{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Araber |Grethe|tidligere hest - solgt 2009

7.970 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Grethe og Victoria
Kvinde | 25 år | Oprettet: 3. aug 2012


Pinto Araber |Grethe|tidligere hest - solgt

Fødselsår:
2009
Højde:
157
Temperament
Hun er meget rolig og bliver ikke bare sådan forskrækket. Hun kan godt kigge lidt, men begynder ikke af flippe ud.
Hun er rigtig sød på tur.
Gangarter
Skridt: Meget fin
Trav: Meget fin
Galop: Meget behagelig
Stævner
ingen endnu
Men regner med vi skal starte lidt af hvert, men først skal der trænes trailer:)
Stamtavle
Mor: Pinto
Far: Araber
Køn
Hoppe
Bemærkninger
28/5/2013
Var ude ved Grethe idag og vi gik den første tur sammen. Det gik over alle forventninger, hun stoppede en gang da der kom en hund løbende, men hun gik fint videre. Hun gik forbi heste, papegøjer, huse, mennesker uden at sige noget til det. Så det gik virkelig godt.

29/05/2013
var ude ved Grethe og tog hende så ind. hun stod rigtig fint og blev striglet. Så red jeg på hende på ridebanen dog kun i skridt, men med sadel og trense. hun klarede det så fint selvom om der var mange ting der kunne distrahere hende gik hun bare forbi, hun gik forbi både mennesker, geder og en pony uden at miste fokus, så det går hurtigt fremad. og der er fremskridt hver dag.

30/05/2013
I dag fik hun lov at være løs i ridehallen, hun fik både skridtet og travet og så trænede vi lidt tricks.

31/05/2013
Så var dyrlægen og vaccinere Grethe, hun var meget rolig, dyrlægen havde mange rosende ord og det eneste han kunne sige som han ikke var så vild med var hendes navn.

1/06/2013
Grethe fik fri i dag, men var lige ude og kigge til hende.

2/06/2013

Startede med at gå en tur med hende sammen med en anden hest da hun var lidt urolig, og fordi der var kommet heste et sted på turen hvor der ikke var heste før, men hun tog det utroligt godt og denne gang sagde hun ikke noget til hundene. Så longerede jeg hende og for første gang siden vi fik hende på prøve fik jeg hende i galop er så stolt af hende:).

03/06/2013

var ude at ride i dag hun gjorde det virkeligt godt.

04/06/2013

så var smeden der og ordne fusser, hun stod så pænt og så fik hun ellers fri

05/06/2013
om formiddagen trænede vi lidt fra jorden, og om eftermiddagen red jeg.

06/06/2013
hun fik fri i dag, men var lige ude og kigge til hende.

07/06/2013
var ude og ride hun gjorde det rigtig godt.

08/06/2013
longerede hende på ride banen og det gik rigtigt godt.

09/06/2013
Var ude og ride tur i skoven, det var Grethes første gang på tur med rytter og førstehun overhovedet er i en skov, hun klarede det fantastiks, man skulle ikke tro hun aldrig havde prøvet det før.

10/06/2013

Longerede hende og hun klarede det fantastisk hun traver næsten hver gang på stemmekommando og selvom det kun er anden gang jeg galopere med hende i longen gik hun i galop næsten hver gang jeg bad hende om det, hun kan dog ikke helt galopere på stemmekommando endnu, men det kommer og det går hurtigt. bagefter slap jeg hende løs og trænede lidt tricks.

11/06/2013
Grethe blev løssprunget i dag og hun gjorde det vildt godt, vi valgte dog at fokusere på at det blev en god oplevelse, så der blev ikke sprunget så højt, men hun så ud til at vise at hun kan springe højere. her er et link til en video som blev filmet i dag hvor hun løsspringer
https://www.facebook.com/photo.php?v=390530047724558&set=vb.207003189367968&type=2&theater

18/06/2013
fik undervisning i dag det gik rigtig godt.

19/06/2013
Grethe fik fri pga. af det dårlige vejr.

21/06/2013
Trænede fra jorden i dag, Grethe er blevet virkelig god til de forskellige ting.

22/06/2013

Grethe var så dygtig i dag hun stoppede ikke en eneste gang på vej ind i hallen, og hvis jeg løber traver hun med mig. Det er så fantastiske fremskridt hun har gjort siden jeg fik hende.

24/06/2013
Grethe var på tur med rytter alene for første gang nogensinde og det er anden gang hun er på tur med rytter og hun klarede det virkelig godt, hun tøvede lidt med at gå i starten og da vi kom til et sted med en ko og nogen heste blev hun lidt utryg, men jeg hoppede af og trak hende resten af vejen hen til skoven. i skoven fik vi også travet og red forbi en hjort der lå og slappede af, men Grethe så den ikke. På hjem vejen trak jeg hende, på det steder hvor der var mere trafikeret.

16/07/2013
Grethe sprang for første gang med rytter i forgårs og i går sprang hun 120 til løsspring.

17/07/2013
Var ude og ride og hun gjorde det virkelig godt. Det går hurtigt fremad med hende.

