{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Pony (sec B) Pandora Solgt [Tidl. hest] 1999

6.943 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Cecilie A
Kvinde | 33 år | Oprettet: 16. sep 2006


Welsh Pony (sec B) Pandora Solgt

Fødselsår:
1999
Højde:
Hun er 121..
Temperament
Meget specielt. Hun kan ikke lide fremmede mennesker og det kræver utrolig meget tid at få hendes tillid. Men ellers meget nervefast og speciel pony.
Gangarter
Hun har virkelig flotte gangarter.
Specielt trav er hun rigtig fin.
Hun er altid godt inde under sig med bagparten og fremme med forbenene.

Men et godt stykke over middel.
Stævner
Ikke af hvad jeg ved. Måske i holland?
Stamtavle
Kender den ikke, men hun er mor til Tatoo og venter føl til sommer efter en rigtig lækker dartmoor hingst. Det bliver spændende at se hvad det bliver til :D
Køn
Meget hoppe! Og hun skal nok sørge for du ikke er i tvivl hvis du møder hende.
Bemærkninger
Tøsen er en virkelig lækker lille hoppe.
Jeg er meget sikker på at hun ikke har haft det godt de steder hun har været før. Der er nogen mennesker hun slet ikke kan med. Tror det err derfor hun er så speciel for mig.

Da jeg fik hende var det meget tilfældigt. Da jeg kom hjem fra arbejde en dag holdte hestehandleren ude i gården fordi min søster havde købt to ponyer. Så spurgte han om jeg ikke ville have en med og når hun stod der og så så sød ud kunne jeg jo ikke stå for hende :p

Jeg solgte hende her i september til en god familie, men da jeg mistede deres telefon nummer kørte vi derud en dag, for jeg var nysgerrig efter at se hvordan det gik med hende. Hun stod i REN lort og var fuldstændig smurt ind fordi hun havde lagt i det.
pigen der skulle have hende var blevet bange for hende, så det var kun faren der tog sig af hende og red en tur på hende engang imellem!!!!!
Jeg sagde til dem at jeg meget gerne ville have hende tilbage og heldigvis ringede de dagen efter og sagde de ville sælge.

Hun er en rigtig dejlig pige. vrinsker hver gang hun ser mig. det er så dejligt.
Hun er også meget nemt rideligt, dog skal hun sættes på plads nogen gange ;)

29/5 08
så er det vidst tid til opdatering, der er sket meget de sidste par år. På opfordring af en int køber skulle vi have taget nogle nye billeder af mulle pigen og de blev jo bare super gode.. det er sjovt at sidde og se hvor meget der er sket med hende det sidste stykke tid. og det skal lige siges at hun ikke har været redet i mellemtiden, bare gået og hygget sig med hendes føl :)
Kommentér på:
Welsh Pony (sec B) Pandora Solgt
Annonce