{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Platiano [Himmelhest] 2001

436 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lykke T
Kvinde | 26 år | Oprettet: 24. maj 2010


Dansk Varmblod Platiano

Fødselsår:
2001
Højde:
Han er en kraftig dreng på 168
Temperament
Varmt temperament, men kan sagtens tæmmes!
Gangarter
Skidt: Dejlig energisk og fremadgående
Trav: Harmonisk med lækkert afsæt!
Galop: Fantastisk, som man kan ride frem og tilbage som man vil
Stævner
Ingen
Stamtavle
Køn
Vallak
Bemærkninger
Himmelhest - 12/10 2013 - 29/7 2013
Min elskede guldklump blev min den 12/10 2013 - han havde div. problemer, som separationsangst og skulle prøve mig HELT vildt meget af.
Han blev sendt i ridning, hvor vi opdagede at han faktisk var lidt småhalt på venstre forben… (så var grunden til hans ballade under ridning fundet), han kom i behandling og fik konstateret spat på begge bagben og slidgigt på begge forben (HAN HAVDE VÆRET HANDELSUNDERSØGT), men han havde gode odds. Dog blev det kun værre og værre og 21/7 2014 blev den hårdeste beslutning i mit liv truffet om, at han skulle på de evige græsmarker - datoen blev 2/8 2014.
Vi hyggede og lavede alt det jeg vidste han elskede; spiste græs, løb rundt i ridehuset, var på fold, blev striglet og vasket osv….

29/7 2014:
Jeg kom ud til babyhesten, som skulle hentes fra fold.. Han kom ikke som han plejede og vrinskede meget ynkeligt og inderligt - mig i fuld spurt op til ham og mor i fuld spurt ned og hente de andre i stalden med dyrlægen i røret. Han nægtede at røre sig ad ad stedet og på en varm sommerdag som denne, var han også dehydreret.. De andre kom op og prøvede at hjælpe ham med at gå, men han kunne ikke… Der var intet at se på ham, men øm var han!
Dyrlægen kommer og piller, kigger, trykker, løfter og konstaterer så to blodpropper…. Dyrlægen kigger på os og spørger "Skal vi læsse ham og køre på dyrehospitalet?"
"Nej.. Han skal have en bedøvende sprøjte og så skal han afsted - hellere nu end han står en uge mere"

Det var så min elskede guldklump, som havde lært mig meget om mig selv, andre og ham! Håndtering af misforståede dyr er det sværeste og det bedste, for man får et unikt bånd...
Kommentér på:
Dansk Varmblod Platiano
Annonce