{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bakkegårdens Rex 2005

1.393 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

MaiaEaL
Kvinde | 26 år | Oprettet: 16. okt 2012


Anden særlig race Bakkegårdens Rex

Fødselsår:
2005
Højde:
Rex er mellem 160 og 165 cm
Temperament

Tekst kommer
Gangarter
Tekst kommer
Stævner
Der var et lege stævne på min efterskole d. 10. maj 2014. (Man må ikke kalde det et rigtigt stævne, hvis ikke skolen er medlem af DRF)
Der vandt vi i LC2 en 3. plads med 56,3 % Hvilket jeg nu er vildt stolt over, eftersom jeg var totalt anspændt og nervøs, så jeg fik Rex til at spænde op og lave giraffen.
I spring, 80 meter, vandt vi en 1. plads!! Jaaa! Selvom alle de andre deltagere blev diskvailfiseret, fordi deres heste ikke ville over det første spring. Vi fik lavet æresrunde og vi vandt og gennemførte, så det er lige meget:-) vi er stolte!

________________________________________________________________

Rex og jeg startede d. 16. august 2015 vores første rigtige stævne. Her deltog vi i en Subaru Cup på Skårup Overgård, hvor vi endte med en flot delt 5. plads ud af 20 deltagere. Med sådan et smukt resultat, er det helt sikkert at vi skal derud igen snart!

_______________________________________________________________________

24.-25. Septemper 2016 startede vi en dressur LC2, hvor vi fik 60,6%. Spring LF og LE, hvor vi fik fejlfri runde i B0, så vi fik en roset. Vi failede lidt i LE B4, så ingen omspring og ingen placering der - men stadig SÅ stolt af bassehesten! Helt klart snart igen!!
Stamtavle
Rex er en speciel blanding mellem en Holstener og en Haflinger.
Køn
En skøn og frisk valak.
Bemærkninger
Jeg har kendt Rex siden Marts 2013.
______________________________________________________________

I går 10 marts. 2014 var Rex for første gang ude og bade! Han var den sidste ud af 10 heste der kom i, men han kom i og han nød det. Han synes det var lidt mærkeligt med de bølger, men han var modig og udforskede det med mulen i vandet. Han fik både travet og galoperet i vandet, så der kom vand i mine gummistøvler og han fik sparket sine gamacher af, som vi måtte fiske op! Han blev ret så ivrig og endte med at snuble så vi begge blev helt våde! Det var en oplevelse og jeg er helt sikker på, at vi gør det igen:D
___________________________________________________________
Marts 2015 købte jeg Rex! Nu er vores eventyr endelig startet helt 100!
Kommentér på:
Anden særlig race Bakkegårdens Rex
Annonce