Kashmir - så hende kendte jeg godt. Jeg havde på det tidspunkt ventet over 5 måneder på at få ham, og Lone syntes at det var meget lang tid. Så hun fik fandeme lokket mine forældre til at jeg måtte få ham nu!:-o Ahah, og jeg havde gået i 5 måneder og prøvet det og efter 1 samtale med Lone fik jeg lov! Jeg var lykkelig. Christina (ejer) flyttede ham d. 1/4-13, så nu skulle genoptræningen igang, da han havde stået stille i næsten 1 år.
Mine forældre have sagt hele tiden, at Bailey ikke kunne komme til min konfirmation, og jeg troede på det, så jeg havde ingen forventninger. Men d. 26/4-13, da jeg kom ud fra kirken og fik roser osv., sagde min mor: "Der er nogle der gerne vil snakke med dig.." - så jeg fik kæmpe øjne og løb ud på vejen.. Og der stod Bailey gajlet op med Christina i stævne tøj på ryggen og Midnight og Michele :'-)<3 Jeg løøøøøb bare over til ham, og begyndte at tude:'-)<3 Jeg kunne slet ikke få smilet væk fra min mund! Han var bare sssååå flot. Jeg kom op på ham og fik taget nogle billeder, og fik sagt tak og krammet Lone, Michele og Christina. De havde aftalt det allerede et par dage efter han var flyttet. Åhhr, det var bare såååå fantastisk!:'-D
Men nu er vi godt igang med genoptræningen, og vi skal starte stævne i slutningen af maj. Kan ikke finde en bedre hest end ham, vi passer bare perfekt sammen.

Opda. 6/6-2013
Jeg har nu haft balle i 3 måneder og 6 dage, og sikke et eventyr vi allerede har haft! Jeg er allerede røget af Bailey 1 gang, ahah! Bailey er bange for 'dræberfugle', han mener at de kommer efter ham;-) Vores dressur er bare blevet godt, og selvom at jeg kun har redet seriøst på ham i 2 måneder (da den første måned var genoptræning), skal vi allerede starte vores første LC1 om 2 uger! Selvom at mig og nedsidning ikke er venner, håber jeg balle vil redde mig lidt ved at være ordenlig;-)
Jeg kender ham utrolig godt allerede, jeg ved hvornår han gør tingene og hvordan han reagere på det. Fx var jeg ude og ride med hans ejer Christina og hendes unghest Gio, da vi var færdige ville vi ride op af en sti. Da vi var ved enden af stien, skulle vi vende. Jeg vidste bare at han ville begynde at løbe, men jeg havde bare stadig løse tøjler, da han ville spænde mere op hvis jeg samlede dem op. - Men vi vender og Bailey jorde afsted, men jeg var forberedt, så jeg fik ham hurtigt stoppet og jeg vender mig bare rundt og råber, "JEG VIDSTE DET BARE!" også flækkede vi bare af grin, ahah :-D<3
Balllleeee!<3333333333333





Sidste opdatering fra mig og Bailey.
Jeg stopper på Bailey fra d. 1/7-13. Hvorfor, ja - det ved jeg sku hellere ikke selv. Jeg kan bare sige at der er nogle mennesker der burde lege på motervejen. De burde satme skamme sig.
Men ja, her sidder jeg stor tudende, for Bailey har allerede lært mig så utroligt meget. Jeg elsker ham så utrolig højt. Det er utroligt at jeg allerede mister ham nu.
Jeg elsker dig balle, utrolig højt endda. Jeg håber du har nydt vores 73 dage sammen, for det har jeg. Utroligt at jeg skulle vente på dig 6 måneder, men kun får 3 med dig. Jeg kommer til at savne dine fantastiske øjne, din bløde mule, ahaha, og at du selv løfter det ben man er kommet til når man renser hove :'-)<3 JEG ELSKER DIG, FOR EVIGT OG ALTID! Lille balle-rotte.



Smid en stemme og en kommentar, jeg giver igen!<3
Kommentér på:
Anden særlig race Brogaards Bailey. ¤tidl. lånehest¤
Annonce