{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race - Almiras Mynte <3 *SOLGT* 2010

1.323 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race - Almiras Mynte <3 *SOLGT*

Fødselsår:
2010
Højde:
Cirka 105 cm.

Meeen hun vokser nok et par centimeter mere. :-)
Temperament
Super sød, godmodig og loyal pony, især i forhold til hun blot er 3 år. Hun stoler sådan set fuldt ud på os mennesker og vil stort set også gøre alt for os.

Men, man kan dog også mærke i nogen tilfælde, at hun kun er 3 år somme tider. Nogen ting kan godt være lidt farlige og det er også lidt kedeligt at stå stille i for lang tid, og sådan nogle småting. Hihi. :-P

Sommetider kan hun også blive lidt fornærmet over, at hun ikke bare må gå og æde græs, når vi skal ud og gå en tur eller lignende. Så vi øver på at jeg giver tegn til når hun må, og hun ikke bare gør det som en selvfølge, og hun er bare SÅ lærenem! :-)
Gangarter
Trippende. Men når hun slapper af er der er et meget godt flow. :-)
Stævner
Ingen.
Stamtavle
Ingen. Har dog fået at vide at hun er en blanding mellem en Miniature og en Shetlænder, desværre ved jeg ingenting med sikkerhed - ej heller om forældrene.
Køn
En rigtig køn lille hoppe. <3
Bemærkninger
Mynte er en pony jeg har købt for nylig. Købte hende faktisk d. 07-09-2013 (Det kan kun gå godt med den dato), så jeg kender hende ikke helt så godt endnu. Men, alligevel nok til at jeg både har set den dårlige og den gode side af hende. Den gode side fylder allermest! :-)

Hun har en træls baggrund hvor hun har levet i en grisestald, og hvor hun har levet af kål og ensilage. Så hun har ikke haft sådan sindssygt meget kontakt med mennesker. Man kan vel godt sige at hun er nogenlunde "rå", men hun tager de fleste ting meget roligt i forhold til dette - som sagt så stoler hun fuldt ud på at vi passer på hende, hvilket er ret utroligt.

Hun knytter sig desuden rigtig hurtigt til folk, og er fuldstændig cool overfor folk - hvilket igen er rigtig utroligt! Hun er bare den dejligste og mest godmodige lille pony. :-)

Hun finder sig i det meste. Hun kan bare ikke så godt lide, at blive rørt på bagbenene og på bagparten da hun er blevet slået. Men, det tænker jeg kun er et spørgsmål om tilvænning. Hun er super lærenem og opfatter hurtigt at vi ikke vil hende noget ondt!

Hende jeg har købt hende af har sådan set "reddet" Mynte fra hendes triste liv. Så stor tak til hende!

Håber I vil tage godt imod den lille prinsesse! Der vil løbende komme flere og også mere varierende billeder. :-)

OPDATERING: 02-10-13:

Så er Mynte flyttet til hendes nye hjem og hun tog bare alt super flot! Både fra at skulle køre i hestetraileren, se det nye sted/hendes nye boks, de nye heste og så videre. Er så stolt af min lille prinsessepony. <3

OPDATERING: 05-10-13:

Så er jeg begyndt at vænne Mynte til at gå i longe, og det gik bare rigtig godt! Vi trænede i max 5-10 minutter - mest i skridt, men også en smule trav. Vi fik også trænet lidt bomtræning og hun tog da også et lille spring på 10-15 centimeter. Så det blev til cirka en halv times træning idag og hun elsker bare at være i hænder. Min bonus lillesøster fik da også en lille trækketur på hende og det tog hun også bare i stiv arm. <3

OPDATERING: 09-10-13:

Idag var Mynte ikke oplagt til noget som helst faktisk. Hun var faktisk lidt en hængemule idag. Alting var bare så træls og der skulle pylres en hel del, om alle mulige ting som hun normalt er helt cool med. Så det blev ikke til andet end lidt nussepus og striglning, men det er jo kun smadder dejligt og hyggeligt!

OPDATERING: 11-10-13:

Så prøvede Mynte-fisen at have longegjord på idag. Hun havde den på i max 5 minutter og så af med den igen. Det var lidt skægt. Hun prøvede også for første gang at have bid i munden idag, og det tog hun faktisk godt. Hun er bare så cool... den bette fis! <3 Vi var også ude og gå en lille tur. Hun er kold overfor det meste trafik, undtagen busser (de er altså ret farlige) og hvis der kommer flere lastbiler på en gang, så løber hun også lidt og kigger.

OPDATERING: 21-10-13:

Det har været sådan at Mynte faktisk har været rigtig syg på det sidste. Det startede rigtig sådan først d. 11-10-13. Hun havde udviklet sandkolik så måtte jo ud og investere i en del ting til hende, men det var som om at det bare ikke blev bedre. Hun gad ikke spise noget, drikke eller noget som helst - hvilket resulterede i at hun tabte sig meget, på kort tid. Var en rigtig hængemule når man kom og hentede hende ind fra folden, hvor hun plejede at vrinske og komme løbende imod en.

Til sidst vidste vi ikke hvad vi skulle stille op mere, og vi fik en dyrlæge ud til at kigge på hende. Det var faktisk meget mere alvorligt end vi lige havde regnet med, og jeg var selvfølgelig grædefærdig. Hun havde udviklet fedtlever og en indlæggelse på hestehospitalet ville koste over 10.000 kroner. Penge som jeg selvfølgelig ikke lige havde på lommen. Det var alt for tidligt hvis hun skulle aflives... I en alder af 3 år? Nej! Hun har haft et skod liv og det er først rigtigt nu at hun er begyndt, at skulle leve livet rigtigt! Så vi måtte kæmpe for at holde hende i live i form af druesukker to-tre gange dejligt, tvangsfodring med mash flere gange dagligt, sprøjte vand med salt i hendes mund så hun kunne få gang i sin drikkelyst. Det gik meget op og ned og nogen dage troede vi aldrig at det ville gå...

Men nu er Mynte altså rask! Det kan sagtens betale sig at kæmpe for sine dyr! Aflivning er virkelig ikke altid det nemmeste. Nogen gange var jeg i tvivl og følte mig egoistisk ved at holde hende i live, men dag for dag blev hun mere og mere rask og det hele blev bare så godt! Nu spiser hun af sig selv og drikker igen. Hun har fået gnisten i øjet tilbage og er egentlig bare godt på vej, til at blive sit gamle jeg igen!
Kommentér på:
Anden særlig race - Almiras Mynte <3 *SOLGT*
Annonce