{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lizette 1995

4.557 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sofie F
Kvinde | 27 år | Oprettet: 19. nov 2006


Anden særlig race Lizette

Fødselsår:
1995
Højde:
Omkring 136 ca.
Temperament
Lizette er en rolig pony. Hun er ikke bange for biler, traktor ovs. Men stadig frisk hoppe, hun bliver frisk, hvis at vi spring :) hehe
Gangarter
Hun har nogle fine gangarter som passer fint til mig.
Hendes er trav er speciel god, da hun træder godt op under sig.
Stævner
Ja.
Vi har starter nogle små stævner oppe i vores rideklub.
Og ser frem til mange flere.
7/10 07 var jeg til stævne oppe i vores lille rideklub og det gik rigtig godt.
jeg fik en første plads i lc1, og i lc2 fik jeg en anden plads. i spring fik jeg en første plads. i ponygames fik jeg en 3 plads, så det gik godt :) hun var bare super dejlig :)

Det fynskedyreskue:

Det fynskedyreskue 2008.. Der startede jeg i derssur, mønstring og bedømmelse.. I derssuren gik der godt, men jeg blev ikke plaseret.. I mønstring gik jeg vider som en af de 10 bedste. Da jeg skulle mønster igen, blev hun desvære foskrættet overe at en anden heste som var på banen, blev bange for en hund.. :( Men jeg blev nummer 8 ud af 126.. :) Wow..!! I beedømmelse fik jeg en æresprimie... :)

Det fynskedyreskue 09.. Der startede jeg i bedømmelse, og der fik jeg en ærespræmie :) Lizette var super søde <3
I mønstring, gik jeg videre i finalen ( de 12 bedste, men vi var kun 11, fordi en ikke kom ) så skulle vi mønstre igen. Vi vandt, vi gik en førsteplads wee! vi vandt en "pokal" (ikke en rigtig en) og et deplom på at jeg havde vundet "pokalen". Lizette var bare så sød <3

Tilsidst startede vi i dressur, der gik vi videre i finalen. Det begyndte desvære at regne, så det var svært at galopere, men det gik okay :) Der fik vi en 3 plads ud af 13 eller 12 :)
Lizette var bare så sød at have med <,33 I love you <33 :)

Stald-Mølgaard:
Vi red LC2 til 66 % en delt 4 plads.
Vores første LB2 red vi til 60 %
Stamtavle
Nej, Men det gør ikke noget.. :)
Køn
En super smart hoppe...
Bemærkninger
Lizette er en smart hoppe, som der går Lc dressur og Lc i spring. Hun kan øvelser til Lb i dressur. Men når lysten ikke er til at ride på banen. Tager vi en frisk ride tur i natuen :o)

Jeg har haft hende i cirka tre år. Før havde min stor søster hende. Men da hun voksede fra Lizette fik jeg lov til at over tage hende <,33

Hun er sød og rolig i stalden, men hun kan godt være lidt mobset. men det er jo bare et lillle problem. Så det vil sige at hun er en hoppe, med stort H.. <,33 ( smiler) og (griner)

Kommentér på:
Anden særlig race Lizette
Annonce