09/08/2013
I dag blev det til lidt hygge og trick træning, og leg med bold. Grethes reaktion på bolden var stir, gå forskrækket til sidde, komme tilbage og sparke til den. Hun syntes den var meget sjov at lege med, men måtte tage den fra hende da jeg var bange for hun vil smadre den.
hun er vildt dygtig. Alt HMS arbejdet har virkelig givet potte, før var hun ikke opmærksom på mig, men alt andet, men i dag kunne trænede vi mens der var en anden hest på banen, det går så godt.

10/08/2013
Var ude og ride og det gik godt hun er begyndt at få godt styr på trav overgangene og volterne.

12/08/2013
Hun fik fri begrund af det dårlige vejr. men besluttede mig så for at tage ud for at se hvordan hun havde det og hun havde det fint, men var meget beskidt så fik hun et par gulerødder og så tog jeg hjem.

13/08/2013
Kom ud til en meget beskidt hest og endte med at bruge ca 1 time på at strigle hende og overvejer igen om hun skal have noget af manen af. På banen var hun rigtig sød hun er meget mere afslappet og søger fint ned, hun er nu også så afslappet at hun er begyndt at søge ned i trav.

17/08/2013
Så fik Grethe kort man det tog "kun" ca 2 timer har aldrig prøvet det før så skal den til imorgen og have lidt mere af. bagefter red jeg og det gik rigtig godt.

18/08/2013
Var ude og ride og Grethe fik bandager på for første gang.

01/09/2013
I dag blev Grethe longeret og kunne virkelig se og mærke forandringen der er sket, hun er gået fra næsten kun at kunne skridte i longe til nu at kunne gå nogenlunde stabilt i alle gangarter. Og så har hun fået en stalker, en ung mini pony vallak der stadig tror han er hingst, han kan ikke leve uden hende så han smuttede da lige ind på ridebanen mens jeg longerede hende og da jeg lukkede ham ud løb han igennem hegnet igen så han fik lov til at gå rundt og så måtte jeg lukke dem begge ud da jeg var færdig

¤OPDATERING¤
Grethe og mig har været ude på markræs og det var noget vi begge nød, så har hun haft smed. Grethe gør store fremskridt under ridning.

Grethe er begyndt at gå mere frem og ned, hendes gangarter er blevet bedre.

Vi er påbegyndt indspringning og det tager hun rigtig godt.

D. 2/11/2013 Skal Grethe flyttes til et nyt sted, glæder mig.
Vi skal have ny underviser og har nok fundet en og håber at vi snart kan begynde at trailer træne hende.
Det nye sted er der hvor jeg plejede at ride 3 andre heste, der er en hal, ikke så lagt til skov og nogle søde mennesker. Det et meget roligt sted, med kun 3 andre heste, 2 hopper, og 1 vallak. Vallaken og den ene hoppe er på alder med Grethe.
¤UPDATE¤
Så blev hesten flyttet, det gik rigtigt godt, men vejret var ret dårligt. Hun fik 15 min i stalden og blev så lukket sammen med de andre heste, de tog fint imod hende, men føreren skulle lige vise sig, men ende med selv at blive sparket og få en ret stor hudafskrabning. Grethe er også blevet førere hoppe selvom hun er den næstyngste hoppe, men det kan dog heldigvis ikke mærkes under ridning.
Det går virkelig fremad med gallopen og vi galopere hver gang, det har hjulpet at have hende fri i hallen. Vi er begyndt at springe, hvilket hun er ret god til og også viser interesse for, vi har sprunget 2 gange og begge gange med stor succes. Vi er begyndt at modtage undervisning fra ny underviser, dette går også godt og er rigtig glad for at have fundet en god underviser.

Opdatering
Under ridning gør Grethe virkelig store fremskridt. Hendes balance er blevet meget bedre, og vi skal til at springe nogen små baner. Hendes galop an spring er blevet meget bedre og hun skal ikke løbe så hurtigt for at komme i gang længere, hendes tempo er blevet bedre og nu øver vi rigtig meget overgange og temposkift.
Fra jorden er vi begyndt på sidebevægelser og hendes schenkelvigninger er blevet virkelig gode. Vi træner også volter og andre øvelser og jeg er begyndt at få hende til at sætte farten lidt ned i galop så hun ikke bare japper derud af.


OPDATERING

Grethe er blevet flyttet, efter at det ikke fungerede det andet sted. Vi er nu flyttet ud til et meget større sted , med 3 stalde, ridehal der har målene 30x80 og udendørs ridebane. Grethe skal stå i løsdrift, men der går lige et par uger inden hun kommer derud, fordi markerne er blevet gødet. Så nu står hun ude om dagen og inde om natten, med en anden hest.
Vi træner ikke længere med klikker, men vi træner meget mere horsemanship, og vi håber at det kan ende med at vi kan tage på tur selv. under ridning har hun også gjort fremskridt.

Opdatering
Vi er nu påbegyndt versader og det klarer hun rigtig godt. I sommerferien skal vi træne trailer, så håber vi kan starte vores første stævne til august.
Kommentér på:
Pinto Araber |Grethe|tidligere hest - solgt
Annonce