{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino Kruse`s Chico Blanco 2010

5.908 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Horsfeldtgaard v. Mh
Kvinde | 40 år | Oprettet: 27. jan 2009


Palomino Kruse`s Chico Blanco

Fødselsår:
2010
Højde:
173 i stg.
Temperament
Dejlig temperament, han er sød og kærlig, men han er jo dreng og vil prøve kræfter af med en af og til. Når han lige lærer at styre hormonerne og lærer at falde lidt til ro er jeg sikker på han bliver helt fantastisk! han har et rigtig godt hoved!
Gangarter
Skridt - god skridt han træder godt ind undre sig
Trav - over middel den er god taktfast og med god aktion
Galop - særdeles god, stor og rummelig
Stævner
Nej ikke endnu, men det kommer når han er tilredet
Stamtavle

Far: Èpinard PAH 51 palomi. DH
Farmor: Aspargsen (Desirè) RPA 94 DK palomi.
Farfar: Lambrusco Ask DVH 698 DK DV
FFF: Landor S DVH 665 DK DV

Mor: Kruse`s Chanell DK palomi. DS
Morfar: Crown`s Blue Pearl GPAH 42 DK palomi.
MFF: Crown`s Tosti

osv.

Køn
Hingst
Bemærkninger
HINGSTEN ER NU AVLSGODKENDT I ZFDP HOVEDSTAMBOG II OG STÅR TIL RÅDIGHED I AVLEN!!!!

Kommentar fra de Tyske dommere:

God stor muskuløs hingst af sin alder, godt fundament, god manke og hals, lidt lang ryg. fin muskuløs kryds.

God skridt, God trav, God galop, Gode taktfaste gangarter. Hingsten viste sig bedst løs.

- Det skal lige siger at Chico selvfølgelig lige kom i vækst igen 3 uger inden kåringen :-/ men han klarede det godt alligevel :)

Avls hingst ud af særdeles gode blodlinjer. Varmblods typen med gang og udstråling der tegner sig til at blive til top klasse.



Bedømmelse som 2 års i det danske PALOMINO SPORTSHESTE AVLSFORBUND.

Type: 6 Ret god
Rammer: 7 Pt. knap harmonisk
Fundament: 7 Passende føre lemmer
Bevægelse: 7 God skridt, God trav, God galop

Helhed: 7

Der er sket rigtig meget på det sidste år, og hingsten har udviklet sig i en rigtig god retning.

- og regner med han stilles til kåring i PSA i 2014

Chico som han bliver kaldt i daglig tale, er min nye kommende cremello avls hingst, Han har blodlinjer i top klasse, og jeg vil beskrive ham som en stor vel proportioneret hingst af særdeles god type, gangen er over middel. Han har sat godt med muskler allerede og hingsten i ham er begyndt at ses tydeligt. Jeg er stolt af at vores lille gård har erhvervet denne hingst og vi glæder os til at tilbyde ham i avlen.

Han er som skrevet lige kommet hjem til min stald og bo, og vi skal lige lærer hinanden at kende. Jeg har et godt indtryk af ham og er sikker på vi nok skal få et godt samarbejde op at køre.

Jeg er enorm glad for ham, og jeg forventer mig rigtig meget af ham i både avlen og sporten i fremtiden.

Flere præsentabel billeder kommer snarest :)

D.28/5-13

Smukke basse er kommet godt ind i sin træning. Vi havde lidt start vanskeligheder da den "lille" mand har mange hormoner der brugser rundt i kroppen, og når man er tre år og drengerøv oven i skal det jo gå gal af og til. kort sagt så prøver han mig virkelig af i tiden!.

Han rejser sig helt op på bagben når det ik lige passer ham det vi skal. Trækker af sted med mig når han skal på fold, ridebanen eller stald! maser mig i boksen, sprænger træktov og grimen når han skal stå bundet. tæsker mig med hovedet når jeg omgås ham, jamen jeg kan blive ved at fortælle! han var virkelig en lømmel og bisse!! - må sige det koster mig mange blå mærker og skræmmer at håndterer ham!

Men, men så kom dagen hvor jeg virkelig blev træt af hans total respektløse opførelse især når jeg prøvede at trække med ham. Så måtte jeg jo sætte basse på plads her den anden dag. Jeg fandt min hingstekæden frem, og første gange han rejste sig med den på, mærkede han trykket fra den og det var slut med at rejse sig på bagben når jeg trak med ham igen. Slut med 1 lektion i "ik pis på mig" vi trak en tur forbi de andre heste og ned af vejen og da den korte tur var forbi og han havde opført sig ordentlig blev han rost til skyerne og han kom i sin boks for natten. Der var lidt at tænke over kunne jeg mærke på ham :)

D.1/6-13

Jeg har den sidste tid trænet meget lydigheds træning med ham, i form af indlæring under "leg" og ros/godbid, og han er bare så god til det! Vi er virkelig ved at skabe bånd, og han er begyndt at se mig som leder og mentor frem for en forhindring på sin vej. Han er blevet en fryd at arbejde med! lærer hurtig kommandoerne efterfulgt af tegn i træningen og han har på kort tid lært:

- Gå ordentlig på siden af mig, og stå stille via kropsprog og kommando alt ført under slap line. vi mangler dog lidt endnu når han er ved foldene hvor hopperne står.
- longering på begge volter i skridt og trav ført under slap line.
- tilbagetrædning og afholdenhed i boksen ved fodring og når man skal ind i boksen, igen ved kommando og kropssprog
- kysse på kommando og kropssprog - tænkte at den enorme fysiske kontakt med det konstante svingende hoved og mulleren eller tæsk jeg fik af det - måtte jeg få skabt noget positiv ud af! så lærte ham afholdenhed og så kysse på kommando. det har afhjulpet det enorm meget!

Er så stolt af vores fremskridt! de er kæmpe store! :)

vi har taget hul på det at stå bundet og SLAPPE AF i mens, i stedet for at springe alt hvad han har på bare fordi han kan ;) Det går faktisk okay og han har haft den sammen grime og det samme træktov i to dage nu! ja ja, det skisme store ting ;)

7/7-13

Chico er nu i hoved stambogen II i Zfdp! :) Han klarede bare dagen til UG!!! og imponerede enda de tyske dommer nok til de gerne så ham igen til videre kåring næste år i Tyskland! :) jeg er så stolt af basse mand! åhhh jeg elsker bare den hest! :) glæder mig afsindig til at se lækre følbasser efter ham i den kommende farveavl og især på hans kvalitets blod! :)


27/12 - 14
Så er tilridningen igang med basse! Han har vokset rigtig meget i perioder, og har derfor ikke haft travlt med ham. Han tager det super cool og syntes det hele er en leg! ?? elsker at arbejde sammen med ham. Han er en sandt fornøjelse! ?? Glæder mig meget til sommer hvor han gerne skulle være klar til sit første stævne.
Kommentér på:
Palomino Kruse`s Chico Blanco
Annonce