{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Tigris Eg 2006

2.985 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lene M
| 37 år | Oprettet: 6. feb 2004


Dansk Varmblod Tigris Eg

Fødselsår:
2006
Højde:
d. 12.03.07 målt til 145 cm
d. 17.10.07 målt til 153 cm
d. 14.04.09 målt til 158 cm
Temperament
Tigris er en vågen lille dame. hun har et specielt temperament, og er i det hele taget sin egen.
Gangarter
Super gang.. følskue:
skridt: 9
trav: 8
galop:8
Stævner
hmm nej - og ingen planer om det før 2010
Stamtavle
F: De Noir
MF: Bellucci
Køn
hoppe
Bemærkninger
Tigris er en skøn dame fra marts 2006 - købte hende så i november samme år.



Tigris er købt fra Stutteri Eg i Randbøl - og jeg hentede hende fredag d. 25 november. Havde en vallak med der kunne holde hende med selskab på den lange vej hjem. Hehe de to er nu blevet rigtig gode venner, men intet kan nu slå det forhold hun har med staldens lille shetlandspony.

Den første gang hun blev lukket ud med de andre gik alt fredeligt, men lille Tigris turde ikke gå ned fra ridebanen og videre ud på græset. Dette resulterede i at alle undtagen hende for længstvar løbet ned til det dejlige græs helt i den anden ende af marken.
Så stod Tigris der og kaldte det bedste hun kunne.. Efter lidt tid kom shetlandponyen galoperende tilbage.. fulgte hende ned til leddet og sammen galoperede de så ned til flokken. :)

Det var simpelthen så kært.. :)

Hun var også til følskue, det gik rigtig fint, med 9 i type, skridt og helhed og 8 i resten af karakterene - ærespræmieføl, dog ikke udtaget til eliteskue, da der allerede var super mange føl efter de Noir der var udtaget.

Så kan Tigris gå i trailer... Efter at have overvejet længe hvordan jeg skulle få hende overtalt til at gå derind, købte jeg Monty Roberts "load up" dvd og en dually halter. Efter en time fik jeg så overtalt Tigris om at det var bedre at være i traileren end nedenfor.. :) Jubii - dygtigt pige..


Så er den lille hest kommet til storbyen, så må vi se hvordan tilridningen går over de næste måneder. Bliver så spændende endelig er vi nået så langt. Bliver spændende at se hvordan hun tager det hele.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Tigris Eg
Annonce